solidus21 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 καλησπέρα παιδία θέλω τα φώτα σας, πιο απο τα τρια παρακάτω κινιτα ειναι πιο καλο 1) LG-GT540 2)Nokia 5800 XpressMusic 3)LG GT505 3G ευχαριστώ
nikos00000 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Το HTC Wildfire http://www.htc.com/gr/product/wildfire/overview.html
solidus21 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Ανάμεσα στα 2 το LG. Έχει Android βλέπω.. επειδή ειμαι άσχετος με τα κινητά ποια ι διαφορά android me symbian
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 επειδή ειμαι άσχετος με τα κινητά ποια ι διαφορά android me symbian Bασικα ειναι δυο διαφορετικα λειτουργικα συστηματα. Οπως windows και linux στους υπολογιστες.
solidus21 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Bασικα ειναι δυο διαφορετικα λειτουργικα συστηματα. Οπως windows και linux στους υπολογιστες. Ναι αυτο το καταλαβα αλλα πιο σου δινει καλύτερες δυνατοτητες
Intruder7s Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Το μεν Symbian είναι απλό και λειτουργικό, το Android είναι πιο πολύπλοκο αλλά με πολύ περισσότερες δυνατότητες !
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Ναι αυτο το καταλαβα αλλα πιο σου δινει καλύτερες δυνατοτητες Δεν νομιζω πως υπαρχει σαφης απαντηση σε αυτο. Facts: Το symbian εχει περισσοτερα χρονια στην αγορα, και (υποθετω) εχει περισσοτερες εφαρμογες ηδη. Απο την αλλη το android κατα πολλους ειναι το μελλον και εξελισσεται ραγδαια. Up to you.
solidus21 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δεν νομιζω πως υπαρχει σαφης απαντηση σε αυτο. Facts: Το symbian εχει περισσοτερα χρονια στην αγορα, και (υποθετω) εχει περισσοτερες εφαρμογες ηδη.Απο την αλλη το android κατα πολλους ειναι το μελλον και εξελισσεται ραγδαια. Up to you. κατάλαβα κατι σαν windows και Linux .... σαν συσκευες ομως εχω ακουσει πολλη καλα λογια για το nokia αν και απο τι καταλαβα για να εχεις κ καλες εφαρμογες θελει hack το κινιτο που πρεπει να ειναι λιγο πεδεμα ολη ι ιστορια
sYn Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Το Android κερδίζει στα περισσότερα σημεία. Φυσικά πρέπει να γίνει το κινητό rooted για να μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, αλλά ακόμα νέος είσαι θα μάθεις. Από την άλλη το Symbian το θεωρώ πεθαμένο.. Γούστα είναι αυτά..
Vasilisxd Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Facts: Το symbian εχει περισσοτερα χρονια στην αγορα, και (υποθετω) εχει περισσοτερες εφαρμογες ηδη. Υποθέτεις εντελώς λάθος
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Υποθέτεις εντελώς λάθος Μισο, πως γινεται αυτο? Δεν μπορεσα να βρω καποια πληροφορια πανω σε αυτο, θα μπορουσες να παραθεσεις καποιο λινκ? ΕΝΤΙΤ: Προφανως εννοω πως γινεται να εχει το symbian λιγοτερες εφαρμογες, οχι πως γινεται να κανω εγω λαθος υποθεση .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.