Προς το περιεχόμενο

ράμματα και μπάνιο θαλασσα ?

Locke_John

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

πριν 4 ημέρες αφαιρεσα ενα σπηλο μετριου μεγεθους και εχω κανει τα κλασσικα ραμματα (περιπου 4 ραμματα) στην πλάτη.

Για να κανω καμια βουτια στην θαλασσα σημερα αυριο επιτρεπεται ή οχι μεχρι να τα κοψω ?

βαζω ενα σπρει αντισηπτικο και μια κρεμα/αλοιφή.

• Super Moderators
Δημοσ.
καλησπέρα,

πριν 4 ημέρες αφαιρεσα ενα σπηλο μετριου μεγεθους και εχω κανει τα κλασσικα ραμματα (περιπου 4 ραμματα) στην πλάτη.

Για να κανω καμια βουτια στην θαλασσα σημερα αυριο επιτρεπεται ή οχι μεχρι να τα κοψω ?

βαζω ενα σπρει αντισηπτικο και μια κρεμα/αλοιφή.

Καλύτερα να μην το κάνεις. Οι γιατροί συνιστούν να περιμένεις μέχρι να τα κόψεις, το θαλασσινό νερό δεν είναι ό,τι καλύτερο για τραύματα τέτοιου είδους.

Δημοσ.

Πφφ. το φανταστηκα, καλά λετε. (δε ρωτησα στο νοσοκομειο, το ξεχασα και βαριεμαι αν τηλεφωνω).

αντε, ας παω να συνεχισω διαβασμα μπας και ξεκινησουμε καλα εξεταστική./

ευχαρ. για απαντησεις insomniacs

Δημοσ.

επειδή πρόκειται να αφαιρέσω και εγώ έναν σπίλο από το πέλμα,πόσο σου πήρε για την αφαίρεση ο γιατρός?τοπική αναισθησία δεν έκανες?

Δημοσ.
επειδή πρόκειται να αφαιρέσω και εγώ έναν σπίλο από το πέλμα,πόσο σου πήρε για την αφαίρεση ο γιατρός?τοπική αναισθησία δεν έκανες?

nai τοπικη αναισθησια, με μια ενεσουλα. κανα τεταρτο πηρε η ολη διαδικασια, μου μιλαγε η γιατρος κατα την διαδικασια για διάφορα.

σα να με χαιδευε στην πλατη, δε καταλαβαινα τπτ από πόνο. το σπαστικό είναι ο σημειο, δε μπορω να ξαπλωσω καλα, να φορεσω μπλούζα, κτ΄λ. προληπτικα το αφαιρεσα, καντο και εσυ αφοβα αμα είναι. δεν ειναι τπτ το φοβερό.

Δημοσ.

φιλε πριν χροοονια ειχα ενα τρομερο ατυχημα που εκοψε την φλεβα στον καρπο μου,ευτυχως λιγα χιλιοστα ποιο πανω απο εκει που τελειωνει,το αιμα εβγαινε μαυρο...για την ιστορια κοπηκα απο σπασμενο νιπτηρα

πηγα που λες και μου εκαναν ραματα....ο γιατρος που πηγα στο ικα με το που τα ειδε μου τα εβγαλε γιατι θεωρεισαι πως ηταν στον δρομο για το κλεισιμο η πληγη..αλλα μου ειχε βαλει βενταντιν,γαζα και απο πανω ενα πραμα σαν δυχτακι για να μην φευγει....

ηταν και καλοκαιρι και την επομένη ακριβως πηγα και κολυμπησα σε πισινα....και την ακριβως επομενη στην χαλκιδικη στην θαλασσα.....

ουτε προβλημα υπηρξε,ουτε τιποτα....αντιθετως εκλεισε ποιο...γλυκα :)

Δημοσ.

Και επειδή εσύ δεν πας καλά*,συστήνεις (ελαφρά τη καρδία) και σε άλλους να '''αυτοκτονήσουν''' ?

* Γιατί μόνο κάποιος που δεν έχει σώας τας φρένας θα πήγαινε να κολυμπήσει σε πισίνα και θάλασσα με άσχημα κομμένο χέρι.

Δημοσ.

