phanispal Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Επίσης η Rev.2 έχει και δεύτερα fan mounting clips για push-pull. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 α μπραβο καλα αμα θελει του δινω τα δικα μου αν ειναι κοντα δε χρησιμοποιω κανενα απο τα 4 νομιζω οτι πουλουσαν ξεχωριστα 2ο ζευγαρι, αλλα δε θυμαμαι ποσο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Και πώς τον έχεις τον SlipStream; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 λογω ψηλων μνημων τον εχω δεσει στο 1156 οι μνημες ειναι πολυ κοντα στη cpu και πρεπει να καταφευγεις σε πατεντες αν εχεις αντιστοιχες μνημες, με κοντες εισαι οκ βαζεις τα κλιψακια ο Q9550 δεν εχει προβλημα ειναι πολυ μακρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Λόγω μητρικής δηλαδή :Ρ Ναι, τώρα το θυμήθηκα ότι τον έχεις πιο ψηλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 οχι μονο η δικια μου οι περισσοτερες μητρικες σε αυτο το socket και οι asus που θυμαμαι , λιγες εχουν περιθωριο για να μπει κανονικα ο ανεμιστηρας μαλιστα σε ενα ξενο φορουμ με μια asus ειχα δει ενα "παλικαρι" που στα @@ του κανονικα, ειχε σπρωξει με τα κλιψακια της megahalems τελειως το ντιμακι της ram (αμα τη ξαναβρω θα τη ποσταρω) οκ δουλευε κανονικα, αλλα δε θα το εκανα σε καινουριο hardware.. ειχα αγχος πριν τα αγορασω για το πώς θα μπει ο ανεμιστηρας, παρολα αυτα τα αγορασα , αυτοσχεδιασαμε με ενα φιλο μου και βρηκαμε αυτη ως την καλυτερη λυση μαλιστα δεν εβαλα zip ties για να μπορω να βγαζω τον ανεμιστηρα οταν καθαριζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Nταξει παιδια,θα καψω τζαμπα 10ε βενζινες και θα παω στο πλαισιο αυριο. Ειπα να βαλω νερο στο κρασι μου και να τοποθετησω αυτη...και ανακαλυψα πως λειπει η παστα απο μεσα. Ε ανοιχτη συσκευασια κτλ,δε θελει και πολυ σκεψη. Ερασιτεχνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Ένα από τα αρνητικά του καλύτερου after sales support του Πλαισίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Ειναι η τριτη φορα πυο εχω παραπονα απτο πλαισιο...Και πραγματικα αυτη τη φορά δε θέλω να τη γλυτωσουν με ενα "συγνωμμη κυριες,στη διαθεση σας για ο,τι χρειαστειτε". Δηλ τετοιο δουλεμα μεσα στα μουτα μου? αλλα δυστυχως παρελαβε αλλος και μου τα φερε,επρεπε να ημουν εγω εκει. Τεσπα.Δευτερα θα επαναλθω με τα νεοτερα. Υ.Γ. τουλαχιστο ο ανεμιστηρας ειναι αθορυβος και κινει μπολικο αερα,παλι καλα βγηκε κατι καλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 μηπως ειναι θεμα υποκαταστηματος? γιατι εγω να σου πω την αληθεια ειναι το μονο μαγαζι που δεν ειχα ποτε παραπονο.. (σε αντιθεση με αλλους που ειχα και εχω ακομα θεματα να τρεχουν ) σε ποιο υποκαταστημα αναφερεσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Πλαισιο καλαμαριάς. Και το μαιλ μου: Καλησπέρα σας. Στις 4/6 ημέρα παρασκευή επικοινώνησα τηλεφωνικώς με το κατάστημα "Πλαισιο Καλαμαριάς" (Θεσσαλονίκη). Ζήτησα να μάθω διαθεσιμότητα δυο προιόντων,μιας ψύκτρας (αρ. κωδικου 1416588) και ενός ανεμιστήρα (1159712). Ο υπαλληλος με τον οποιο επικοινώνησα με διαβεβαιωσε πως τα προιόντα υπάρχουν διαθέσιμα,εκτος απτον ανεμιστηρα οπου και παρηγγειλα ιδιον με διαφορετικο κωδικο (διαφορετικου χρώματος). Μεχρις εδω σωστή εξυπηρέτηση. Θα τα παραλάμβανε φιλος,επειδη διαμένω 60χλμ απο το ενλόγω καταστημα,το απογευμα του σαββάτου. Αφου τα παρέλαβε και μου τα εφερε,διαπίστωσα το εξής: Ο υπαλληλος του εδωσε την ψυκτρα μεν αυτη,αλλα παλιοτερο μοντελο με κωδικο (1271555) και μάλιστα με ακριβοτερη τιμη ήτοι 61,00. Στο τηλέφωνο του έδωσα τον ακριβή κωδικο και τιμή,και ανεφερε "οκ,την εχω διαθεσιμη". Συν τοις άλλοις η το κουτί της ψύκτρας εχει ενδείξεις πως ειχε ανοιχθεί,μιας και ελειπε ενα αυτοκολλητο προστασίας, αλλα και η θερμοαγώγιμη πάστα απτην συσκευασία. Δεν ειναι δυνατον στην δυσκολη εποχή που ζούμε,ειδικοτερα για το κλαδο του εμπορίου να τυγχάνουν πελάτες,αποδεδειγμένα του πλαισιου και του κάθε πλαισίου,τετοιας αντιμετώπισης. Θα επισκεφθώ το εν λόγω καταστημα την Δευτέρα,και παρακαλώ για δικές σας ενέργειες. Υπαρχει το κινητο μου στα αρχεία σας,σε περιπτωση που θελετε να επικοινωνήσετε μαζι μου. Μετα τιμής ************* Σταύρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 καλα κανεις φιλε μου , για αυτο συνεχιζουν να μας κοροιδευουν επειδη οι περισσοτεροι τα ανεχομαστε και λεμε δε βαριεσαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Κι επειδή πολλοί σκέφτονται μόνο την πάρτη τους και όχι τον επόμενο πελάτη, αγνοώντας πως την επόμενη φορά ο επόμενος πελάτης θα είναι εκείνοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Παντως παιδες εγω προσωπικα,οποτε ειχα παραπονο το εξεφρασα,γιατι αλλιως ακρη δε βγαινει. Απλως καλυτερα να γινει μεσω μαιλ και κατ'επεκταση,τηλεφωνου,γιατι σε αρκετες περιπτωσεις που εγινε απο κοντα με διευθυντες κατα τοπους καταστηματων,σημειώθηκαν απολύσεις. Μη γινουμε κι αιτία να απολυθεί κάποιος,κρίμα ειναι.Απλως με μια επιπληξη,συμμορφώνονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dosas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 ναι σιγά μή τους λυπηθούμε κιόλας, όταν μας τα τρώνε καλά είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.