Προς το περιεχόμενο

Παλίες Αποδείξεις σε καφετέρια

SpirosLouis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Σήμερα πήγα με την παρέα μου σε μια καφετέρια. Πήραμε 3-4 καφέδες κτλ. αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα.

Πληρώσαμε, φύγαμε αλλά μετά συνειδητοποιησα ότι μας έχουνε δώσει αποδείξεις που ήταν από προηγούμενους πελάτες που πιθανόν τις είχανε αφήσει.(κοίταξα την ώρα που βγήκανε)

Σε αυτή την περίπτωση τι μπορώ να κάνω;

Εγώ πληρώνω σαν !@#$%^ τους φόρους μου και αυτοί κλέβουνε τα κλεμένα; 5€ ένας καφές...τι γίνεται ρε;

Πείτε την δική σας παρόμοια εμπειρία και πως αντιδράσατε.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λολ. Ελάχιστες καφετέριες ΔΕΝ το κάνουν αυτό..

Δεν πιστεύω να νομίζεις οτι ανακάλυψες την Αμερική.

Δεν συμφωνώ φυσικά με το να γίνεται. Αλλα κατα τεράστιο ποσοστό οι αποδείξεις ανακυκλώνονται.

Δημοσ.

Και στις ειδήσεις το έχω δεί, αλλά οφείλο να ομολογίσω ότι ποτέ δεν το έχω παρατιρίσει. Μπορεί να μου το έχουν κάνει και άλλες φορές...είναι ξεφτίλα αυτό, σε κοροιδεύουν μπροστά σου και λες και ευχαριστώ.

Εγώ αυτό και βέβαια δεν το δέχομαι και μάλιστα με προσβάλει. Είναι σαν να σε λένε χαζό.

Δημοσ.

Τι στιγμή που παίρνεις απόδειξη για το ποσό που πλήρωσες δεν είσαι χαζός. Εμένα μου το λένε ότι η απόδειξη είναι παλιά αλλά δε με ενοχλεί. Αφού οι άλλοι τις αφήνουν δικό τους πρόβλημα. Όταν θα έρθει η καμπάνα του χρόνου θα βάλουν μυαλό. Επίσης με τις κάρτες barcode που θα βάλουν από του χρόνου αυτά τα φαινόμενα θα περιοριστούν πολύ.

Δημοσ.
Τι στιγμή που παίρνεις απόδειξη για το ποσό που πλήρωσες δεν είσαι χαζός. Εμένα μου το λένε ότι η απόδειξη είναι παλιά αλλά δε με ενοχλεί. Αφού οι άλλοι τις αφήνουν δικό τους πρόβλημα. Όταν θα έρθει η καμπάνα του χρόνου θα βάλουν μυαλό. Επίσης με τις κάρτες barcode που θα βάλουν από του χρόνου αυτά τα φαινόμενα θα περιοριστούν πολύ.

Φέξε μου με xenon και γλύστρισα. Όπως κόπηκε κ το κάπνισμα στους δημόσιους χώρους;

Δημοσ.

Καλά μπορείς να βγεις και κερδισμένος καμιά φορά. Σε μπαράκι στου Ψυρρή μια φορά πήραμε 4 ποτά και μας έφεραν απόδειξη με 6 (χωρίς να πληρώσουμε 6 εννοείται).

Αν έχεις και κανα κονέ σε τέτοια μαγαζιά καλύπτεις όλη τη φορολογική σου δήλωση με ποτά.

Δημοσ.

Απλή είναι η λύση.

1ον) το τσεκάρεις επιτόπου και αν δεν είναι ζητάς την σωστή απόδειξη, αλλιώς δεν πληρώνεις καθόλου. Δεν είναι καθόλου ρεζίλι, είναι απλή λογική. Άσε που σπας πλάκα όταν κάνουν την πάπια και σε φλομώνουν στο "έγινε λάθος..." και άλλα συναφή.

2ον) Όταν υπάρχει απόδειξη την παίρνεις μαζί σου όταν φύγεις ώστε να μην έχουν απόθεμα αποδείξεων.

Δημοσ.

με προσχημα οτι βοηθανε τον κοσμο γιατι ο καθενας εχει την αποδειξη του και δεν παιρνει μονο ο ενας αποδειξη για ολη την παρεα...

βεβαια με αυτον τον τροπο ειναι πιο ευκολο να πασαρονται στα τραπεζια..

Δημοσ.

Βαζω 5 ευρω βενζινη, (ημουν σε τακτική τριων pit stop :lol:) και μου φερνει αποδειξη 15 ευρω,"κατα λαθος πατησα 15",κοιταω ημερομηνια σωστη,ωρα πριν 4 ωρες και κατι λεπτα...win win και δεν ειπα τιποτα απλα μην μας περναν για βλακες!

Απο κεινη την ημερα ζηταω συνεχεια αποδειξη στο συγκεκριμενο βενζιναδικο.

Δημοσ.
Φέξε μου με xenon και γλύστρισα. Όπως κόπηκε κ το κάπνισμα στους δημόσιους χώρους;

Χεχε, σωστά. Επειδή βλέπω όμως πολλά πράγματα που γίνονται να "προβλέψω" ότι θα το κάνουν και αυτό;

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω πάντος ότι εμείς είμαστε τελικά οι υπαίτιοι για όλο αυτό. Αντί να ζητάμε τις κανονικές αποδείξεις, να τις πέρνουμε και ας τις πετάμε στον δίπλα κάδο, λέμε δεν πάει στο διάλο.

Λίγο να αρχίσεις να φωνάζεις σε ένα μαγαζί, δείχνοντας τσαντισμένος με την κατάσταση, αυτό ήταν. Όλα κερασμένα θα σου πούν και θα σου φερουν κιάλα.(για καφετέριες μιλάμε)

Δημοσ.

Γιατί να φωνάξεις; Δε μου έχει τύχει ποτέ αντίδραση, ίσως κάποια δυσφορία :) Θυμάμαι κάποτε που ζήτησα απόδειξη 1000 ευρώ από νυχτερινό μαγαζί!! Χεχε.

Δημοσ.

Άμα κάνεις ότι πας να φωνάξεις, θα τους κάνεις πολλύ κακό στην διαφήμηση που προβάλουν μέσο της καλής εξυπηρέτισεις που προσφέρουν.

Άρα είναι αναγκασμένοι να κάνουν αυτό που θες από το να φωνάξεις και να τους χαλάσεις την εικόνα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...