Προς το περιεχόμενο

Ψυκτρα για Q9550

kanesaxo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Ε δεν τα τρώνε και οι υπάλληλοι.. ότι έχουν τα τυχερά τους, ναι.

Συμφωνώ,και μάλιστα εχω ενδείξεις απο ένα γεγονός με καρτες γραφικών απτο stock house.

Ενδείξεις,βέβαια κι οχι αποδείξεις...Εκει να δειτε τηλεφωνα και κοντρα τηλεφωνα απτα κεντρικα του πλαισίου.

Σημερα το απογευμα θα σας εχω νεα απτο θεμα της ψυκτρας.

Υ,Γ. παρατηρησα πως ενω υπαρχει τοπικ τιτλου "παραπονα απο e-shop" δεν βρηκα με την αναζητηση κατι παρομοιο για το πλαισιο...Μονο εγω ειχα προβλημα αραγε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Oλα καλα στο πλαισιο με την αλλαγη.

Ο πωλητης υποστηριξε πως εγινε λαθος,μιας και ηταν στο ιδιο ραφι.

Δεν μου κανε μανουρα για τπτ,πηρα την ρεβ Β και ολα οκ.

Θα την τοποθετησω αυριο με το καλο.

Megahalems είναι καλύτερη από true...

Μου φαίνεται πως έχω χάσει επεισόδια . Για δώσε κανα link man να μας διαφωτίσεις :-)

EDIT: Ασε βρήκα. Έχεις δίκαιο. Τώρα από τιμή δεν ξερω τι παίζει, πάντως την Ultra πλέον μπορείς να την χτυπήσεις 30 Ευρώ σε αγγελίες .

Μου φαίνεται πως έχω χάσει επεισόδια . Για δώσε κανα link man να μας διαφωτίσεις :-)

EDIT: Ασε βρήκα. Έχεις δίκαιο. Τώρα από τιμή δεν ξερω τι παίζει, πάντως την Ultra πλέον μπορείς να την χτυπήσεις 30 Ευρώ σε αγγελίες .

55€ από πλαίσιο η Megahalems. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Prolimatech-Megahalems-Rev-2-CPU-Cooler.htm

Μεταχειρισμένη και αυτή κάπου στα 30 την βρίσκεις...

55€ από πλαίσιο η Megahalems. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Prolimatech-Megahalems-Rev-2-CPU-Cooler.htm

Μεταχειρισμένη και αυτή κάπου στα 30 την βρίσκεις...

Προφανως,εφοσον ειναι αμφοτερες ιδιων δυνατοτητων θερμοαπαγωγής,θαναι και στην ιδια περιπου τιμη.

Απο τεστς που εριξα μια ματια,εως αρκετες,ειδα πως οι κορυφαιες,αναλογως και το συστημα αλλαζουν απλα θεσεις μεταξύ τους και προφανως ειναι ολες στο ιδιο περιπου επιπεδο.

Απλα εσπαγα το κεφαλι μου με το εξης: εφοσον εδωσα 55.90 για τη ψυκτρα και 8.10 για ανεμιστηρα,ητοι 64ε, μήπως επρεπε να παρω το corsair Η50 για 11ε παραπάνω.

Ωραίος,δε το γνώριζα αυτο.

Ετοιμαζομαι να αλλαξω τη ψυκτρα μου τωρα.

Απ'οτι θυμαμαι το πιο ευκολο για να διωξω τη παλια παστα ειναι με μια σβηστρα ετσι? πόση ποσοτητα να τοποθετησω στον επεξ απτη νεα?

Να βαλω μια σταγονα οπως δειχνει το σχεδιο,ή να την απλώσω κιολας? (λενε πως δε κανει να μπει υπερβολικη...)

Λίγο κ***χαρτο και οινόπνευμα και αφαίρεσε την παλιά πάστα. Όσο για το άπλωμα, βάλε λίγη στην μέση, περίπου 2 κόκους ριζιού, και με μία τηλεκάρτα, ή με το δάχτυλο σου άπλωσε την.

Edit: :P

Toποθετηθηκε λοιπον με τον ανεμιστηρα που προανεφερα.

Σε idle περιπου 1 βαθμο λιγότερο απτη ζαλμαν.

Σε παιχνιδι (ιδιο με πριν) που κρατησα λογκ,περίπου 3 βαθμούς κάτω.

Ολα με στοκ ρολόγια...Περίμενα να δώ κάτι πιο...συνταρακτικο,αλλα μαλλον πρεπει να κλοκάρω για να το δω.

th_IMG_9360.jpg th_IMG_9359.jpg th_IMG_9353.jpg th_IMG_9358.jpg th_IMG_9354.jpg

Χμμ.. σε idle δεν παίζει και τόσο ρόλο αλλά στο load όντως δεν είχε μεγάλη πτώση..

Την βίδωσες τέρμα;

Η πάστα απλώθηκε παντού;

Ο ανεμιστήρας μπήκε push;

Τσεκαρε λιγο load με κανένα linX.. εκεί μάλλον θα φανούν οι διαφορες..

Και επίσης ρίξε και κανένα καθάρισμα στο pc σου ωρεεεε!!! δεν είναι κατάσταση αυτή στον μπροστινό ανεμηστήρα.... έχει μπουκώσει ο καημένος από τη σκόνη (και ο πάνω)!!!

ακυρο σωστά τον έχεις!!

Nαι τερματισαν οι βίδες.

Απλωθηκε η παστα παντου,με το δαχτυλο την απλωσα

Κι ο ανεμιστηρας μπηκε push.

Εβαλα το χερι μου απτην κενή πλευρά της ψύκτρας,και ειδα πως δεν περναει αρκετός αέρας...μήπως δεν επαρκει η πιεση του ανεμιστηρα? πάντως τον αγόρασα σύμφωνα με τα σπεκς της προλιματεκ.

Τσεκαρε λιγο load με κανένα linX.. εκεί μάλλον θα φανούν οι διαφορες..

Και επίσης ρίξε και κανένα καθάρισμα στο pc σου ωρεεεε!!! δεν είναι κατάσταση αυτή στον μπροστινό ανεμηστήρα.... έχει μπουκώσει ο καημένος από τη σκόνη (και ο πάνω)!!!

Δεν ειναι η σκονη τοση οση φαινεται.Επειδή το φλας ειναι πολύ δυνατό,"Γραφει" περισσοτερη σκονη στο φακο,ακομα και με τερμα καθαρο,φαινεται στις φωτο στρωμα σκονης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...