Pantelwolf Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Έχω το εξής παράδοξο, μπορώ να δω και να εργαστώ σε κάποια αρχεία μεσα σε ένα φάκελο μόνο από το 7zip και όχι από τα windows. Όπως θα δείτε στην εικόνα τα κρυφά είναι show Τα windows αν κάνω δεξί ιδιότητες στο φάκελο μου βγάζουν μόνο τον αριθμό και το μέγεθος των αρχείων που φαίνονται στον windows explorer. Τα άλλα είναι σαν να μην υπάρχουν. Τα αρχεία είναι πραγματικά και λειτουργικά! Τα ανοίγω και κάνω copy η extract. Τι μου λείπει στην όλη εικόνα πριν οδηγηθώ στην παράνοια ?
Bspus Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Μεσα απο γραμμη εντολων φαινονται? Αμα τα κανεις copy καπου αλλου φαινονται? Και τα παρεις μετα και τα ξαναβαλεις στο αρχικο folder. Επισης τι γινεται αμα πας στο επιμαχο folder και προσπαθησεις να δημιουργησεις ενα νεο αρχειο με ονομα που υπαρχει και φαινεται στο 7zip? Δεξι κλικ στο folder και properties. Ποσα αρχεια-φακελους αναφερει και ποσα μετρας εσυ που φαινονται (εκτος 7zip)? edit: Πηγα και εγω στο φακελο 7zip και τον ανοιξα με το ιδιο προγραμμα αλλα δεν δειχνει τιποτα περιεργο. Με windows 7
Pantelwolf Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Τα αρχεία είναι δικά μου, τα έφτιαξα με το ίδιο το πρόγραμμα Τα νουμερα του filecount είναι όλα χωρίς τα κυκλωμενα και χωρις τα περιεχομενα του φακελου (και το φακελο στο foldercount)! Το dir μου δινει το ίδιο αποτέλεσμα με τον windows explorer Θα πηδηχτω απο το παραθυρο καμια ωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.