υπομονη ρε παιδι 15 μερες μεχρι να στα βγαλουν. δεν θα παθεις τπτ αμα δεν κανεις μπανια, παντως αν σκεφτεις οτι μετα απο καθε ντους πρεπει να τα απολυμενεις, η θαλλασα και η πισινα δεν ειναι και η καλυτερη ιδεα μιας και κυκλοφορει πολυ πραμα εκει μεσα

Δημοσ.
nai τοπικη αναισθησια, με μια ενεσουλα. κανα τεταρτο πηρε η ολη διαδικασια, μου μιλαγε η γιατρος κατα την διαδικασια για διάφορα.

σα να με χαιδευε στην πλατη, δε καταλαβαινα τπτ από πόνο. το σπαστικό είναι ο σημειο, δε μπορω να ξαπλωσω καλα, να φορεσω μπλούζα, κτ΄λ. προληπτικα το αφαιρεσα, καντο και εσυ αφοβα αμα είναι. δεν ειναι τπτ το φοβερό.

Απ' όσο ξέρω εάν μολυνθεί δεν δίνουν αναισθησία για να σου το καθαρίσουν.

Δημοσ.
Καλύτερα να μην το κάνεις. Οι γιατροί συνιστούν να περιμένεις μέχρι να τα κόψεις, το θαλασσινό νερό δεν είναι ό,τι καλύτερο για τραύματα τέτοιου είδους.

Ποιου ειδους?

Εγω εκανα κυστη κοκκυγος(με αρκετα μεγαλη τρυπα που την αφησαν ανοικτη αναμεσα και στις 2 ακρες την ραψανε με 4 ραμματα) και ο γιατρος την 4η ημερα οπου και βγηκα απο το νοκοκομειο(και πριν βγαλω τα ραμματα) με συμβουλεψε αν μπορω να κανω οσα πιο πολλα μπανια μπορω στην θαλασσα!

Οταν δε εβγαλα τα ραμματα μετα απο 8 μερες, μου ειπε αλλος γιατρος ξανα οτι για να ιαθει η πληγη οσο γινεται πιο γρηγορα να κανω μπανια στην θαλασσα.

Οποτε εσυ γιατι ποιου ειδους πληγες μιλας και τι διαφορα εχει η πληγη του φιλου απο την πληγη της αφαιρεσης κυστης κοκκυγα οσον αφορα την επιδραση του θαλασσινου νερου?

Δημοσ.
Και επειδή εσύ δεν πας καλά*,συστήνεις (ελαφρά τη καρδία) και σε άλλους να '''αυτοκτονήσουν''' ?

* Γιατί μόνο κάποιος που δεν έχει σώας τας φρένας θα πήγαινε να κολυμπήσει σε πισίνα και θάλασσα με άσχημα κομμένο χέρι.

αυτο εγινε πριν 8 χρονια

τωρα ειμαι εδω και γραφω....

η αποπειρα αυτοκτονιας δεν πετυχε.....

Δημοσ.
Ποιου ειδους?

Εγω εκανα κυστη κοκκυγος(με αρκετα μεγαλη τρυπα που την αφησαν ανοικτη αναμεσα και στις 2 ακρες την ραψανε με 4 ραμματα) και ο γιατρος την 4η ημερα οπου και βγηκα απο το νοκοκομειο(και πριν βγαλω τα ραμματα) με συμβουλεψε αν μπορω να κανω οσα πιο πολλα μπανια μπορω στην θαλασσα!

Οταν δε εβγαλα τα ραμματα μετα απο 8 μερες, μου ειπε αλλος γιατρος ξανα οτι για να ιαθει η πληγη οσο γινεται πιο γρηγορα να κανω μπανια στην θαλασσα.

Οποτε εσυ γιατι ποιου ειδους πληγες μιλας και τι διαφορα εχει η πληγη του φιλου απο την πληγη της αφαιρεσης κυστης κοκκυγα οσον αφορα την επιδραση του θαλασσινου νερου?

Εμένα ο γιατρός για την ίδια επέμβαση παρότι δεν είχα ράμματα αλλά έλειπε αρκετό κρέας, μου είπε ακριβώς τα αντίθετα. Βέβαια έκανα πλύσεις με Betadine και αλατόνερο για κοντά ένα μήνα. Μόνο όταν κλείσει τελείως θα μπορώ να πάω για μπάνια. Ακόμα έχω 1mm βάθος. Μετά την επέμβαση ήταν 2cm.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...