Προς το περιεχόμενο

Eshop Crazy Sundays 30/5/2010

clevercitizen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για το ποντικάκι τι λέτε; MICROSOFT NATURAL WIRELESS LASER MOUSE 6000 DSP απο 34,90€ ---> 20.40€

to εχω αγορασει προ 2ετιας ακριβως -μάιο του 2008- για 76 ευρω.

δουλευει μια χαρα μεχρι τωρα με δυο ιδιατεροτητες μονο.

α. για να εχεις ακριβεια θελει καποιες συγκεκριμενες επιφανειες, ενω πχ με το κλασσικο intelimouse optical που επισης χρησιμοποιω εδω και 10 χρονια δεν ειχα τετοια προβληματα.

β. εχει πολυ ιδιαιτερο ντηζάιν που θα σε δυσκολεψει σιγουρα στην αρχη αλλά μετα τα άλλα ποντικια θα σου φαινονται της πλακας.

για δε αριστεροχειρες δεν υπαρχει περιοτωση χρησης. ψαξε καμια καλη φωτο και θα καταλαβεις τι εννοω ή ακομα καλυτερα αν εισαι αθηνα ψαξτο να το δεις σε καταστημα.

παντως εγω που το εχω ηδη σκεφτομαι να το ξαναγορασω για να εχω καβατζα αν παθει κατι το πρωτο, σε τετοια τιμη, τετοιας ποιοτητας ασυρματο λεηζερ δεν ξερω αν ξαναβρισκεται

Δημοσ.

Πφφφ... Μια φορά κι εγώ δεν μπήκα να δω από την πρώτη μέρα τι έχει στα crazy sundays την προηγούμενη Κυριακή (ας όψεται που γεννήθηκε εκείνη την μέρα η ανηψούλα μου) και έβαλε bluetooth για το pc που ήθελα..

Άντε τώρα να περιμένω να ξαναβάλει..

Δημοσ.
to εχω αγορασει προ 2ετιας ακριβως -μάιο του 2008- για 76 ευρω.

δουλευει μια χαρα μεχρι τωρα με δυο ιδιατεροτητες μονο.

α. για να εχεις ακριβεια θελει καποιες συγκεκριμενες επιφανειες, ενω πχ με το κλασσικο intelimouse optical που επισης χρησιμοποιω εδω και 10 χρονια δεν ειχα τετοια προβληματα.

β. εχει πολυ ιδιαιτερο ντηζάιν που θα σε δυσκολεψει σιγουρα στην αρχη αλλά μετα τα άλλα ποντικια θα σου φαινονται της πλακας.

για δε αριστεροχειρες δεν υπαρχει περιοτωση χρησης. ψαξε καμια καλη φωτο και θα καταλαβεις τι εννοω ή ακομα καλυτερα αν εισαι αθηνα ψαξτο να το δεις σε καταστημα.

παντως εγω που το εχω ηδη σκεφτομαι να το ξαναγορασω για να εχω καβατζα αν παθει κατι το πρωτο, σε τετοια τιμη, τετοιας ποιοτητας ασυρματο λεηζερ δεν ξερω αν ξαναβρισκεται

στις καλες εποχες του κοτσου αεροδρομιο Θεσσαλονικη πριν 2-3 ετη καλοκαιρι,που ξεστοκαριζε οσο-οσο πηρα 2 με 12.49€ το 1(χαρισα το 1 ο μαπας)...μ αυτο πρωτοεκτιμησα την τεχν.λειζερ στα ποντικια, αφου σε 2 χρονια περιπου ,χαλασε μεν αλλα δεν αλλαξα νομιζω καμμια μπαταρια με καθημ.χρηση ...ειχα 1 θεμα με τον καρπο με 2ωρη καθημερινη χρηση τον πρωτο χρονο παντως...

Δημοσ.
στις καλες εποχες του κοτσου αεροδρομιο Θεσσαλονικη πριν 2-3 ετη καλοκαιρι,που ξεστοκαριζε οσο-οσο πηρα 2 με 12.49€ το 1(χαρισα το 1 ο μαπας)...μ αυτο πρωτοεκτιμησα την τεχν.λειζερ στα ποντικια, αφου σε 2 χρονια περιπου ,χαλασε μεν αλλα δεν αλλαξα νομιζω καμμια μπαταρια με καθημ.χρηση ...ειχα 1 θεμα με τον καρπο με 2ωρη καθημερινη χρηση τον πρωτο χρονο παντως...

Δηλαδή ποια η διαφορά με ένα απλό κλασσικό optical mouse; Τα'φτυσε η ροδέλα στο δικό μου και μάλλον πάω για νέο ποντίκι..

