louben Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Λοιπον παιδια ειδα στην τηλεοραση διαφημιση forthnεt double play &nova sports pack κοντα στα 19 ευρω.Ξερει λκαποιος κατι παραπανω.
nikosdet Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Ε όχι κι έτσι ρε φίλε! 18,5e είναι μόνο το sports value + 40,5 για το douple play, δηλαδή σύνολο 59e/μήνα.
louben Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Καλα ειμαι και πολυ γκαου:lol: Too good to be true... Μα καλα ετσι που παρουσιασαν τη διαφημιση ουσιαστικα εκαναν γκριζα διαφημιση στον εαυτο τους. Για να δουμε τι θα κανει ο οτε στον HELLAS SAT ???????
Dr.Strangelove Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Ακόμα κι έτσι είναι πολύ καλή προσφορά. Τα 51€ το μήνα για το sports pack δεν θα τα έδινα ποτέ, αλλά με τα 18€ το σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά. Έτσι κι αλλιώς θα έβαζα forthnet double play, αλλά περίμενα να τελειώσει το μουντιάλ για να κόψω την on, αφού μόνο μέσω αυτής βλέπω ΕΡΤ αξιοπρεπώς στην περιοχή μου.
SPANK Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Εγώ έβαλα το 2play + sports value 59 euro τον μήνα,πιστεύω ειναι πολύ καλή προσφορά αλλιως δεν συμφέρει να βάλεις nova μόνη της.
Sreak Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Φαντάζομαι πως μπορείς να πας στην προσφορά με τη nova ακόμα και αν δεν είσαι νέος συνδρομήτης nova. Βασικά τώρα το βρήκα και στο site και στο παραθέτω Είμαι υφιστάμενος συνδρομητής nova και έχω προπληρώσει. Μπορώ να αποκτήσω το Προνόμιο; Φυσικά και μπορείτε! Η έκπτωση προσφέρεται σε όσους συνδυάσουν υπηρεσίες Forthnet και nova. - Αν είστε ήδη και συνδρομητής Forthnet , επισκεφτείτε ένα Κατάστημα Forthnet και απλά συμπληρώστε την Σελίδα Προνομίου. - Αν δεν είστε συνδρομητής Forthnet, επισκεφτείτε ένα Κατάστημα Forthnet, επιλέξετε το πακέτο Forthnet που σας ταιριάζει και συμπληρώστε την αίτηση Forthnet μαζί με την Σελίδα Προνομίου. Σχετικά με την προπληρωμή της συνδρομής nova, διευκρινίζουμε ότι θα πραγματοποιήται πίστωση στο λογαριασμό σας και χρέωση με τις νέες προνομιακές τιμές (η νέα τιμή θα ισχύσει από την ημερομηνία υπογραφής της Σελίδας Προνομίου).Εφόσον προκύψει υπόλοιπο θα γίνεται συμψηφισμός ο οποίος θα εμφανίζεται στην επόμενη τιμολόγηση σας. http://www.forthnet.gr/templates/faq.aspx?c=10012422
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.