d3m0n Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Eυχαριστώ πολυ! αυριο ερχεται και θα τοποθετηθει λογικα. Τελικα η ζαλμαν,δεν ειναι και τοσο καλη οσο νομιζα... Κρατησα ενα λογκ με μ.τ. θερμοκρασιων σε παιχνιδι,των πυρηνων του επεξ και των καρτων γραφικων. Μετα απο μια ωρα περιπου παιχνιδιου, πυρηνας 1 - 49 βαθμοι, 2 - 48, 3 - 44 , 4 - 42 ... Το περιεργο ειναι πως εχιε και μια ενδειξη σκετη Cpu με 37 βαθμους... Οι θερμοκρασίες σου είναι μια χαρά, και δεν βλέπω κάτι περίεργο στην ένδειξη CPU. Πάντα η θερμοκρασία των πυρήνων είναι μεγαλύτερη απ' αυτή του CPU.
qsis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 τη ζαλμαν την ειχες? πού τη βρηκες για να τη δοκιμασεις? σε στοκ υπολογιστη οι θερμοκρασιες που αναφερεις?
euklidis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 thermalright true 120 απο εμενα... Για τον επεξεργαστη σου δεν παιζει κατι καλυτερο και δεν ειναι και ιδιαιτερα ακριβη.
kanesaxo Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Οι θερμοκρασίες σου είναι μια χαρά, και δεν βλέπω κάτι περίεργο στην ένδειξη CPU. Πάντα η θερμοκρασία των πυρήνων είναι μεγαλύτερη απ' αυτή του CPU. Δηλαδή οταν ρωτήσει κανείς "σε τι θερμοκρασιες λειτουργει ο επεξ" τι απανταμε? την ενδειξη του επεξ ή μια μεση τιμή των πυρηνων? τη ζαλμαν την ειχες? πού τη βρηκες για να τη δοκιμασεις? σε στοκ υπολογιστη οι θερμοκρασιες που αναφερεις? Την εχω,εχω λινκ και πιο πανω ποια ειναι ακριβως. Στοκ ειναι η συχνοτητα.Σε idle εχω περιπου 36 βαθμους τωρα το καλοκαιρι σοτυς πυρηνες και 27 στην ενδειξη επεξ.
qsis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 αμα σε ρωτησει κανεις πες του τον πιο ζεστο πυρηνα να εισαι μεσα σε ολα εμενα ειναι ο 3 εγω ειχα τη πιο μικρη απο τη δικια σου ζαλμαν , αλλα πολυ φασαριοζα οπως προανεφερα
d3m0n Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 thermalright true 120 απο εμενα... Για τον επεξεργαστη σου δεν παιζει κατι καλυτερο και δεν ειναι και ιδιαιτερα ακριβη. Megahalems είναι καλύτερη από true...
euklidis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Megahalems είναι καλύτερη από true... Ναι αλλα σε 775 δεν εχει τραγικες διαφορες ενω η τιμη εχει
kanesaxo Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Ναι αλλα σε 775 δεν εχει τραγικες διαφορες ενω η τιμη εχει Η τεχνολογια ψυκτρων προχωραει τοσο γρηγορα ωστε να την αντικαταστησω τόσο γρηγορα? Αγοράζω κάτι,κι ας ειναι ακριβοτερο,με την προοπτικη να μπει και στο επομενο πισι μου. Οπως με το κουτι και το τροφοδοτικο. Θελω να πιστευω πως θα ισχυσει και με την ψυκτρα.Δηλ μπορει να δινω τωρα 20-30ε παραπανω,αλλα θα μου "βγαλει" τα χρηματα της μελλοντικα. (ελπιζω δηλ). Υ.Γ. διαταξη push pull είναι μαλλον πεταμενα χρήματα?(πεταμενα εννοω την αγορα 2ου ανεμιστηρα) γιατι απ'οτι ειδα σε καποια τεστ δεν εχει τρομακτικη διαφορα,1-2-3 βαθμους συνηθως...
phanispal Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Η φθηνότερη TRUE 120 αυτή τη στιγμή (για παραγγελία μέσω net τουλάχιστον - στα μαγαζιά της «γειτονιάς» δεν ξέρω τι παίζει) έχει όσο η φθηνότερη Megahalems.