ΥΓ. Respect στον τεράστιο Jon Lord :-)

Δημοσ.

μια ερωτηση για αυτους που εχουν το mouse της microsoft...

τι δεκτη εχει; μικρο usb stik η μεγαλο που πρεπει να ειναι πανω στο γραφειο;

Δημοσ.
μια ερωτηση για αυτους που εχουν το mouse της microsoft...

τι δεκτη εχει; μικρο usb stik η μεγαλο που πρεπει να ειναι πανω στο γραφειο;

Googling...

microsoft-natural-wireless-laser-mouse-6000.9291463.jpg

Δημοσ.

Με τέτοιο πομποδέκτη είναι σαν να μην είναι ασύρματο. Πολύ καλώδιο ρε παιδιά. Για μένα τα καλύτερα είναι τα bluetooth, τα συνδέεις με το λαπτοπ και ούτε usb σου τρώνε ούτε τίποτα.

Δημοσ.

θυμαμαι καλα οτι πανω στη συσκευασια ειχε μια τρομακτικη προειδοποιηση οτι αν δεν βαζεις το χερι σου οπως πρεπει θα σου δημιουργηθουν χειροτερα προβληματα απο αυτα που προσπαθει να αποφυγει με το ντηζάιν.

Με τέτοιο πομποδέκτη είναι σαν να μην είναι ασύρματο. Πολύ καλώδιο ρε παιδιά. Για μένα τα καλύτερα είναι τα bluetooth, τα συνδέεις με το λαπτοπ και ούτε usb σου τρώνε ούτε τίποτα.

μεγαλη διαφορα ομως στη κατανάλωση οι δυο τεχνολογιες συν τα διαφορα κονφλικτς των μπλουτουθ

Δημοσ.

Καλα οι προσφορες... ειναι ξε-στοκαρισμα..

όσο για τα mouse...

Εγω πάντα ειμουν υπέρ τον καλωδίων!!! Μέχρι και για τα λαπτοπ εχω ενα mini laser της HP.. και δεν μένω ποτέ χωρις mouse!

Δημοσ.
Δηλαδή ποια η διαφορά με ένα απλό κλασσικό optical mouse; Τα'φτυσε η ροδέλα στο δικό μου και μάλλον πάω για νέο ποντίκι..

ΥΓ. Respect στον τεράστιο Jon Lord :-)

η διαφορα ειναι μεταξυ ασυρματων (οπτικο vs λειζερ)ετσι?

1 μα ι κρο οπτικο που εχω στην ακρη, καθε 3-4 βδομαδες ηθελε μπαταριες ,ασε 1 μουφα που πηρα λαμπτεκ,που παιρνει μονο επαναφορτιζομενες(2)και τραβας συρμα απο μεσα για φορτιση καθε 3ς καιλιγο(σε αλλο χωρο),ενω στα λειζερ που συνηθως παιρνουν 1μπ. ξεχνας ποτε αλλαξες τελ.φορα...η ροδελα του 6000 ειναι απιστευτη σε αισθηση παντως...

Δημοσ.
Καλα οι προσφορες... ειναι ξε-στοκαρισμα..

όσο για τα mouse...

Εγω πάντα ειμουν υπέρ τον καλωδίων!!! Μέχρι και για τα λαπτοπ εχω ενα mini laser της HP.. και δεν μένω ποτέ χωρις mouse!

και γω μπορεί παραπάνω να λέω για bluetooth αλλά το mouse με καλώδιο το έχω και ούτε μπαταρίες ούτε τίποτα....ξέγνοιαστα πράγματα :-)

• Moderators
Δημοσ.
Πφφφ... Μια φορά κι εγώ δεν μπήκα να δω από την πρώτη μέρα τι έχει στα crazy sundays την προηγούμενη Κυριακή (ας όψεται που γεννήθηκε εκείνη την μέρα η ανηψούλα μου) και έβαλε bluetooth για το pc που ήθελα..

Άντε τώρα να περιμένω να ξαναβάλει..

1€ στο e-Bay! (Με τα μεταφορικα απο Κινα)! Και δουλευει μια χαρα! Το εχω κανενα εξαμηνο.

To eshop το ειχε βαλει στα 5 αν θυμαμαι καλα...

Μην τρελαινεσαι!!

:-)

Δημοσ.

Τι λετε για το usb tv tuner στο stock house? To LIFEVIEW LV5HD NOT ONLY TV USB HYBRID STICK Λετε να παιζει σε linux? Το φοβαμαι γιατι τo pci tv tuner το συνδεσα εσωτερικα με την καρτα ηχου σαν aux για να ακουσω τον ηχο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...