otherside88 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Παιδια βοηθεια!!! εχω εργασια που παραδιδω την τριτη για τον προσδιορισμο εισοδηματος με βαση τις τεκμαρτες δαπανες! πρεπει να βαλω μεσα και 3 παραδειγματα: 1ον για το μαχητο τεκμηριο, 2ον για την ανατροπη τεκμηριων και 3ον για το ελαχιστο κοστος κατασκευης οικοδομης... μπορει να με βοηθησει κανεις??? που μπορω να βρω τετοια παραδειγματα?? ευχαριστω απο τωρα!!!
eSATA Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δε ρωτάς εδώ; --> http://www.taxheaven.gr/acforum/index.php?act=idx
gtroza Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 γειά σου eSATA καλώς ήρθες και καλά αποτελέσματα ! και στα άλλα παιδιά επίσης .
Sellers Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Το καλοκαίρι καμιά φορά βρέχει... Συγνώμη ρε συ gtroza αλλά δεν κρατήθηκα.
eSATA Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 γειά σου eSATA καλώς ήρθες και καλά αποτελέσματα ! και στα άλλα παιδιά επίσης . Γεια χαρά G! Ευχαριστώ πολύ!
gtroza Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Το καλοκαίρι καμιά φορά βρέχει... Spoiler Συγνώμη ρε συ gtroza αλλά δεν κρατήθηκα. __________________ ούτε εγώ ! ένας λογιστής θα σου απαντήσει για το ελάχιστο κόστος οικοδομής επίσης στη νομοθεσία έκδοσης οικοδομικών αδειών υπάρχει πίνακας για το ελάχιστο κόστος με βάση τα τετραγωνικά, τη χρήση των χώρων και κάποια τιμή ζώνης .
otherside88 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 ξερω για το ελαχιστο κοστος απλα.... βαριεμαι να φτιαξω μονη μου παραδειγμα και ψαχνω για ετοιμο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.