d3m0n Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Τι VID έχει το cpu σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Ευχαριστώ για την επεξηγηση.Σημειώνω τον αριθμό για να μην ψάχνομαι. Βεβαια εχει να κανει και με τι επεξ εχω πετυχει απ'οσο διαβαζα παλιοτερα.Καποιοι εργοστασιακα κλοκαρουν ψηλοτερα απο αλλους. Ναι σαφώς - αλλά αν δεν έχεις πετύχει την υπερ-μπανάνα τα 4GHz (471X8.5) θα έρθουν με < 1.3v vcore (για Ε0 πάντα) οπότε με μια καλή αερόψυξη δεν σε σκιάζει φοβέρα καμιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 noobίστηκη ερωτηση τωρα. Βλεπω πως το προγραμμα της μητρικης μου (αναλογως τον φορτο του επεξ) αυξομειωνει το fsb για να τον κλοκαρει χαμηλοτερα και να μην καιει ρευμα. Ομως με απενεργοποιημενο το προγραμμα αυτο,ο επεξ κραταει το fsb σταθερο και κατεβαζει τον πολλαπλασιαστη (δεν θυμαμαι πως λεγεται η λειτουργια αυτη) για την ιδια ακριβως δουλεια. Εφοσον λοιπον αλλαζει τον πολ/στη, σημαινει πως ειναι ξεκλειδωτος? ή ξεκλειδωνει με κάποιο τρόπο? Υ.Γ. το revision ειναι το Ε0? αν ναι,τοτε εχω εχω αλλης παρτιδας, C1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Όχι δεν είναι ξεκλείδωτος ο πολλαπλασιαστής. Και δεν ξεκλειδώνει. Απλά πηγαίνει από x8.5 και κάτω (x6) λόγω των λειτουργιών C1E/EIST για να εξοικονομεί ενέργεια. Ξεκλείδωτοι ήταν οι QX9650/QX9770 που το multi πήγαινε ως και 30φεύγα - ανάλογα το bios ---------- Προσθήκη στις 16:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:50 ---------- Υ.Γ. το revision ειναι το Ε0? αν ναι,τοτε εχω εχω αλλης παρτιδας, C1. Αυτό είναι το παλιότερο, πιο ενεργοβόρο revision, αλλά μην απογοήτευσε, απλά από ότι είπα παραπάνω αφαιρείς 200MHz give or take. Και πάλι τα 3.6 - 3.8 πρέπει να τα έχεις με λογικά ρεύματα - και ίσως και παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 C1, μάλλον θα το φας το πακέτο για τα 4... Αλλά για δοκίμασε και βλέπεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Ευχαριστω παιδες για τις εγκυκλοπαιδικες γνωσεις. Οταν το επιχειρησω θα ζητησω συμβουλες γιατι πραγματικα εχω ξεχασει τις λεπτομερειες με διαιρετες για τις συχνοτητες μνημων,pci και συναφη, μη το κάνω καμμια ζημια... Μου ειπαν τα παιδια παραπανω για την ψυκτρα,αλλα αν παω σε οβερκλοκινγκ θα παρω μια πιο καλή να ειμαι ησυχος.Ετσι οπως ειμαι τωρα το πισι απο θερμοκρασίες είναι απιστευτο,σε idle ρυθμους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μου ειπαν τα παιδια παραπανω για την ψυκτρα,αλλα αν παω σε οβερκλοκινγκ θα παρω μια πιο καλή να ειμαι ησυχος.Ετσι οπως ειμαι τωρα το πισι απο θερμοκρασίες είναι απιστευτο,σε idle ρυθμους. Με μια από τις σοβαρές ψύκτρες και την κουτάρα που έχεις ήδη - τα temps δεν θα είναι θέμα στην περίπτωσή σου Όταν σε πιάσουν τα μεράκια - εδώ ήμαστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Ευχαριστω παιδες για τις εγκυκλοπαιδικες γνωσεις. Οταν το επιχειρησω θα ζητησω συμβουλες γιατι πραγματικα εχω ξεχασει τις λεπτομερειες με διαιρετες για τις συχνοτητες μνημων,pci και συναφη, μη το κάνω καμμια ζημια... Μου ειπαν τα παιδια παραπανω για την ψυκτρα,αλλα αν παω σε οβερκλοκινγκ θα παρω μια πιο καλή να ειμαι ησυχος.