hostolis Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Μιλάμε για μη-jailbroken συσκευές φίλε μου. Δε θέλουμε να παίζουμε όλοι τη γάτα με το ποντίκι με την Apple και τα... «χρωματιστά χιόνια/βροχές». Ε κάτσε και κάνε ότι σου λέει η Apple.
Haldol Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Προφανώς για να έχω αυτό το κινητό πάει να πει ότι δε μ' ενοχλούν οι περιορισμοί που έχει. Αλλιώς δε θα το είχα πάρει εξαρχής, δε θα καθόμουν να χάνω το χρόνο μου εκ των υστέρων με σπασίματα. Πέρα απ' αυτό, κάθε επιπλέον δυνατότητα είναι ευπρόσδεκτη.
Vasilisxd Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Προφανώς για να έχω αυτό το κινητό πάει να πει ότι δε μ' ενοχλούν οι περιορισμοί που έχει. Αλλιώς δε θα το είχα πάρει εξαρχής, δε θα καθόμουν να χάνω το χρόνο μου εκ των υστέρων με σπασίματα. Πέρα απ' αυτό, κάθε επιπλέον δυνατότητα είναι ευπρόσδεκτη. Προφανώς (και εγώ με την σειρά μου) δέν μου αρέσουν οι περιορισμοί και έχω αγοράσει iPhone με την προυπόθεση ότι θα το κάνω Jailbrake. Αλλίως δεν θα το αγόραζα, ξανά μανά προφανώς...
hostolis Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Μα κι εγώ έχω iPhone. Αν δεν γινόταν jailbreak δεν θα το αγόραζα.
costas_pro Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μεχρι τελος του ετος δωρεαν...αντε γεια...!θελουμε και αλλη παραταση... Sent from my iPhone using Insomnia.app
billxl Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μην ξεχνάμε ότι όλα αυτά έχουν σημασία αν έχεις καλό 3G σήμα.Με τη σύνδεση Vodafone που έχω κλάφτα Χαράλαμπε.Το δοκίμασα το Skype μέσω 3G και μου έβγαζε συνέχεια Low Quality Signal και η συνομιλία γινόταν σπαστά.Αφήστε που ζεστένεται πολύ το 3G iPhone μου όσο είναι συνδεδεμένο στο Skype!
dimitris2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Ενημέρωση: μετά τα παράπονα ορισμένων χρηστών, το Skype παρατείνει την περίοδο δωρεάν λειτουργίας των 3G κλήσεων μέχρι το τέλος του έτους
dimdesk Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Ξερετε μηπως ποσα mb καταναλωνονται κατα την διαρκεια μιας κλησης μεσω skype με 3G ?
RagingDemon Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Να υποθέσω ότι όσοι έχουν κάποιο προγράμμα δεδομένων στη σύνδεσή τους θα εξακολουθούν να χρεώνονται πάραυτα ή όχι; Sent from my iPhone 3Gs using Insomnia.app
dimitris2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Ναι η χρέωση για δεδομένα είναι ξεχωριστά
21century Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δεν υπάρχει καμια αναφορά για το 2G που εχουν πολλοι φιλοι μας...νομιζω οτι πρπεει να το δοκιμασουμε....
panos7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δλδ αν εχεις Wind με το πακετο 1,5 γιγα το μηνα θα χρεωνεσαι για δεδομενα που στελνεις με το 3G μεσω του Skype?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δλδ αν εχεις Wind με το πακετο 1,5 γιγα το μηνα θα χρεωνεσαι για δεδομενα που στελνεις με το 3G μεσω του Skype? Το πιο λογικό είναι να χρεωθείς εάν φυσικά ξεπεράσεις το 1,5 GB που έχει το πακέτο σου.
ntsili Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Σιγά τα αυγά. Βάζεις το Unrestrictor και το κινητό νομίζει ότι είσαι σε wifi.Λύσεις υπάρχουν , δέν κάνουμε sony και καλά ότι μας λέει η apple... Άραγε θα δουλεύει το κολπάκι με το Unrestrictor στην 2.0 ώστε να νομίζει ότι είναι σε wi-fi??
hostolis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Βάλτε το NimBuzz που επιτρέπει skype κλήσεις μέσω 3G και χωρίς 3G Unrestrictor.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα