kanesaxo Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Θα ήθελα τις γνώμες σας για την αγορα μιας νεας ψυκτρας για τον επεξεργαστη μου. Δεν ειναι κλοκαρισμενος,και εχω ηδη μια zalman χαλκου (μοντελο δε θυμαμαι,αλλα ειναι ευμεγεθης αρκετα. Απο θεμα θερμοκρασιων ειμαι ευχαριστημενος,αλλα ειναι πολυ θορυβωδης...εξου και η αλλαγη της. Τι προτείνετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Ποσα δίνεις??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δινω,τοσα ωστε να χει αριστο δεικτη αποδοσης/τιμης... Εξηγουμαι,ψιλο-μπακαλικα. Αν ειναι να χει (στη τυχη οι αριθμοι) 15db με 40ε, θα την προτιμουσα απο μια με 13db και 70ε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/CoolerMaster-Hyper-212-Plus-Cpu-Cooler-RR-B10-212P-GP.htm Αριστη απόδοση προς τιμή... Και αν θεωρείς οτι το 12αρι ανεμηστιρι είναι θορυβώδες (που δεν πιστευω οτι θα σε ενοχλήσει) βάζεις ένα αλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papaniki Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Εγώ φιλε μου στο δικο μου τον Q9550 εχω βάλει μια Thermaltake GunMet Orb οπου την ειχα παρει απο eshop και ειναι αρκετα αθόρυβη. 17db θορυβος ειναι αρκετα καλα-25 ευρω την ειχα παρει. Απο θερμοκρασίες ειναι γυρω στα 12-13 βαθμους κατω απο την stock ψυκτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Πράγματι τέλειο value, +1 @ #4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Eχω αυτην (απ'οτι εχω καταλαβει) http://www.zalman.com/ENG/product/Product_Read.asp?idx=156 Οπως βλέπετε ειναι αρκετα θορυβώδης.Στο θεμα ψυξης δεν εχω κανενα προβλημα,ειναι τρομερη. Ειδα τις επιλογές σας...Θα προτιμούσα κατι πιο αθόρυβο (κι ας κοστιζει λιγο παραπανω) και χαλκινο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 κοιτα απο άποψη ψύξης και ειδικά απο την στιγμη που δεν έχεις ασχοληθεί με υπερχρονισμο η συγκεκριμένη ψύκτρα που σου προτείναμε θα σε υπερκαλύψει.... Επίσης είναι 100% σιγουρο οτι το 12αρι είναι πολύ πιο ήσυχο απο αυτό της zalman. Από εκεί και πέρα ο θόρυβος εξρτάται από το ανεμηστήρι και όχι από την ψύκτρα... ακόμη και ακριβότερη να σου προτείνουμε αυτο δεν σημαινει οτι αν έχει ένα κοινο 12αρι ανεμηστήρι θα κάνει και λιγότερο θόρυβο.... Τώρα τον χαλκό γιατι τον θες μόνο εσύ ξέρεις... αυτή που έχεις έιναι χαλκινη αλλα λόγο σχεδιασμου από άποψη ψύξης είναι πολύ χειρότερη απο αυτή που σου προτείνουμε η οποία έχει χάλκινα pipes... Επίσης να ρωτήσω.... αλα ανεμηστήρια έχεις στο κουτί.... επειδή ειμαι σχεδον σιγουρος οτι η απάντηση είναι ναι... τοτε με την καμία αυτά δεν θα είνια πιο αθορυβα απο το 12 αρι της Coolermaster!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 @kanesaxo Κάτι άσχετο πως εχεις κάνει sli τις 8800GT σε P45??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik.K Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Yianni... http://www.google.gr/#hl=el&source=hp&q=sli+for+p45&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=25b8104eb043e0c9 Καποτε το ειχα bookmark αλλα η σελιδα δεν υπαρχει πλεον. Γενικα ομως αναφερεται ο τροπος σε πολλες σελιδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 @kanesaxoΚάτι άσχετο πως εχεις κάνει sli τις 8800GT σε P45??? 2 τροποι υπαρχουν. Ο κλασσικος με modded drivers (που δν εινια κι οτι καλυτερο) και ένας δευτερος στον οποιο προσθετεις μια εντολη (κι ενα προγραμματακι αν θυμαμαι καλα) που ενεργοποιηται κατα το boot του λειτουργικου και δουλευει με ολους τους drivers. Aν θελεις μπορω να ψαξω,που το αποθηκευσα για να σου πω. Υ.Γ. απο περιεργεια, περιπου με αεροψυξη, ποσο πηγαινει περιπου ο Q9550 για 24/7 ? τον ειχα δοκιμασει για χαβαλε απτο αυτοματο στο 20%+(αν θυμαμαι καλα) και δουλευε κανονικα για οσο το ειχα αφησει.Εχει τοσα πολλα περιθωρια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Υ.Γ. απο περιεργεια, περιπου με αεροψυξη, ποσο πηγαινει περιπου ο Q9550 για 24/7 ? τον ειχα δοκιμασει για χαβαλε απτο αυτοματο στο 20%+(αν θυμαμαι καλα) και δουλευε κανονικα για οσο το ειχα αφησει.Εχει τοσα πολλα περιθωρια? 4GHz εύκολα με καλό p45 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Tης δικης μου μητρικης θεωρειται καλο? (την ειχα αγορασει μεταχειρισμένη,αλλιως θα επελεγα GB,παλιοτερα abit,qdi...) Οχι πως εχω αναγκη τα ΜHz,δεν εχω παρατηρησει πως κωλυεται καπου το μηχανημα,αλλα στο μελλον προφανως θα χρειαστει μιας και δεν αλλαζω πισι καθε χρονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 471 fsb σε Asus P5Q deluxe είναι απόλυτα εφικτός στόχος - και εννοείται δεν βλέπεις κόλλημα ακόμα - μια χαρά κρατάει ο q9550 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Ευχαριστώ για την επεξηγηση.Σημειώνω τον αριθμό για να μην ψάχνομαι. Βεβαια εχει να κανει και με τι επεξ εχω πετυχει απ'οσο διαβαζα παλιοτερα.Καποιοι εργοστασιακα κλοκαρουν ψηλοτερα απο αλλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.