Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Sagem Fast 2404

makisss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!Έχω conn-x με router το Sagem Fast 2404 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:έλειπα από το σπίτι για κανένα μήνα και είχα φυσικά κλειστό το router.Γυρίζω σήμερα,πάω να το ανοίξω και αντιμετωπίζω το εξής:αναβοσβήνουν συνεχώς με κόκκινο χρώμα το πρώτο led του power και το μεσαίο του internet.Ό,τι κι αν έκανα το πρόβλημα παραμένει.Μου είχε συμβεί κι άλλες φορές αυτό αλλά μετά απο μερικές επανεκκινήσεις έστρωνε.Τώρα τίποτα.Λέτε να τα έφτυσε το router;;;

Δημοσ.

Μαλλον τα εφτυσε φιλε. Τα 2404 αναπτυσουν μεγαλες θερμοκρασιες σχετικως με τα αλλα ρουτερακια. Δοκιμασε με hard reset και βλεπεις

Δημοσ.

Το εκανε και μενα μετα απο διακοπη ρευματος.πηρα τηλεφωνο τον οτε,ηρθανε και το πηρανε και μου δωσανε αλλο,με καλυπτε η εγγυηση

Δημοσ.

αν με Hard reset δεν φτιαξει που δεν θα φτιαξει τοτε πισω για εγγυηση.και ελπιζω να σου δωσουν κανα thomson

Δημοσ.

Πήρα το 1242 και μου είπαν ότι θα στείλουν άνθρωπο να μου το αλλάξει.Ζήτησα το Thomson 585 και μου είπαν οκ,τώρα θα δούμε...

Δημοσ.

Δυστυχώς τελικά μου έφεραν ένα baudtec το οποίο από ό,τι βλέπω είναι μάπα.Οπότε έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό router;

Δημοσ.
μαπα? απο αυτο που ειχες παντως καλυτερο ειναι.

Δεν νομίζω φίλε,με το sagem κλείδωνα στα 16 mbps και κατέβαζα με 1,5 mbps,τώρα με το baudtec πάλι κλειδώνω στα 16 mbps και κατεβάζω με το ζόρι με 900 kbps.Τυχαίο;Δεν νομίζω...:-)

Δημοσ.

μαλιστα. τι να σου πω. επιφυλασσομαι. για μενα τα baudtec ειναι καλυτερα απο τα sagem. για τον χ ψ λογο σε σενα μπορει να μην καθεται καλα.μπορει να φταιει ομως απλα η ωρα αυτη..το βραδυ πιταρει καμια φορα.καινουρια ρουτερ: zyxel, linksys, draytek(αν θες να το χεσεις εντελως με το ζητημα χρηματων)

και βασικα:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613668

εκπληκτικη τιμη. αυτο εχω. το ειχα παρει πριν 2μισι χρονια 94 ευρω, μεχρι πριν λιγο καιρο το ειχαν στα 77, πολυ καλο ρουτερ κ αντεχει στα ζορια.

Δημοσ.

τι εννοεις σε ολα εκτος απο τορρεντς? οτι δεν τα παει καλα στα τορρεντς? αν δεν πηγαινε καλα θα το ειχα αλλαξει ως τωρα κ το εχω 2μισι χρονια.δεν κολλαει ποτε, δεν μπουκωνει ποτε, εχεις παντα browsing οσο κ αν κατεβαζει τορρεντς. μια χαρα ειναι.

Δημοσ.
Δεν νομίζω φίλε,με το sagem κλείδωνα στα 16 mbps και κατέβαζα με 1,5 mbps,τώρα με το baudtec πάλι κλειδώνω στα 16 mbps και κατεβάζω με το ζόρι με 900 kbps.Τυχαίο;Δεν νομίζω...:-)

με καλωδιο να δοκιμαζεις παντα(ethernet) με ενα Pc Μονο και οχι wireless.το wireless Κλειδωμενο

μαλιστα. τι να σου πω. επιφυλασσομαι. για μενα τα baudtec ειναι καλυτερα απο τα sagem. για τον χ ψ λογο σε σενα μπορει να μην καθεται καλα.μπορει να φταιει ομως απλα η ωρα αυτη..το βραδυ πιταρει καμια φορα.καινουρια ρουτερ: zyxel, linksys, draytek(αν θες να το χεσεις εντελως με το ζητημα χρηματων)

και βασικα:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613668

εκπληκτικη τιμη. αυτο εχω. το ειχα παρει πριν 2μισι χρονια 94 ευρω, μεχρι πριν λιγο καιρο το ειχαν στα 77, πολυ καλο ρουτερ κ αντεχει στα ζορια.

απλα αυτο που μου την σπαει στα zyxel οτι ελαχιστα firmware σχεδον κανενα νεο μοντελο.ελεος.κατα τα αλλα πολυ καλα.ειχα καποτε 2 και ημουν οκ.

τι εννοεις σε ολα εκτος απο τορρεντς? οτι δεν τα παει καλα στα τορρεντς? αν δεν πηγαινε καλα θα το ειχα αλλαξει ως τωρα κ το εχω 2μισι χρονια.δεν κολλαει ποτε, δεν μπουκωνει ποτε, εχεις παντα browsing οσο κ αν κατεβαζει τορρεντς. μια χαρα ειναι.

Καλο το συγκεκριμενο zyxel που εχεις σε ολα εκτος απο........... torrents, 1024 μνημη per user μονο. Το μισο απο ολα τα αλλα

Το έβαλα να κατεβαίνει και πιάνω με το ζόρι 600 kbps.

εξαρτατε ποσα torrents κατεβαζει καποιος ποσα max connections κτλ κτλ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...