SpirosLouis Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Καλημέρα-Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι, Έχω εδώ και κάποσο καιρό τα windows Vista Ultimate x32. Όμως τον τελευταίο καιρό έχω παρατιρίσει ότι μερικές φόρες(μπορεί μια την βδομάδα και λιγότερο), κολάει στην οθόνη που δείχνει ότι φορτόνουν τα Windows.(ξέρετε εκεί με τις γραμμές που περνάνε) Φυσικά μετά από μια χειρόκίνητη επανεκίνηση ανοίγει κανονικά. Να αρχίσω να ανησυχώ; Εμένα δεν με πειράζει αλλά δε θέλω να γίνει ποιο συχνό ή μην χάσω τίποτα δεδομένα που έχω μέσα στο σκληρό.
umaga Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 καλα τα δεδομενα δε τα χανεις γιατι και να μην ανοιξουν τα παραθυρα βαζεις ενα live cd linux και παιρνεις τα αρχεια σου
gp13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 καλα τα δεδομενα δε τα χανεις γιατι και να μην ανοιξουν τα παραθυρα βαζεις ενα live cd linux και παιρνεις τα αρχεια σου δηλαδη αυτο το cd που λες δουλευει κ για vistα και αν ναι πρεπει να πατησω boot from cd driver
umaga Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 δεν εχει να κανει με βιστα ναι πρεπει να μπουταρεις απο cd driver
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.