Προς το περιεχόμενο

Καμένη μητρική

d..b

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για 9600GT μου κάνει αυτή που είχε.

Η θέση μου παραμένει ίδια.. αν είναι με αδύναμο επεξεργαστή, να μη δώσει τόσα χρήματα για κάρτα γραφικών.

Αν μπορείς μάθε αναλυτικά το σύστημά του (οθόνη, τροφοδοτικό, επεξεργαστή κλπ) να δούμε τι τον συμφέρει.

Δημοσ.

οκ αυριο το πρωι που σχολαω και παω σπιτι θα σου πω ακριβως τι εχει γιατι αυριο θα κανει και αντικατασταση της καρτας γρφικων απο πλ@ισιο που ειναι στην εγγυηση

Δημοσ.

Δεν αξίζει να δώσει 200€ για κάρτα γραφικών που θα συνδυαστεί με τέτοιο σύστημα.

Τον σώνει η μητρική (αν έχει την Ρ5Β Deluxe) η οποία δέχεται μέχρι και Q9650.

Είτε πάει σε κάποια φθηνή και προσθέτει άλλο 1GB of ram, είτε αλλάζει επεξεργαστή, βάζει τουλάχιστον 2GB of ram (μην πω άλλα 4 συνολικά) και μια ανάλογη κάρτα γραφικών, είτε αλλάζει τελείως πλατφόρμα.

Όλα εξαρτώνται απ' το πόσα διαθέτει maximum.

Δημοσ.

Κοιτα την καρτα θα την κανει αντικατασταση την οποια απο οτι μου λεει την ειχε παρει κανα 150 οποτε θα την αλλαξει με κατι αντοιστοιχο,τωρα για cpu να του πω ισως τον αλλαξει με κατι μεταχειρισμενο γιατι απο λεφτα δν παιζουν ιδιαιτερα πολλα με c2d θα κανει δουλεια λες?αλλιως c2q μεταχειρισμενο,στα λεφτα απο την καρτα τι καρτα να παρει με την προυποθεση οτι για αρχη αναβαθμιζει και cpu και αργοτερα ραμ

Δημοσ.

Σε 5770 θα πήγαινα.

Σε συνδυασμό με έναν 2πύρηνο όπως ο Ε8400 ή ακόμα καλύτερα έναν Q6600/Q9*50 και 4GB μνήμης, θα δει μεγάλη διαφορά.

Δημοσ.
1680x1050..
και εχει δυο οθονες

---------- Προσθήκη στις 16:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:55 ----------

Σε 5770 θα πήγαινα.

Σε συνδυασμό με έναν 2πύρηνο όπως ο Ε8400 ή ακόμα καλύτερα έναν Q6600/Q9*50 και 4GB μνήμης, θα δει μεγάλη διαφορά.

οκ σε ευχαριστω πολυ και θα του πω για το cpu οπωσδηποτε...

μηπως εχεις να προτηνεις και συγκεκριμενη υλοποιηση?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...