kanesaxo Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Το GTA IV είναι το κατ' εξοχήν cpu depended game γι' αυτό και τον στρεσάρει αρκετά. Και το bad company 2 στρεσάρει αρκετά τον επεξεργαστή. Πάντως kanesaxo, αν θες να δεις τις θερμοκρασίες εν ώρα gaming τρέξε ένα prime95, στρεσάρει τον επεξεργαστή σε φυσιολογικά επίπεδα σαν να έπαιζες ένα βαρύ παιχνίδι. Οκ θα το κανω. Πιο πολυ θελω να δω θερμοκρασιες με ενα ανεμιστηρα και με δυο. Τελικα χθες,επειδη ξανακανα λογκ,αρκετη ωρα,ειχα απο 0-1 βαθμους διαφορα με τη προσθηκη του 2ου ανεμιστηρα. Πους εν πουλ μαι ας,εν ολιγοις. Ισως δεν στρεσαριστηκε τοσο,για να "δουλεψει",μιας και το μαςς εφεκτ 2 μαλλον λαιτ παιχνιδι φαινεται στο θεμα Cpu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Ρε μην ασχολείσαι άλλο με τις θερμοκρασίες του cpu σου κάτσε να απολαύσεις την 5870 σου. Ρίξε και ένα χαλαρό oc στα 3,6GHz στον Q9550 όσο να 'ναι το μπουκάλι πέφτει αν δεν παίζεις σε αναλύσεις πάνω από 1920χ1080.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 ναι κι εγω πιστευω οτι δεν ειναι τοσο σημαντικη η διαφορα, αναλογως ομως ισως στα πολλα να κανει δουλεια ο ενας παντως κανει αρκετη δουλεια μιας και εχω δοκιμασει να ανοιξω το pc μου οπως ειναι χωρις ανεμιστηρα 12-15 βαθμους πανω με το καλημερα το στρεσσαρα λιγακι και κοντα στους 80 αποφασισα να το σβησω προλαβα δηλαδη να διαπιστωσω μια διαφορα της ταξεως των 20 βαθμων με ή χωρις ανεμιστηρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Ρε μην ασχολείσαι άλλο με τις θερμοκρασίες του cpu σου κάτσε να απολαύσεις την 5870 σου. Ρίξε και ένα χαλαρό oc στα 3,6GHz στον Q9550 όσο να 'ναι το μπουκάλι πέφτει αν δεν παίζεις σε αναλύσεις πάνω από 1920χ1080.. μμμ ευγενικα λες οτι ειμαι καμμενος:lol:, ευχαριστω! Αμα σου πω τι αναλυσεις παιζω,θα γελασεις. 1680Χ1050. Πως μπορώ να διακρίνω το "μπουκάλι"? οτι παιζω σανίδα πηγαίνει... Υ.Γ. μα μανια που χεις να κλοκάρω το ρημάδι μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 ε τι το πηρες το γομαρι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 απο οτι θυμαμαι C0/C1 ειναι ο cpu σου ε? Μην στεκεσαι στοκ!!!Ας ειναι το παλιο stepping με λιγο ψαξιμο και δοκιμες θα βρεις ενα sweet spot για να το χεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 απο οτι θυμαμαι C0/C1 ειναι ο cpu σου ε? Μην στεκεσαι στοκ!!!Ας ειναι το παλιο stepping με λιγο ψαξιμο και δοκιμες θα βρεις ενα sweet spot για να το χεις. Ειναι ο Ε1. Θα το επιχειρησω σήμερα. Απ'οτι βλεπω, για να παω στα 3.5 θελω 412 ΦΣΒ. Αντε αυτο ειναι απλο. Τιποτε αλλο δε πειραζω στο ΒΙΟΣ? τις μνήμες τις αφήνω στο αυτοματο? (το αυτοματο ομως θυμαμαι απο παλια,πως μπορει αναλογως το μεγεθος του ΦΣΒ να σεταρει εναν διαιρετη οτι ναναι και να δουλεψουν χαμηλοτερα απτο στοκ). Την PCI? το αφήνω στο 100? Μονο με δοκιμές μπορώ να δω ποσο φτανει ο επεξ ΧΩΡΙΣ να αυξήσω ρευμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 τι θερμοκρασιες φτανεις ετσι οπως εισαι τωρα? ετρεξες prime? (απο ζεστη στο δωματιο που ειναι το pc πώς τα πας?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Ειναι ο Ε1. Θα το επιχειρησω σήμερα. Απ'οτι βλεπω, για να παω στα 3.5 θελω 412 ΦΣΒ. Αντε αυτο ειναι απλο. Τιποτε αλλο δε πειραζω στο ΒΙΟΣ? τις μνήμες τις αφήνω στο αυτοματο? (το αυτοματο ομως θυμαμαι απο παλια,πως μπορει αναλογως το μεγεθος του ΦΣΒ να σεταρει εναν διαιρετη οτι ναναι και να δουλεψουν χαμηλοτερα απτο στοκ). Την PCI? το αφήνω στο 100? Μονο με δοκιμές μπορώ να δω ποσο φτανει ο επεξ ΧΩΡΙΣ να αυξήσω ρευμα? Καλα ρε...Ε1 η (Ε0) και εισαι stock?!! ε πειραζεις και αλλα...Ποια ειναι η μητρικη σου?Αν θες δες και το αλλο θεμα που μιλαει για τον επεξεργαστη που εχεις και παρε ιδεες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Ωπα,κεκτημενη ταχυτητα.Πλυση εγκεφαλου μου κανατε με τα ρεβιζιον. Ο αλλος ειναι ο μουφας,ο C1. Asus P5Q deluxe η μητρικη.Οκ θα το τσεκαρω και κείνο. Ποσο φθανει λες χωρίς ρευματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 3,6 χαλαρά λογικά χωρίς καμία αύξηση του ρεύματος. Απλά βάλε τον σωστό διαιρέτη στις μνήμες να παίζουν 1:1.. Υ.Γ. μα μανια που χεις να κλοκάρω το ρημάδι μου! Έμα P5Q Deluxe+Q9550 E0+ dominator =πειρασμός τι να κάνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 3,6 χαλαρά λογικά χωρίς καμία αύξηση του ρεύματος. Απλά βάλε τον σωστό διαιρέτη στις μνήμες να παίζουν 1:1.. Έμα P5Q Deluxe+Q9550 E0+ dominator =πειρασμός τι να κάνουμε. 423 fsb δηλ. Το της PCI δεν το πειραζω (100 εχει στοκ). Ο διαιρετης ποια επιλογή είναι? βαζω 1:1 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Το PCI άστο ήσυχο, για τις μνήμες στο Dram Frequency πήγαινε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 3.61 me fsb 423. Στις μνημες μου βγαλε αυτοματοποιημενες επιλογες (προφανως κανει τις πραξεις μονος του το ΒΙΟΣ) και τις εθεσα στα 1061 (1115 ανεφερε ο caution πως πηγαινουν αυτες). Τρεχω κανα game τωρα να δουμε τι και πως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Άσε τα games. OCCT Linpack. Ήρθε η ώρα να δείξει τα δόντια της η megahalems. Και πες μας τι ρεύμα παίρνει το cpu σε load. (cpu-z) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.