d3m0n Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Πάντως στα παιχνίδια θεωρώ ότι η διαφορά τους έπρεπε να είναι μεγαλύτερη, εκτός αν είναι κανά game που ο επεξεργαστής παίζει πολύ μικρό ρόλο και δεν ζορίζεται οπότε και λογικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Οχι φανη δεν ετρεξα τα τεστς με τη ζαλμαν. Περι idle το καταλαβαινω,ειναι απλό δεν χρειαζεται επεξηγηση.Οι ψυκτρες δειχνουν τα δοντια τους στις μεγαλες θερμοκρασιες (εξου και στα τεστς παντως βαζουν O/C επεξ). Το παιχνιδι που ειχα ως reference για τα τεστς ηταν το Company of heroes με το DX10 patch.Παλιό μεν,αλλα αυτό τυχαίνει να παιζω αυτη τη στιγμη. Πανω κατα στα ιδια,κατα το παιχνιδι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Κακώς όμως, απ' τη στιγμή που μπήκες στη διαδικασία να αλλάξεις ψύκτρα και δίνεις βάση στη διαφορά μεταξύ τους. Έπρεπε να κρατήσεις αποτελέσματα απ' τη Zalman και να τα συγκρίνεις με τη Megahalems κι όχι να σκέφτεσαι ότι πέταξες τα λ7 σου (μπορεί να έχει και βάση αυτό βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Αφού πρόκειται για το Company of heroes τότε θα συμφωνήσω με τον Φάνη στο #105. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Επειδή ηταν αποφαση της στιγμης,φερθηκα ερασιτεχνικα και δεν ετρεξα κανενα μπεντσοπρογραμμα με τη ζαλμαν. Κακως,συφμωνω. Απλως ακομα και σ'αυτο το παιχνιδι,που μονο απο αυτο ειχα λογκ,περιμενα να δω μια σημαντικη διαφορα. Το πιο πιθανο παντως ειναι να μην μπορει να στρεσσαρει τοσο,τον επεξ αυτο το παιχνιδι,οσο για να δειξει τη δυναμη της η νεα ψυκτρα. Θα μείνω με την απορία λοιπον,αφου προκειται για δικη μου λαλακία. Υ.Γ. απλως κατεληξα πως για το επιπεδο χρησης του Η/Υ μου μεχρι τωρα-σημερα,(δηλ τα παιχνιδια που παιζω,τα στοκ ρολογια) η νεα ψυκτρα ηταν ενα αχρειαστο εξοδο.Για το μελλον μπορεί οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Ίσως να μην το πρόσεξα, αλλά τι την έκανες τη Zalman; Αν την έχεις στην κατοχή και σε «τρώει», μία είναι η λύση :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δεν το σκεφτομαι καν αυτο που λες. Πραγματικα με εκνευρισε πολυ για να τη βγαλω,που δε θελω να τη ξαναβαλω στο πισι. Τετοια ηλιθια κατασκευη/μονταρισμα ψυκτρας 1η φορα βλέπω. Μη με πριζωνεις !!! (αυριο θα περασω την 5870 και τον ραπτορ,θα κανω κι ενα φορματ.Αμα με πιασει η...απ'αυτη μπορει να την επανατοποθετησω) Gia την ιστορια ειναι αυτη: http://www.zalman.com/ENG/product/Product_Read.asp?idx=311 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Ρίξε και κανά χαλαρό o/c στον Q9550 τώρα που θα μπει και η 5870, όσο να 'ναι ένα μπουκαλάκι θα το τρώει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Tην ζαλμαν την ειχα και εγω και ειναι παρα πολυ καλυ (full copper) αλλα η megahalems ειναι πολυ καλυτερη. Τι θερμοκρασια δοματιου εχεις; Γιατι αν εχεις 30 βαθμους μεσα στο δωματιο τοτε οι θερμοκρασιες σου ειναι αψογες. Επισης μπορει να φαινεται παραπανω η σκονη στο κουτι αλλα καθαρισε την. Βγαλε και την μπροστινη σιτα και καθαρισε την απο πισω. Δεν λεει να το αφηνεις ετσι, κοβεις και την ροη και παει και κολλαει σκονη στις ψυκτρες σου με αποτελεσμα να μην αποδιδουν τα μεγιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Πολή καλή η συγκεκριμένη Zalman δεν ξέρω αν είναι, δε θεωρώ πως συγκρίνεται πάντως με tower ψύκτρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Υ.Γ. απλως κατεληξα πως για το επιπεδο χρησης του Η/Υ μου μεχρι τωρα-σημερα,(δηλ τα παιχνιδια που παιζω,τα στοκ ρολογια) η νεα ψυκτρα ηταν ενα αχρειαστο εξοδο.Για το μελλον μπορεί οχι. καλα οχι κι αχρειαστη αμα κλοκαρεις και οχι απο αποψη θορυβου ,μιας και ζαλμαν ειχα κι εγω (μικροτερο μοντελο) και ηταν ελικοπτερο με αλλη καλη ψυκτρα οπως την hyper 212 η megahalems εχει σημαντικοτατη διαφορα στα πολλα GHz οπως εχουμε διαπιστωσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Επισης κατι που παρατηρησα. Λογω κατασκευής της ζαλμαν,ο αέρας ειχε φορά κάθετα προς τη μητρικη,κι ετσι εψυχε προφανως και τις ψυκτρες της μητρικης...Εκει ειχα θερμοκρασίες 35-36 βαθμους idle,τωρα εχω 46. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Επισης κατι που παρατηρησα. Λογω κατασκευής της ζαλμαν,ο αέρας ειχε φορά κάθετα προς τη μητρικη,κι ετσι εψυχε προφανως και τις ψυκτρες της μητρικης...Εκει ειχα θερμοκρασίες 35-36 βαθμους idle,τωρα εχω 46. σιγουρα κατι δεν εχεις κανει καλα φιλε, 45 βαθμους στοκ το μηχανημα η κλοκαρισμενο... δεν απαντησες πριν. τι θερμοκρασια δωματιου εχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Φιλε ευκλειδη τα εχω πει νωριτερα. Οι συγκεκριμμενοι βαθμοι που λεω ειναι η θερμοκρασιας της μητρικης. Περιπου 25 βαθμους θερμοκρασια δωματιου. ---------- Προσθήκη στις 17:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:46 ---------- Παιδες μιας και σημερα ηρθαν καποια ανταλλακτικα, ειπα να βγαλω τη ψυκτρα και να την επανατοποθετησω μπας και... Με την ευκαιρια εφτιαξα λιγο και τα καλωδια... Αρχικα η ποσοτητα της παστας: Τα καλωδια: Τωρα το φορμαρω,οποτε δε γνωριζω θερμοκτασιες ακομη κι αν ειναι καλυτερα η χειροτερα απο πριν. Αν εχετε συμβουλες για το περαιτερω συμμαζεμα των καλωδιων δεκτες φυσικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Αρχικά μου φαίνεται πολύ η θερμοαγώγιμη που έχεις βάλει, και δεύτερον την απλώνουμε πάνω στον επεξεργαστή συνήθως. Καλορίζικη η κάρτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.