Adon1s Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Εμένα ο γιατρός για την ίδια επέμβαση παρότι δεν είχα ράμματα αλλά έλειπε αρκετό κρέας, μου είπε ακριβώς τα αντίθετα. Βέβαια έκανα πλύσεις με Betadine και αλατόνερο για κοντά ένα μήνα. Μόνο όταν κλείσει τελείως θα μπορώ να πάω για μπάνια. Ακόμα έχω 1mm βάθος. Μετά την επέμβαση ήταν 2cm. φιλε αυτη η κυστη κοντα στην λεκανη ηταν??πισω στην πλατη χαμηλα?
spacefart Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Κύστη κόκκυγος http://users.forthnet.gr/ath/sambalis/Pilonidal.htm
paschalia Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 αυτο εγινε πριν 8 χρονια τωρα ειμαι εδω και γραφω.... η αποπειρα αυτοκτονιας δεν πετυχε..... Και εξακολουθείς να περηφανεύεσαι για την τρέλλα που είχες κάνει και να μη συνειδητοποιείς τον κίνδυνο στον οποίο εξέθεσες το χέρι σου και την υγεία σου.. Τι να πω. Πάω πάσο.
Adon1s Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Και εξακολουθείς να περηφανεύεσαι για την τρέλλα που είχες κάνει και να μη συνειδητοποιείς τον κίνδυνο στον οποίο εξέθεσες το χέρι σου και την υγεία σου.. Τι να πω. Πάω πάσο. δεν περηφανευομαι,απλα αναφερω τι εκανα τα ρεστα μου
Locke_John Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 μια ακομα ερωτηση. μου ειπε η γιατρός, μετα την επεμβαση να βαζω αλοιφη επουλωτικη (fucidin) και ενα αντισηπτικο σπρει 3 φορες την ημερς το καθενα. Εως και χθες (1 εβδομαδα απο τοτε που εγιναν τα ραμματα) εβαζα. Σημερα δεν εχω βαλει, να σταματησω για να το αφησω να ψηθει και λιγο μονο του ? η να συνεχισω με την αλοιφη και σπρει μεχρι να παω να τα κοψω σε 5 μερες ?
The_Judas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Εφόσον μιλάμε για ανοιχτή πληγή, καλό είναι να συνεχίσεις την αντιβιοτική (fucidin) και το αντισηπτικό για να μην μολυνθεί. Μην σταματάς την θεραπεία από μόνος σου εκτός και αν στο είπε ο γιατρός.
De@th L0rd Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Καλό θα ήταν να συμβουλευόμαστε πάντα το γιατρό που είναι υπεύθυνος για μας και όχι όλους εμάς τους τυχάρπαστους των φόρουμ, που μέχρι και κατσικοκούραδα μπορεί να προτείνουμε...
Krokodilos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 μια ακομα ερωτηση. μου ειπε η γιατρός, μετα την επεμβαση να βαζω αλοιφη επουλωτικη (fucidin) και ενα αντισηπτικο σπρει 3 φορες την ημερς το καθενα. Εως και χθες (1 εβδομαδα απο τοτε που εγιναν τα ραμματα) εβαζα. Σημερα δεν εχω βαλει, να σταματησω για να το αφησω να ψηθει και λιγο μονο του ? η να συνεχισω με την αλοιφη και σπρει μεχρι να παω να τα κοψω σε 5 μερες ? Το Fucidin δεν ειναι επουλωτικη αλοιφη αλλά ειναι αντιβιοτικο. 2ον γιατι δεν ρωτησες τον γιατρο ποσο καιρο να βαζεις? 3ον βαλε εως οτου πας να τα κοψεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.