Προς το περιεχόμενο

Ψυκτρα για Q9550

kanesaxo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Scythe Samurai Z ειναι το σαραβαλο που εχει αναλαβει την ψηξη του δικου μου q9550. Ιdle 40-43 βαθμοι και ακομα και με ενα flash game γραφει 59 :s να αλαξω θερμοαγωγιμη γιατι αυτη που εχω ειναι του κιλου?
  • Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μαααλιστα.. εστω και 3 να ειναι θα ειναι μια μικρη διαφορα... Να ρωτησω και κατι ακομα? Αυτες οι θερμοκρασιες με aftermarket ψυχτρα... με τη stock θα βαραγε 80ρες δηλαδη?

Δημοσ.

Ισως να θελε καποιες μερες εν τελει, να "κατσει" η παστα...

Σε παιχνιδι εμενα ,ειτε μετρο,ειτε mass effect 2 , η ενδειξη Cpu φτανει μαξ τους 33 βαθμους,με μεγιστη του πυρηνα 1 στους 44.

Ισως φταιει πως επεσε και η θερμοκρασια του κουτιου καπως,μιας και αλλο 2 8800GT και αλλο η 5870.

Η 5870 βγαζει τον ζεστο αερα απευθειας εξω,ενω οι 8800 τον αφηναν μεσα...

Δημοσ.
Μια χαρά 44C είναι ιδανικοί για καλοκαίρι, αλλά και για πειραματισμούς. :devil:

...δακτυλος διαβολου το ποστ σου αυτο...:-D

Να συμπληρωσω επισης,πως προσθεσα αλλον εναν ανεμιστηρα,για δοκιμη,σε διαταξη push pull.

Παντα με δεδομενο το mass effect 2,ειχασ πτωση περίπου 2 βαθμους...Ισως και περισστερο,μιας και δεν επαιξα πολυ ωρα.

Υ.Γ. ασχετο-σχετικο.Ποιό παιχνιδι θεωρείτε πως στρεσσάρει περισσοτερο τον επεξ?

Δημοσ.
GTA IV για μένα.

αυτο δε χρησιμοποιει μονο τους 2 πυρηνες? στο bench του νομιζω οτι δε περνουσε το 50% το cpu usage (προσφατα τελειωσα το standalone expansion)

απο fps νομιζω το bad company και το metro χρησιμοποιουν 4 πυρηνες, χωρις να ειμαι βεβαιος

edit , λαθος εκανα για το gta , δε θα χρησιμοποιει μονο 2

eflc2010061401184061.th.png

τελικα ειναι βαρυ αυτο το παιχνιδι :lol: και μνημη και μνημη vga, γινεται χαμος

Δημοσ.

Το GTA IV είναι το κατ' εξοχήν cpu depended game γι' αυτό και τον στρεσάρει αρκετά.

Και το bad company 2 στρεσάρει αρκετά τον επεξεργαστή.

Πάντως kanesaxo, αν θες να δεις τις θερμοκρασίες εν ώρα gaming τρέξε ένα prime95, στρεσάρει τον επεξεργαστή σε φυσιολογικά επίπεδα σαν να έπαιζες ένα βαρύ παιχνίδι.

Δημοσ.
Το GTA IV είναι το κατ' εξοχήν cpu depended game γι' αυτό και τον στρεσάρει αρκετά.

Και το bad company 2 στρεσάρει αρκετά τον επεξεργαστή.

Πάντως kanesaxo, αν θες να δεις τις θερμοκρασίες εν ώρα gaming τρέξε ένα prime95, στρεσάρει τον επεξεργαστή σε φυσιολογικά επίπεδα σαν να έπαιζες ένα βαρύ παιχνίδι.

το prime 95 ομως θα παει τη cpu στο 100% σιγουρα κατι που ενα παιχνιδι ενδεχομενως και να μην κανει

οποτε δεν τρεχει ενα intel burn test στο very high να δει το χειροτερο δυνατο σεναριο (που δεν εχει σχεση βεβαια με πραγματικη χρηση) να τελειωνουμε :devil:

εγω σε αυτο εχω 8 βαθμους πανω απο prime και 5-6 πανω απο απλο intel burn

σε σχεση με τα περισσοτερα παιχνιδια καμια 15αρα ομως :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...