Προς το περιεχόμενο

Ψυκτρα για Q9550

kanesaxo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Nαι τερματισαν οι βίδες.

Απλωθηκε η παστα παντου,με το δαχτυλο την απλωσα

Κι ο ανεμιστηρας μπηκε push.

Εβαλα το χερι μου απτην κενή πλευρά της ψύκτρας,και ειδα πως δεν περναει αρκετός αέρας...μήπως δεν επαρκει η πιεση του ανεμιστηρα? πάντως τον αγόρασα σύμφωνα με τα σπεκς της προλιματεκ.

Δεν ειναι η σκονη τοση οση φαινεται.Επειδή το φλας ειναι πολύ δυνατό,"Γραφει" περισσοτερη σκονη στο φακο,ακομα και με τερμα καθαρο,φαινεται στις φωτο στρωμα σκονης.

Θες να με τρελάνεις?? Θες να πηδηχτώ από το παράθυρο?? :P

Εδώ οι τρύπες από την σίτα είναι τινγκα βουλωμένες και εσύ μου λες οτι φταίει το φλας??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Θες να με τρελάνεις?? Θες να πηδηχτώ από το παράθυρο?? :P

Εδώ οι τρύπες από την σίτα είναι τινγκα βουλωμένες και εσύ μου λες οτι φταίει το φλας??

Oσο κουφο κι αν σου φαινεται,ναι! (αλλα και με την προηγουμενη ψυκτρα ετσι ηταν)

Εκανα το τεστ,με το LinX,δεν πειραξα καμια ρυθμιση.

Τα αποτελεσματα (απτο εβερεστ)

Cpu: min 29 max 48

Core1: min 39 max 56

Core2: min 40 max 56

Core3: min 37 max 51

Core4: min 34 max 50

Τολμω να πω πως για στοκ χρονισμο,δεν με επεισε η ψυκτρα:( τουλάχιστο δεν αξιζε το κοπο η μεταβαση απτη ζαλμαν σ'αυτη...Θα παιξω κανα far cry2 καμμια ωριτσα να δω μπας και...

Τρέξε Linpack..

Δεν εβγαλα ακρη μ'αυτο.

Ξενέρωσα...τζαμπα λεφτα :(

Αν εχετε καποιο αλλο μετροπρογραμμα να μου προτείνεται,για δοκιμες,ακουω.

Τι εννοείς δεν έβγαλες άκρη με το OCCT(Linpack);

Πάντως έχω κάνει μετάβαση από 1284-->Megahalems και οι διαφορές ήταν σχετικά μεγάλες σε load σε Q9550.

Τι εννοείς δεν έβγαλες άκρη με το OCCT(Linpack);

Πάντως έχω κάνει μετάβαση από 1284-->Megahalems και οι διαφορές ήταν σχετικά μεγάλες σε load σε Q9550.

Oti ναναι ειχα κατεβασει.

Κατεβασα το σωστο,το ετρεξα, και βλεπω θερμοκρασίες περίπου στους 55 βαθμους...Μαλλον κάτι δε παει καλα θαρρω.

Δεν βλέπω κάτι περίεργο στις θερμοκρασίες σου, ίσα ίσα αρκετά καλές είναι για καλοκαίρι.

Πόσο ρεύμα παίρνει σε load ο επεξεργαστής; (Δες cpu-z)

Πόση ώρα το έβαλες να τρέξει το Linpack;

Και η πάστα για να κάτσει καλά θέλει και κάποιες ώρες λειτουργίας..

To θεμα ειναι πως στο game (αυτο εχω μετρο συγκρισης,μιας και πριν δε δοκιμασα με τα μπεντσοπρογραμματα) εχω ελαχιστη διαφορα.

Ρευμα: 1.12 σε idle με το OCCT 1.15 σταθερο αλλα χτυπούσε 1.18-1.20 στιγμιαια και ξανα στο 1.15

10 λεπτα το αφησα.

Χωρις ανεμιστηρα, 60βαθμοι περίπου.

Λες να τον αφησω να "κατσει" η πάστα? ή να το ξηλωσω και να το ξανακανω απτην αρχη...? (εχω και 2ο ανεμιστηρα ιδιο,αλλα μαλλον ειναι 2 ματς).

χωρις κλιματισμο εισαι?

xaxaxa,ακου ερωτηση! ναι! "κλιματισμο" μονο το πισι εχει.

Και επειδή ξερω τι θα ρωτησεις,το περιβαλλον ειναι κοινο τη δεδομενη στιγμη πυο μιλαμε για αμφοτερες τις ψυκτρες...

Θα κανω υπομονη μεχρι αυριο και βλεπω,ουτως ή αλλως 24/7 ειναι το μηχανημα.

Μετά από 2-3 μέρες θα στρώσει η πάστα. Αν βιάζεσαι τρέχα κανα prime μια μέρα ή βάλε folding να βοηθήσεις και την ανθρωπότητα.

Πριν τι θερμοκρασίες είχες στο Prime ή το Linpack ή σε όποιο τελοσπάντων είχες τεστάρει ; Στο idle δεν υπάρχουν διαφορές εννοείται....

xaxaxa,ακου ερωτηση! ναι! "κλιματισμο" μονο το πισι εχει.

Και επειδή ξερω τι θα ρωτησεις,το περιβαλλον ειναι κοινο τη δεδομενη στιγμη πυο μιλαμε για αμφοτερες τις ψυκτρες...

Θα κανω υπομονη μεχρι αυριο και βλεπω,ουτως ή αλλως 24/7 ειναι το μηχανημα.

καλα δες και τι κανει στα πολλα παντως.. εγω σου ειπα στα 3.7 GHz απο οσο ξερω (με ιδιο κουτι και ψυκτρα) δεν ξεπερναει τους 60

καπου εκει κινουμαι κι εγω , θα περιμενα κατι καλυτερο στη συχνοτητα που εισαι αλλα μαλλον θελει GHz για να δειξει τα δοντια της

Με τη Zalman είχες τρέξει κανα OCCT/Linpack;

Έχουμε ξαναπεί πως όσο καλύτερη η ψύκτρα, τόσο μικρότερη η διαφορά μεταξύ idle και full load.

Αν π.χ. με τη Zalman στα παιχνίδια ήσουν στους 60°C και με OCCT στους 70°C, και τώρα με τη Megahalems είσαι στους 57°C στα παιχνίδια και στους 62°C με το OCCT, δεν είναι μικρή η διαφορά τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...