Rostar Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Καλησπέρα σας Θα ήθελα κάποιο από τα μέλη να με βοηθήσει στο εξής θέμα. Μπορώ στα Windows 7, να κάνω προσαρμογή της Γραμμής Εργαλείων στους φακέλους, ώστε να εμφανίζονται τα εικονίδια συντομογραφιών (Αντιγραφή, Αποκοπή, Επικόλληση, Διαγραφή, Αναίρεση κλπ) όπως εμφανίζονται στους φακέλους των XP ;... Υπάρχει κάποιο σχετικό πρόσθετο που μπορώ να κατεβάσω από κάποιο site, αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα στα 7 ;... Ευχαριστώ εκ των προτέρων
antonl Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 jpan αυτό που αναφέρεις δεν εμφανίζει τα εικονίδια που λέει ο Rostar. Δεν υπάρχει εγγενώς τέτοια δυνατότητα στα Win7. Υπάρχουν όμως κάποια utilities (που δεν κατάφερα να βρω στον χαμό των bookmarks μου) που το κάνουν εν μέρει τουλάχιστον. Το πρόβλημα είναι πως δε λειτουργούν με τα 64άρια. Αν καταφέρω να τα ξεθάψω, θα ποστάρω link.
Rostar Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Καλησπέρα παιδιά κι ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σας Φίλε antonl αν καταφέρεις να μου δώσεις κάποια λύση θα σού είμαι ευγνώμων. Μολονότι γνωρίζω τις συντομεύσεις του πληκτρολογίου και βέβαια τη χρήση των pull down menus τα εικονίδια μου είναι πολύ απαράιτητα κυρίως στο εργασιακό μου περιβάλλον, όπου εργάζομαι με πολλούς φακέλους ανοιχτούς ταυτόχρονα και παράλληλα, καθώς χρησιμοποιώ με το ένα χέρι ποντίκι και το άλλο κάποιο τηλέφωνο, αυτή η έλλειψη με κάνει να καθυστερώ αισθητά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παρέλειψαν αυτή, την χρήσιμη σε κάποιους, δυνατότητα. Ας την άφηναν κι όποιος δεν τη χρειάζεται ή δουλεύει μόνο πληξτρολόγιο, ας μην την χρησιμοποιεί... Ελπίζω σε κάποιο service pack να την επαναφέρουν. Μέχρι τότε περιμένω εναγωνίως κάποια πρότασή σας και σε ώρες αιχμής χρησιμοποιώ dual boot με τα ΧΡ, πατώντας το F12 από το BIOS κι επιλέγοντας να ξεκινήσει ο άλλος σκληρός, που είχε το προηγούμενο λειτουργικό. Ευχαριστώ πολύ και Καλό σας βράδυ. Rostar
antonl Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Κάτι τέτοιο θυμόμουν αλλά όχι αυτό ακριβώς. Δυστυχώς δεν κατάφερα να το βρω, κάπου εδώ στο insomnia το χα διαβάσει.
Rostar Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Φίλε antonl καλησπέρα! Σ' ευχαριστώ πολύ για το link της λέξης "θυμόμουν". Μου έλυσε το πρόβλημα! Επανέφερα ταχύτατα το Classic Menu του Windows Explorer. Διαβάζοντας το κείμενο που μου άνοιξε η παραπομπή σου, έφτασα στη σελίδα http://sourceforge.net/projects/classicshell/files/ Κατέβασα το πρόγραμμα που μας επιτρέπει να τροποποιήσουμε είτε το μενού έναρξης είτε το μενού του Windows Explorer. Σε λίγα δευτερόλεπτα ακολουθώντας τις εντολές από την ιστοσελίδα http://www.howtogeek.com/howto/7847/classicshell-adds-classic-start-menu-and-explorer-features-to-windows7/ επανέφερα τα κουμπιά: ΕΠΑΝΩ - ΑΠΟΚΟΠΗ - ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ - ΔΙΑΓΡΑΦΗ - ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΗΛ. ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ! Ευχαριστώ πολύ
damastes Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 από περιέργεια, το δεξί κλικ με διαλεγμένο τον φάκελο δεν σε βολεύει? γιατι σου βγάζει όλες τις επιλογές που ψάχνεις...
antonl Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Γενικά το κάνεις αυτές τις ενέργειες μέσω των icons είναι πολύ πιο γρήγορο και πρακτικό εφόσον το χεις συνηθίσει. Είναι το κυριότερο feature που μου λειψε απ τα WinXP.
sam sam Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 χμ τωρα μπορω να βαλω windows 7 ενας απο τους βασικοτερους λογους που δεν τα εβαζα... (ο αλλος ειναι η ταξινόμηση των αρχείων) ( αν λειτουργει 100% μηπως να μπει στο "Υπόμνημα" ? ) με τοση ζητηση δεν επρεπε να κανει κατι απο μονη της η μικροσοφτ ? εστω και σε update να σου εδινε και αυτη την επιλογη ;;;
Rostar Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Παιδιά Καλησπέρα σας Φίλε Antonl έχω 32άρια Ultimate. Φίλε Damastes, γνωρίζω πολύ καλά και τους συνδιασμούς πληκτρολογίου, αλλά και το δεξί κλικ φυσικά. Όπως, όμως, είχα γράψει όταν με το ένα χέρι κρατάς τηλέφωνο και με το άλλο είσαι αναγκασμένος να πηγαινοφέρνεις αρχεία από φάκελο σε φάκελο (αλλά και χωρίς τηλέφωνο...) είναι ηλίθιο να μην έχουν προσθέσει αυτή τη δυνατότητα, που όχι μόνο εμένα, αλλά και τον φίλο sam sam, όπως είδα, είναι αρκετά σημαντική ώστε να απομακρύνει κάποιον από τα 7. Προσωπικά, είχα κρατήσει τα ΧP στον παλιό δίσκο κι αναγκάστηκα να πάρω άλλον για τα 7. Ευτυχώς που από το F12 του bios, δεν είχα πρόβλημα επιλογής λειτουργικού. Επέλεγα ποιος δίσκος θα bootάρει κι είχα το επιθυμητό, ανάλογα με τις συνθήκες, λειτουργικό. Το προγραμματάκι όμως είναι θαυμάσιο και επιτρέπει επαναφορά και του classic start menu. Ελπίζω να το βρήκατε εύκολα. Ευχαριστώ πολύ πάντως για τη συνδρομή και τις παρατηρήσεις σας. Αυτό το ΘΥΜΟΜΟΥΝ (σαν link) Antonl ήταν θαυματουργό. Καλό σας βράδυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.