Προς το περιεχόμενο

Vista και πρόβλημα στην ταξινόμηση αρχείων

KOSTAS@ant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι,εχω vista-το παραδεχομαι! Μη γελατε,κι εσεις πρεπει να εχετε κανει λαθη στη ζωη σας...

Τεσπα,το 56986ο προβλημα που μου εχουν δημιουργησει ειναι πως σε ενα φακελο που εχω και ειναι γεματος αρχεια,θελω να κανω ταξινομηση βασει ημερομηνιας (ειναι κατεβασμενα απο το ιντερνετ αρχεια,και συνεχως προστιθενται νεα,οπότε παντα με ενδιαφερουν τα πιο προσφατα) αλλα μαντεψτε:ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! Με καμια δυναμη ομως! Παταω "ταξινομηση κατα ημερομηνια" αλλα χαμπααααρι

Στο μεταξυ ο φακελος ειναι πραγματικα αχανης,με αποτελεσμα να μου δημιουργει απιστευτο προβλημα to γεγονος πως για καποιο λογο το συστημα εχει μουλαρωσει και κανει μονο αλφαβητικη ταξινομηση

Μπορω να κανω κατι?

Δημοσ.

Μπορω να κανω κατι?

Αφενός να ηρεμήσεις

Ναι,εχω vista-το παραδεχομαι! Μη γελατε,κι εσεις πρεπει να εχετε κανει λαθη στη ζωη σας...

Σε ένα μηχανάκι (που βγάζει και τα λεφτά του) έχω vista και είμαι ευχαριστημένος. Άμα το στήσεις σωστά και προσέχεις τι εγκαθιστάς (και όχι ότι σαβούρα βρίσκεις), μια χαρά θα παίζει. Είναι θέμα αναγκών.

Στο πρόβλημα σου. Θα μιλάω με αγγλική ορολογία γιατί δεν εχω ελληνικά vista. Κάνε τις αναγκαίες μεταφράσεις.

Τεσπα,το 56986ο προβλημα που μου εχουν δημιουργησει ειναι πως σε ενα φακελο που εχω και ειναι γεματος αρχεια,θελω να κανω ταξινομηση βασει ημερομηνιας (ειναι κατεβασμενα απο το ιντερνετ αρχεια,και συνεχως προστιθενται νεα,οπότε παντα με ενδιαφερουν τα πιο προσφατα) αλλα μαντεψτε:ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! Με καμια δυναμη ομως! Παταω "ταξινομηση κατα ημερομηνια" αλλα χαμπααααρι

Μήπως μπερδεύεις το "DATE" με το "DATE MODIFIED";

Πήγαινε σε προβολή λίστας (menu VIEW -> LIST). Σε κενό χώρο κάνε δεξί κλικ και πήγαινε SORT BY. Αν υπάρχει DATE (ΣΚΕΤΟ) επέλεξε το και πες μας αν έφτιαξε. Αν δεν υπάρχει DATE αλλά υπάρχει DATE MODIFIED, κάτω κάτω πάτα την επιλογή MORE. Στο νεο παράθυρο βάλε τικ στην επιλογή DATE (και σε ότι αλλο θες) και πάτα ΟΚ. Δοκίμασε πάλι το SORT BY, επέλεξε το DATE (Που πρόσθεσες) και πες μας τι έγινε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...