Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μιλάμε για μη-jailbroken συσκευές φίλε μου. Δε θέλουμε να παίζουμε όλοι τη γάτα με το ποντίκι με την Apple και τα... «χρωματιστά χιόνια/βροχές». :P

Ε κάτσε και κάνε ότι σου λέει η Apple.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προφανώς για να έχω αυτό το κινητό πάει να πει ότι δε μ' ενοχλούν οι περιορισμοί που έχει. Αλλιώς δε θα το είχα πάρει εξαρχής, δε θα καθόμουν να χάνω το χρόνο μου εκ των υστέρων με σπασίματα. ;)

Πέρα απ' αυτό, κάθε επιπλέον δυνατότητα είναι ευπρόσδεκτη.

Δημοσ.
Προφανώς για να έχω αυτό το κινητό πάει να πει ότι δε μ' ενοχλούν οι περιορισμοί που έχει. Αλλιώς δε θα το είχα πάρει εξαρχής, δε θα καθόμουν να χάνω το χρόνο μου εκ των υστέρων με σπασίματα. ;)

Πέρα απ' αυτό, κάθε επιπλέον δυνατότητα είναι ευπρόσδεκτη.

Προφανώς (και εγώ με την σειρά μου) δέν μου αρέσουν οι περιορισμοί και έχω

αγοράσει iPhone με την προυπόθεση ότι θα το κάνω Jailbrake. Αλλίως δεν θα το αγόραζα, ξανά μανά προφανώς...

Δημοσ.

Μεχρι τελος του ετος δωρεαν...αντε γεια...!θελουμε και αλλη παραταση...

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Μην ξεχνάμε ότι όλα αυτά έχουν σημασία αν έχεις καλό 3G σήμα.Με τη σύνδεση Vodafone που έχω κλάφτα Χαράλαμπε.Το δοκίμασα το Skype μέσω 3G και μου έβγαζε συνέχεια Low Quality Signal και η συνομιλία γινόταν σπαστά.Αφήστε που ζεστένεται πολύ το 3G iPhone μου όσο είναι συνδεδεμένο στο Skype!:shock:

Δημοσ.

Να υποθέσω ότι όσοι έχουν κάποιο προγράμμα δεδομένων στη σύνδεσή τους θα εξακολουθούν να χρεώνονται πάραυτα ή όχι;

Sent from my iPhone 3Gs using Insomnia.app

Δημοσ.

Δεν υπάρχει καμια αναφορά για το 2G που εχουν πολλοι φιλοι μας...νομιζω οτι πρπεει να το δοκιμασουμε....

Δημοσ.

Δλδ αν εχεις Wind με το πακετο 1,5 γιγα το μηνα θα χρεωνεσαι για δεδομενα που στελνεις με το 3G μεσω του Skype?

• Super Moderators
Δημοσ.
Δλδ αν εχεις Wind με το πακετο 1,5 γιγα το μηνα θα χρεωνεσαι για δεδομενα που στελνεις με το 3G μεσω του Skype?

Το πιο λογικό είναι να χρεωθείς εάν φυσικά ξεπεράσεις το 1,5 GB που έχει το πακέτο σου.

Δημοσ.
Σιγά τα αυγά. Βάζεις το Unrestrictor και το κινητό νομίζει ότι είσαι σε wifi.

Λύσεις υπάρχουν , δέν κάνουμε sony και καλά ότι μας λέει η apple...

Άραγε θα δουλεύει το κολπάκι με το Unrestrictor στην 2.0 ώστε να νομίζει ότι είναι σε wi-fi??

:X

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...