Προς το περιεχόμενο

αναμεσα απο τα δυο πιο ??

solidus21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδία

θέλω τα φώτα σας, πιο απο τα τρια παρακάτω κινιτα ειναι πιο καλο

1) LG-GT540

2)Nokia 5800 XpressMusic

3)LG GT505 3G

ευχαριστώ

Δημοσ.
Ανάμεσα στα 2 το LG. Έχει Android βλέπω..

επειδή ειμαι άσχετος με τα κινητά ποια ι διαφορά android me symbian

• Moderators
Δημοσ.
επειδή ειμαι άσχετος με τα κινητά ποια ι διαφορά android me symbian

Bασικα ειναι δυο διαφορετικα λειτουργικα συστηματα. Οπως windows και linux στους υπολογιστες.

Δημοσ.
Bασικα ειναι δυο διαφορετικα λειτουργικα συστηματα. Οπως windows και linux στους υπολογιστες.

Ναι αυτο το καταλαβα αλλα πιο σου δινει καλύτερες δυνατοτητες

Δημοσ.

Το μεν Symbian είναι απλό και λειτουργικό, το Android είναι πιο πολύπλοκο αλλά με πολύ περισσότερες δυνατότητες !

• Moderators
Δημοσ.
Ναι αυτο το καταλαβα αλλα πιο σου δινει καλύτερες δυνατοτητες

Δεν νομιζω πως υπαρχει σαφης απαντηση σε αυτο. Facts: Το symbian εχει περισσοτερα χρονια στην αγορα, και (υποθετω) εχει περισσοτερες εφαρμογες ηδη.

Απο την αλλη το android κατα πολλους ειναι το μελλον και εξελισσεται ραγδαια. Up to you. :-)

Δημοσ.
Δεν νομιζω πως υπαρχει σαφης απαντηση σε αυτο. Facts: Το symbian εχει περισσοτερα χρονια στην αγορα, και (υποθετω) εχει περισσοτερες εφαρμογες ηδη.

Απο την αλλη το android κατα πολλους ειναι το μελλον και εξελισσεται ραγδαια. Up to you. :-)

κατάλαβα κατι σαν windows και Linux ....

σαν συσκευες ομως εχω ακουσει πολλη καλα λογια για το nokia αν και απο τι καταλαβα για να εχεις κ καλες εφαρμογες θελει hack το κινιτο που πρεπει να ειναι λιγο πεδεμα ολη ι ιστορια

Δημοσ.

Το Android κερδίζει στα περισσότερα σημεία. Φυσικά πρέπει να γίνει το κινητό rooted για να μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, αλλά ακόμα νέος είσαι θα μάθεις.

Από την άλλη το Symbian το θεωρώ πεθαμένο..

Γούστα είναι αυτά..

Δημοσ.
Facts: Το symbian εχει περισσοτερα χρονια στην αγορα, και (υποθετω) εχει περισσοτερες εφαρμογες ηδη.

Υποθέτεις εντελώς λάθος

• Moderators
Δημοσ.
Υποθέτεις εντελώς λάθος

Μισο, πως γινεται αυτο? Δεν μπορεσα να βρω καποια πληροφορια πανω σε αυτο, θα μπορουσες να παραθεσεις καποιο λινκ?

ΕΝΤΙΤ: Προφανως εννοω πως γινεται να εχει το symbian λιγοτερες εφαρμογες, οχι πως γινεται να κανω εγω λαθος υποθεση :-D .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...