Προς το περιεχόμενο

βοήθεια για προώθηση σελίδας

v5net

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαιρετώ ολους τους φίλους.

πριν ενα μήνα ξεκινησα να ασχολουμαι με το αντικείμενο.

επιασα το dreamweaver και την πρωτη μέρα κοντεψα να παρω φορα και να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο,δεν καταλάβαινα τίποτα.

μετα σιγα σιγα κατι εγινε και τωρα βρισκομαι με 2 σελίδες που προσπαθω καθημερινά να τις μπασω σε καλη θεση στο ψαχτήρι του google.

απο οτι εχω καταλάβει αυτό που εχει τη μεγαλύτερη αξία ειναι τα backlinks,οσο τελειος

σε ζητηματα SEO και να ειναι ο κώδικας,χωρις backlinks απο αλλες σελίδες δεν γίνεται τιποτα,η σχεδόν τίποτα.

ζητάω βοήθεια

οποος εχει σελίδα σχετική με τουρισμό η αλλο παραπλήσιο αντικειμενο αν μπορούσε να βάλει κάποιο link πρός τη σελίδα με το αναλογο και απο μέρους μου φυσικά θα βοηθούσε πάρα πολύ.

οι σελίδες ειναι

http://www.benitses.gr/ και http://www.v5net.gr/

με ενδιαφέρει μόνο η πρώτη,η άλλη ειναι περισσότερο δοκιμαστική,ειναι περισσότερο για να εφαρμόζω οσες τρελλές ιδέες μου ερχονται.

η πρώτη μετά ενα μήνα μπήκε στο google στην 28η σελίδα και την αλλη μέρα ανέβηκε στη δεύτερη,κόλλησε εκεί ομως από χτες.

αυτο στο Ελληνικο google,γιατι δυστυχώς στο google.com παραμένει πολύ χαμηλά,27η σελίδα και κάτω

Δημοσ.

Πέρα απο τα backlinks είναι θέμα σωστού κώδικα και ανανέωσεις περιεχομένου. Τώρα για την περιπτωσή σου, δυστυχώς τα keywords που πιθανότατα χρησιμοποιείς έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ανταγωνισμό. Δοκίμασε να ορίσεις μερικά έξυπνα keywords που δεν θα αντιμετωπίσεις ανταγωνισμό(π.χ ονομα περιοχής ή κοντινής γνωστής περιοχής) , γιατι σε λέξεις κλειδιά οπως: ξενοδοχείο, διαμονή, φτηνα, ελλάδα, οσα backlinks και αν προσθέσεις δύσκολα θα βρεις προκοπη:P

Επίσης επειδή ξεκινάς τώρα, ρίξε και μια ματιά σε Joomla, ή Wordpress. Το αποτέλεσμα μπορεί να γίνει αρκετά πιο εντυπωσιακό χωρίς να πεθάνεις στο trial-error , εκτός βέβαια αν σε ενδιαφέρει να μάθεις html-css κτλ.

Δημοσ.

ευχαριστώ για την απάντηση.

εγω θέλω να βρίσκουν τη σελίδα γράφοντας μόνο το όνομα της περιοχής,ετσι χρησιμοποιώ αυτο το όνομα σαν κύριο keyword.

αυτη τη στιγμή με αυτό μόνο γραμμένο στο ψαχτήρι μπήκε πλεον στην πρώτη σελιδα ανάμεσα σε 270.000 σελιδες,στο Ελληνικό google αυτό.

και στο google.com ανέβηκε στην 20η σελιδα,8 σελίδες σε μερικές ωρες.

εχει ανοδικές τάσεις,να φανταστείς οτι μπήκε στο google για πρώτη φορά προχτές το βράδυ.

νομίζω οτι έχω κάνει καλή δουλειά στον κώδικα,δύο τρία backlinks θα το πηγαίνανε πολύ ψηλά.

Δημοσ.

Ε ναι αφου η ανανέωση του Content είναι εκτός συζήτησης για Site ξενοδοχείου, η μόνη λύση είναι τα Backlinks, μπορείς να το προσθέσεις και σε ελληνικούς καταλόγους για να προσθέσεις αρκετά Backlinks (έστω και μέτριας ποιότητας). Δες αυτή τη λίστα και ξεκίνα

http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=47524

Μη το βάλεις σε όλους του καταλόγους μαζί γιατι υπάρχει περίπτωση να σε τιμωρήσει η google για black hat seo(google it) και να σε θαψει. Βάζε το σε καμια 10-15αρια τη μέρα

Και προπαντώς υπομονή, Χρειάζετε αρκετός χρόνος μέχρι να ανέβεις στη google, αλλα αμα το δουλέψεις σωστα θα το καταφέρεις. Επίσης καταχωρησέ το και στο bing.com αν δεν το έχεις κανει.

Και κάτι για το Site, αν μπορείς βάλε Audio controls στην εισαγωγή, για να κάνει κάποιος mute τη μουσική. Την είχα δυνατά, και ήθελα να δω τις φώτο και μου σπάσανε τα νέυρα:P

Δημοσ.

σε ευχαριστώ.

στο bing.com εχει μπει,βρισκεται στη δευτερη σελιδα τωρα.

για τη μουσική στην αρχή εχεις δίκιο αλλά ισως θα πρέπει να το ξανακάνω και δεν ξέρω αν γίνεται ,θα το κοιτάξω γιατί δεν εχουν ολοι windows 7 οπου υπαρχει audio control ξεχωριστα για κάθε πρόγραμμα.

Δημοσ.

να ρωτησω και κάτι άλλο

στην πρώτη σελίδα εκει με το flash,εχω βάλει κρυφό κείμενο απο χτές,εχω φτάσει το text to HTML ratio στο 52%.

υπάρχει περίπτωση να εντοπιστεί αυτό απο το crawler και να παθω ζημιά;

Δημοσ.
να ρωτησω και κάτι άλλο

στην πρώτη σελίδα εκει με το flash,εχω βάλει κρυφό κείμενο απο χτές,εχω φτάσει το text to HTML ratio στο 52%.

υπάρχει περίπτωση να εντοπιστεί αυτό απο το crawler και να παθω ζημιά;

Κρυφό κείμενο με tags; Ναι το Crawler θα το δει, αφού διαβάζει τον κωδικα και οχι οτι είναι φανερό. Μαλιστα νομίζω οτι η google τα απαγορευει αυτά. Αν δεν ειναι αναγκαίο σβήστο

Δημοσ.

ναι,εννοείται οτι για να το δεί το έβαλα.

αλλά το να δεί οτι ειναι κρυφό εννοούσα αν θεωρείται ασχημο και επισύρει ποινη

και μάλλον θα το σβήσω για να ειμαι ησυχος η θα αλλάξω λίγο τη σχεδίαση ώστε να υπάρχει και φανερό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...