qsis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Υ.Γ. διαταξη push pull είναι μαλλον πεταμενα χρήματα?(πεταμενα εννοω την αγορα 2ου ανεμιστηρα) γιατι απ'οτι ειδα σε καποια τεστ δεν εχει τρομακτικη διαφορα,1-2-3 βαθμους συνηθως... κι εμεις παντως και στην πραξη ειδαμε 2-3 βαθμους διαφορα.. δεν ξερω αν πας πολυ ψηλα αν κανει σοβαρη δουλεια, αλλα αποψη μου ειναι οτι για τον επιπλεον θορυβο ή ακομα και τα 7 ευρω ( εκει που χουν παει τα τσιγαρα ) δεν αξιζει τον κοπο.. εγω με εναν ανεμιστηρα και εναν exhaust σε πολυ χειροτερο κουτι απο τo δικο σου , δεν τον χρειαζομαι παντως
kanesaxo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 παιδιά μια ερώτηση... Εχει κάποια ουσιωδη διαφορα η prolimatech megahalems απτην νεα της εκοδση? την Rev B δηλαδη. ΠΡαγματικα εχω τρελαθει με το πλαισιο,οπου παρηγγειλα τηλεφωνικα με τον κωδικο της την Rev B προς 55.90ε, και πηγε σημερα να την παραλαβει φιλος και του δωσαν την παλια (διαφορετικος κωδικος) και μάλιστα στα 61ε. Να παω απο κει και να τους παρει ο διαολος ή οχι...?
euklidis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 παιδιά μια ερώτηση... Εχει κάποια ουσιωδη διαφορα η prolimatech megahalems απτην νεα της εκοδση? την Rev B δηλαδη. ΠΡαγματικα εχω τρελαθει με το πλαισιο,οπου παρηγγειλα τηλεφωνικα με τον κωδικο της την Rev B προς 55.90ε, και πηγε σημερα να την παραλαβει φιλος και του δωσαν την παλια (διαφορετικος κωδικος) και μάλιστα στα 61ε. Να παω απο κει και να τους παρει ο διαολος ή οχι...? Προφανως πρεπει να πας απο εκει γιατι η τιμη στη σελιδα ειναι διαφορετικη. διαφορες ειναι οτι η β εχει υποστηριξη για s1156, αλλα και παλι με τα 6 ευρω διαφορα που σου βγαλαν επερνες τον ανεμιστηρα...
qsis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 παιδιά μια ερώτηση... Εχει κάποια ουσιωδη διαφορα η prolimatech megahalems απτην νεα της εκοδση? την Rev B δηλαδη. ΠΡαγματικα εχω τρελαθει με το πλαισιο,οπου παρηγγειλα τηλεφωνικα με τον κωδικο της την Rev B προς 55.90ε, και πηγε σημερα να την παραλαβει φιλος και του δωσαν την παλια (διαφορετικος κωδικος) και μάλιστα στα 61ε. Να παω απο κει και να τους παρει ο διαολος ή οχι...? ο στοχος της rev.b ειναι να μπαινει ΚΑΙ σε socket 1156 πχ σε i5 σαν το δικο μου, εγω δε μπορω να χρησιμοποιησω τη rev.a χωρις να αγορασω ξεχωριστα το σχετικο backplate εσενα ομως αυτο δε σε αφορα, η rev.a μια χαρα μπαινει στο δικο σου (και ο φιλος μου που ανεφερα πριν rev.a εχει ) το προβλημα ειναι οτι πηγαν να σε χρεωσουν χωρις λογο 5 ευρω..
kanesaxo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Ακριβώς,δεν ηταν για τα 6 ευρω...αλλά για το θέμα της κοροιδιας. Μαλιστα ο ανεμιστηρας xigmatek που πηρα,δεν υπηρχε ο κωδικος του σαιτ,και στη κουβεντα μου ειπε πως εχει ιδιους σε αλλα χρωματα που ΔΕΝ εμφανιζονται στο σαιτ,αλλα εχουν κωδικους προιοντος. Ολα οκ εκει,πηρα απλα τον ιδιο σε αλλο χρωμα,σιγα το πραγμα. Αλλα θα επρεπε να κανει το ιδιο και για τη ψυκτρα...Τζαμπα τωρα 10ε βενζινες,για να μου πιστωσουν 6ε. Απο την αλλη,να στιελω μαιλ στα κεντρικα? ξερω τι θα γινει,οπως τις αλλες φορες θα με παρουν τηλεφωνο να μου ζητησουν μια συγνωμη και ολα μελι γαλα... Επισης οταν ανοιξα το κουτι,(Δεν ηταν σφραγισμενο) για να δω στη ψυκτρα,κατω στο Plate της δεν υπηρχε αυτοκολλητο προστασιας,κατι που βλέπω σε ολα τα reviews πως υπαρχει...
qsis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 νομιζα οτι ειχαν εξαφανιστει οι rev.a οταν πηγα να παρω στο πλαισιο μονο b ειχε.. αλλα και να ειχαν ξεμεινει απο τις πρωτες δεν τους αλλαξαν τη τιμη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.