-f-o-f-o13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 γεια σας παιδια, σκεφτομαι να πραγγειλω τα συγκεκριμενα ακουστικα: http://www.roccat.org/Products/Gaming-Sound/ROCCAT-Kave/ Απ' οτι ειδα ομως υπαρχουν 4 καλωδια ηχου και 1 usb που πρεπει να συνδεθουν στο pc. το pc μου εχει ομως 3 εξοδους.εχω 5.1 καρτα ηχου της motherboard.χρειαζομαι καινουργια καρτα ηχου? ευχαριστω! ---------- Προσθήκη στις 23:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:33 ---------- Κανενας??????????????? :-(:-(:-(:-(
nem52 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 o[f]o13;3383252']γεια σας παιδια' date=' σκεφτομαι να πραγγειλω τα συγκεκριμενα ακουστικα: http://www.roccat.org/Products/Gaming-Sound/ROCCAT-Kave/ Απ' οτι ειδα ομως υπαρχουν 4 καλωδια ηχου και 1 usb που πρεπει να συνδεθουν στο pc. το pc μου εχει ομως 3 εξοδους.εχω 5.1 καρτα ηχου της motherboard.χρειαζομαι καινουργια καρτα ηχου? ευχαριστω! ---------- Προσθήκη στις 23:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:33 ---------- Κανενας??????????????? :-(:-(:-(:-( Δεν το εψαξα και πολυ αλλα απο οτι διαβασα στο site δεν χρειαζεσαι αλλη καρτα. εχει 3χ3,5 jacks για ηχο 1χ3,5 για το μικροφωνο και ενα USB μονο για ρευμα. μια χαρα θα σου ειναι τζι τζι edit : Τα σκαναρα λιγο καλυτερα τωρα και μαμανε τα ακουστικα... καλο find εκανες m8
-f-o-f-o13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δεν το εψαξα και πολυ αλλα απο οτι διαβασα στο site δεν χρειαζεσαι αλλη καρτα. εχει 3χ3,5 jacks για ηχο 1χ3,5 για το μικροφωνο και ενα USB μονο για ρευμα. μια χαρα θα σου ειναι τζι τζι edit : Τα σκαναρα λιγο καλυτερα τωρα και μαμανε τα ακουστικα... καλο find εκανες m8 ευχαριστω για την απαντηση φιλε!πισω εχω 3 εξοδους!το μικροφωνο να το βαλω στις 2 μπροστα που εχω?
nem52 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 o[f]o13;3383741'']ευχαριστω για την απαντηση φιλε!πισω εχω 3 εξοδους!το μικροφωνο να το βαλω στις 2 μπροστα που εχω? Σιγουρα πισω δεν σου εχει και μια ροζ εισαγωγη? (ροζ ειναι του μικροφωνου) και οι υπολοιπες τρεις ειναι πρασινο μαυρο και πορτοκαλι. αν ωστοσο τελικα δεν εχει πισω ναι μπορεις να το βαλεις και μπροστα.
-f-o-f-o13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Σιγουρα πισω δεν σου εχει και μια ροζ εισαγωγη? (ροζ ειναι του μικροφωνου) και οι υπολοιπες τρεις ειναι πρασινο μαυρο και πορτοκαλι. αν ωστοσο τελικα δεν εχει πισω ναι μπορεις να το βαλεις και μπροστα. εχει την ροζ πισω και αλλες 2!ελπιζω να κανει εαν βαλω το μικροφωνο μπροστα!εαν δεν κανει θα παρω μια καρτα 7,1 να τελειωνει η δουλεια!χεχεχε!
nem52 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 o[f]o13;3383820'']εχει την ροζ πισω και αλλες 2!ελπιζω να κανει εαν βαλω το μικροφωνο μπροστα!εαν δεν κανει θα παρω μια καρτα 7,1 να τελειωνει η δουλεια!χεχεχε! οχι γιατι να χαλασεις χρηματα... απλα σιγουρεψου οτι ειναι η μαμασια καρτα 5,1 γιατι το headset σου χρειαζεται 5,1.. και απο οτι μυριζομαι και ετσι οπως μου τα λες μαλλον δεν ειναι 5,1... και τελικα μαλλον θα χρειαστεις καρτα. βεβαια μπορεις παντα να συνδεσεις τα ακουστικα σαν στερεο αλλα κριμα που θα δωσεις τοσα χρηματα σε τοσο μαματα ακουστικα και δεν θα τα ευχαριστηθεις.. βγαλε μια φωτο απο πισω και ανεβασε την
-f-o-f-o13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 οχι γιατι να χαλασεις χρηματα... απλα σιγουρεψου οτι ειναι η μαμασια καρτα 5,1 γιατι το headset σου χρειαζεται 5,1.. και απο οτι μυριζομαι και ετσι οπως μου τα λες μαλλον δεν ειναι 5,1... και τελικα μαλλον θα χρειαστεις καρτα. βεβαια μπορεις παντα να συνδεσεις τα ακουστικα σαν στερεο αλλα κριμα που θα δωσεις τοσα χρηματα σε τοσο μαματα ακουστικα και δεν θα τα ευχαριστηθεις..βγαλε μια φωτο απο πισω και ανεβασε την η καρτα μου ειναι 5,1 γτ εχω και 5,1 ηχεια συνδεδεμενα!τεσπα αυριο ερχονται τα ακουστικα!θα δω τι παιζει και θα ενημερωσω
Tredor Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Επειδή ενδιαφέρομαι να πάρω τα συγκεκριμένα ακουστικά , μπορείς να πεις εντυπώσεις , σε ποιότητα ήχου και αν κουράζουν μετά από πολύωρη χρήση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.