Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση CPU+mobo

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το budget είναι 100Ε. Χρειάζομαι μόνο μητρική και επεξεργαστή που να μπορεί να παίζει 1080p.

Θα κρατήσω από το παλιό pc τις μνήμες 2Χ1GB DDR2 στα 667, την κάρτα γραφικών GS8400 και τους δίσκους. Τροφοδοτικό έχω ένα δεν θυμάμαι μάρκα αλλά είναι στα 450W.

Δεν παίζω παιχνίδια δεν κάνω τίποτα στο pc,το θέλω μόνο για να σερφάρω και να κάνω stream τα HD mkv στο PS3 μου. Αν έχετε δεί κάπου καμία προσφορά ενημερώστε παρακαλώ.

Δημοσ.

Τα υπόλοιπα parts ήταν επίσης gtp γι αυτό δεν τα έγραψα, το διόρθωσα το post μου όμως και έγραψα τι θα κρατήσω.

Δημοσ.

Να ρωτήσω ποια μητρική και ποιον επεξεργαστή έχεις ήδη και αν λειτουργούν;

Γιατί αν λειτουργούν και μιλάμε για κάποιον Core 2 Duo ή κάποιον Dual Core, δε νομίζω πως σε συμφέρει αναβάθμιση δεδομένου του budget.

Δημοσ.

Για τη δουλειά που θέλω για streaming 720p και μελλοντικά ίσως 1080p μέσω ps3 media server θα την παλεύει όμως το παραπάνω setup;

Δημοσ.

Για streaming και τα συναφή δε γνωρίζω και πολλά. Θεωρώ πάραυτα πως παίζουν κι άλλοι παράγοντες ρόλο πέρα από τον επεξεργαστή.

Πάντως στο budget που διαθέτεις δε βλέπω κάτι καλύτερο, σε καινούριο πάντα.

Δημοσ.

Μέχρι σήμερα χρησιμοποιούσα Cuda με το coreavc και μου έπαιζε τα 720p. Ξαφνικά μαμήθηκε ο Δίας όμως και δεν δουλεύει σωστά. Εφόσον με το τωρινό setup κάτι πήγαινε να γίνει μια έπαιζε μια δεν έπαιζε(λογικά λόγο διαφορετικών codec συμπίεσης σε κάθε ταινία) με το παραπάνω setup θα πάρω μια ανάσα επιτέλους; Επίσης σκέφτομαι και το ενδεχόμενο να πάρω 6 μέτρα καλώδιο hdmi για να συνδέω την HDTV και να τα παίζει από το PC αντί για streaming μέσω PS3 και τέλος η ιστορία.

Δημοσ.

Και τα 2 συστήματα είναι κατά πολύ ανώτερα αυτού που έχεις τώρα.

Το αν θα δεις διαφορά και πόση σε αυτό που θες, είναι άλλη ιστορία κι εγώ δε γνωρίζω αρκετά επ' αυτού. Φαντάζομαι πως ναι πάραυτα.

Δημοσ.

Καλύτερη είναι όποια καλύπτει σε μεγαλύτερο βαθμό τις ανάγκες σου, άρα εσύ ξέρεις καλύτερα.

Ίσως είναι η πιο πλήρης μη-μετάχειρη στα 50€.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...