Ετσι οπως ειμαι τωρα το πισι απο θερμοκρασίες είναι απιστευτο,σε idle ρυθμους. φιλος μου με το κουτι σου, τον επεξεργαστη σου και νομιζω κατα 99% τη μητρικη σου , ειναι στα 3.70+ GHz (δε θυμαμαι ακριβως αυτο το + , αλλα o στοχος ηταν οι μνημες να δουλευουν ακριβως 1066 ας το υπολογισει καποιος ) 24/7 για gaming κτλ με πολυ χαμηλο vcore απροβληματιστα και απειδη τον εδιαφερει η ησυχια εκτος απο ησυχους ανεμιστηρες πηρε και ενα fan controller και το κουτι του εκτος απο δροσερο ειναι και ησυχο αυτος μαλιστα χρειαστηκε δροσια λογω των 2 4890 σε crossfire για αυτο αγορασε εκ των υστερων το haf ψυκτρα εχει κι αυτος αυτη της υπογραφης μου, στα 56 ευρω, και την οποια συνδυαζεις με οσο ησυχο ανεμιστηρα επιλεξεις εσυ αν εξαιρεσεις μια καλη ψυκτρα ολα τα αλλα τα εχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μήπως ο φίλος σου έχει Ε0; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Kαλά ολα αυτα δε λεω...αλλα το Haf που εκθειαζεις ναι μεν ειναι καλο κουτι, αλλα με τους ανεμιστηρες που εχει εργοστασιακα και 2 8800GT πραγματικα σου παιρνει το κεφαλι. Θα μου πεις,αλλαξε τα φανς,ναι συμφωνω,αλλα απ'οτι βλεπω στην αγορα, εκει κυμαινονται τα db... Ειναι βεβαια θορυβωδης η ψυκτρα μου,μια ζαλμαν και οι καρτες. ΜΕ λιγα λογια,πρεπει να βρουμε χρυση τομη σε επιδοσεις/ψυξη/θορυβο... Η ψυκτρα θα παρει ποδι συντομα,και οι 8800 επισης δινοντας θεση σε μια 5870 που θαναι πιο ησυχη,ελπιζω. αλλα o στοχος ηταν οι μνημες να δουλευουν ακριβως 1066 γιατι πιο ψηλά δεν αντεχουν οι μνήμες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Αν μιλάς για τις dominator της υπογραφής σου - είχα κάποτε ένα 2X2GB από δαύτες (rev2.1) και τα 1150@5-5-5-15 τα είχαν 24/7 με χαλαρά ρεύματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Αν μιλάς για τις dominator της υπογραφής σου - είχα κάποτε ένα 2X2GB από δαύτες (rev2.1) και τα 1150@5-5-5-15 τα είχαν 24/7 με χαλαρά ρεύματα... http://corsair.pricegrabber.com/search_getprod.php?vcode=PGCRS&partnum=TWIN2X4096-8500C5D&__utma=1.1047945842.1270667580.1275257365.1275590272.3&__utmb=1.2.10.1275590272&__utmc=1&__utmx=-&__utmz=1.1275257365.2.2.utmcsr=google|utmccn=%28organic%29|utmcmd=organic|utmctr=Corsair%20Hydro%20Series%20H50%20CPU%20Cooler&__utmv=-&__utmk=97819295 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Ίδιες είναι - το rev το βλέπεις πάνω τους, κοντά στο serial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Ωραια...συντομα θα αρχισει το πανυγυρι. Θα προσθεσω πρωτα την 5870,να δω τι γινεται με το θεμα ψυξης του επεξ και αφου σεταρω το κουτι στο αθορυβο θα ξεκινησουμε! Τουλαχιστο εχω μια καλή βαση,για τα δεδομένα τα δικα μου πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μήπως ο φίλος σου έχει Ε0; θα τον ρωτησω, παντως δεν πηγε για παραπανω γιατι εχει 6GB ram (2x2 + 2x1) και δεν ηθελε να ζορισει τις μνημες επισης με το που αλλαξε μητρικη και πηγε σε P45 ηθελε τοσο λιγο ρευμα για cpu (1.23-1.24 νομιζω) , πριν ειχε μια με chipset της nvidia γιατι ηθελε να εχει sli , οπου ηθελε ολο το ρευμα του κοσμου και παλι δεν πηγαινε τοσο, πηγαινε 3.5 με χιλια ζορια) (cpu ιδιο κομματι και στις 2 περιπτωσεις, μεγαλη διαφορα ομως στη συμπεριφορα απο τη μια μητρικη στην αλλη) γιατι πιο ψηλά δεν αντεχουν οι μνήμες ? οπως ειπα και πιο πανω εχει 6 GB ram και τα 4 slot γεματα, δεν ηθελε να ζορισει τις μνημες του περισσοτερο, εσυ προφανως μπορεις να πας για παραπανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.