M_i_k_e Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 υπαρχει δυνατοτητα να αποθηκευσω με καποιον τροπο της επαφες του msn μου για να της μεταφερω στο καινουργιο μου msn?
Pantelwolf Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Οι επαφές μεταφέρονται έτσι κι αλλιώς, αν θες να κρατήσεις emoticons και winks τότε ψάχνεις κάτι τέτοιο Τελευταια φορά χρησιμοποιησα ένα άλλο που είχε μια διπλή ονομασία (gogo ? chu chu ? κατι τετοιο) αλλά με εχει πιασει το πρωινο αλτσχαιμερ και δεν ειμαι σπιτι για να δω σιγουρα
M_i_k_e Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 με τα emoticons δεν εχω προβλημα... με τις επαφες εχω.. ποια ειναι η διαδικασια?? θυμαμαι οτι με καποιον τροπο της εκανες αποθηκευση σε ενα αρχειο word και απο εκει τις εκανες εισαγωγη στο επομενο msn.. μπορει να μου εξηγησει καποιος την διαδικασια?
salida Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Αν μιλάμε για το Windows Live Messenger με το που θα κάνεις Log in σε νέα τοποθεσία ή νέο υπολογιστή απευθείας αποθηκεύονται μέσο Internet Και στον υπολογιστή σου. Δεν χρειάζετε export - import διαδικασία....
M_i_k_e Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 μιλαμε οτι εχω κανει ΑΛΛΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ στο msn και θελω τις επαφες του ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ λογαριασμου να τις μεταφερω στον καινουργιο! ποια ειναι η διαδικασια για export - inport?
salida Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δεν έχεις αποσαφηνήσει οτι μιλάς για διαφορετικό λογαριασμό... Ανοίγεις το hotmail που περιέχει τις επαφές σου, πηγαίνει στην αριστερή στήλη προς τα κάτω και επιλέγεις Contact List -> μετά στο πάνω μέρος της οθόνης κάνεις κλίκ στο βελάκι δίπλα απο το Manage και export, εκεί συμπληρώνεις το Image verification και μολις τελειώσεις σου δίνει να κατεβάσεις το πολυπόθητο excelaki που θέλεις.... Την αντιστροφη διαδικασία κάνεις για import στο νέο σου λογαριασμό.
M_i_k_e Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 το εχω στα ελληνικα... edit: πανο στην μπαρα γραφει επαφες.. παταω εκει και μου εχει τις εξης επιλογες (προσθηκη επαφης, επεξεργασια επαφης, διαγραφη επαφης, διμιουργια ομαδας, επεξεργασια κατηγοριας, διαγραφης κατηγοριας ειναι καποιο απο αυτα?
salida Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 κλικ στη Λίστα επαφών στα αριστερά σου -> Στο κέντρο επάνω κλικ στη Διαχείρηση στο βελάκι και Εξαγωγή -> γράφεις κωδικό και κατεβάζεις
M_i_k_e Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 κλικ στη Λίστα επαφών στα αριστερά σου ->Στο κέντρο επάνω κλικ στη Διαχείρηση στο βελάκι και Εξαγωγή -> γράφεις κωδικό και κατεβάζεις δεν υπαρχει τετοια επιλογη.. να βαλω το αλλη εκδοση του msn? εχω το windows live + msn plus
salida Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Ανοίγεις το λογαριασμό σου απο το hotmail. http://www.hotmail.com και κανεις log in με το λογαριασμό του msn σου... Οχι απο το messenger
M_i_k_e Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Ανοίγεις το λογαριασμό σου απο το hotmail. http://www.hotmail.com και κανεις log in με το λογαριασμό του msn σου... Οχι απο το messenger το βρηκα! ευχαριστω πολυ φιλε μου!!!!!!!! και σορρυ που σε ζαλησα..
salida Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Κανένα πρόβλημα σημασία έχει να έκανες την δουλεία σου.
M_i_k_e Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 εμμ.. εχω ενα ακομα προβλημα... υπηρχε ενας τροπος μεσω του windows live απο την καρτελα επαφες παλια που σου εκανε ακριβως το ιδιο απλα εκεινο τα αποθηκευαι σαν αρχεια word/σημειοματαρειο με τον τροπο που μου ειπες τα αποθηκευει σαν excel και ειναι παρα πολυ δυσκολο να σβησω οσους δεν θελω και να κρατησω οσους θελω... δεν υπαρχει τροπος να αποθηκευσω της επαφες σαν αρχειο word η σημειοματαρειου?
salida Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Στο export μπορείς να αποθηκεύσεις μόνο σαν CSV (comma seperated values).... στο import δέχεται διάφορα πρότυπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.