Προς το περιεχόμενο

Μετάβαση σε forthnet 2play + nova

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Σκέφτομαι να φύγω απο ΟΤΕ και να πάω forthnet σε συνδιασμό με sports value της nova δείνει προσφορά όλο τον εξοπλισμό και τιμή 59 ευρώ τον μήνα. Εκπτωση 20% για πάντα ;) Καμοιά εμπειρία κανείς ? Συμφέρει το εν λόγω ?

Στο σημείο που μένω Θεσσαλονίκη με τον ΟΤΕ κλειδώνω 9Mbit.

• Super Moderators
Δημοσ.

η τιμή συμφέρει, αλλά τα χάλια της Forthnet θα πρέπει να σε απασχολούν...

Δημοσ.

Τι προβλημα εχεις με τον οτε και θες να αλλαξεις? Ημουν 4νετ 1 καταραμενο χρονο πηγα οτε και ησυχασε το κεφαλι μου.

Δημοσ.

για να πας σε αλλη εταιρεια ακομα πρεπει να μεινεις πχ χωρις νετ για ενα μηνα μεχρι να σε συνδεσει η αλλη εταιρεια η αλλαξανε τα πραγματα?(sorry αν ειναι χαζη ερωτηση)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Καλησπέρα. Σκέφτομαι να φύγω απο ΟΤΕ και να πάω forthnet σε συνδιασμό με sports value της nova δείνει προσφορά όλο τον εξοπλισμό και τιμή 59 ευρώ τον μήνα. Εκπτωση 20% για πάντα ;) Καμοιά εμπειρία κανείς ? Συμφέρει το εν λόγω ?

Στο σημείο που μένω Θεσσαλονίκη με τον ΟΤΕ κλειδώνω 9Mbit.

Μακριά από forthnet - Έχει καεί η γούνα μου:)

Δημοσ.

Γιατι ρε παιδια εχω forthnet 3,5 χρονακια , π.φαληρο Αττικης, εκτος απο κατι μικρα προβληματακια και εκεινο στης αρχες , δεν εχω κανενα προβλημα , δοκιμασα αλλες δυο εταιριες και ειχα συνεχεια διακοπες (σαν δευτερη γραμμη) μαλλον η hol μου εδωσε για 2 μηνες δωρεαν δοκιμαστικη γραμμη και την επεστρεψα γιατι ηταν χαλια

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί αν δεν έχεις συγκεκριμένη IP Range τα pings και τα single connection "downloads" είναι απλά GTPK

Δημοσ.

Με πήραν σήμερα από τη Forthnet (είμαι ήδη συνδρομητής εδώ και 2-3 χρόνια) και μου πρόσφεραν το Start Pack του Nova δωρεάν για ένα χρόνο και τζάμπα εξοπλισμό και το μόνο που θα πληρώσω είναι 70€ η εγκατάσταση.Μετά τον ένα χρόνο αν θέλω διακόπτω τη Nova.

Τι λέτε αξίζει;

• Super Moderators
Δημοσ.

η κλασική προσφορά που έχει για όλους τους συνδρομητές forthnet

για ρώτα, ο 1 χρόνος που σε κλειδώνει στη Nova έχει το ίδιο αποτέλεσμα και για την Forthnet? σε περίπτωση που θες να φύγεις από Forthnet πόσο πάγιο θα πληρώνεις στη Nova?

Δημοσ.

Κανά 22-25αρι ευρώ πρέπει να πηγαίνει κανονικά στη Nova.Βέβαια είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τη Forthnet οπότε δε σκοπεύω να την αλλάξω εκτός αν συμβεί κάτι εντελώς απρόσμενο.

Δημοσ.

εμένα οι μ..λοι όταν είχα ρωτήσει και στο τηλέφωνο αλλά και στο κατάστημα, δεν μου έδιναν την προσφορά! :@

Να ρωτήσω. την εγκατάσταση μπορώ να την κάνω μόνος μου. βασικά έχω κάνει ήδη δορυφορική εγκατάσταση στο σπίτι και έτσι απλά κουμπώνω πάνω τον αποκωδικοποιητή. θα γλιτώσω τα 70 ευρώ της εγκατάστασης;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...