Προς το περιεχόμενο

lg W2261V ματ επιφανεια

ΠάρηςΓ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε ξέρω ποσοι την έχετε δει αυτη την οθόνη,ασχημη δεν ειναι ...Απλα με προβλημάτισε το οτι βλεποντας την σε πολλά χρωματα πχ στο ασπρο δε το εβλεπα καθαρο ασπρο αλλά σαν να ειναι λερωμένη η οθονη και να εκανε διαχωρισμό χρωματων.. κοκινο πρασινο κτλ..

Δηλαδη οπως εβλεπες την ματ επιφανια της ηταν σαν να διαχωριζόταν σε κουκίδες το φως σε κοκινο μπλε πρασινο..

Ισως εφταιγε και το φως αλλα ειναι γενικα ετσι ολες οι ματ ; Γιατι εγω ξερω με glossy ειναι μια χαρα!

Δημοσ.

Δε μπορώ να το περιγράψω...

Αν βάλεις την οθόνη να δειχνει άσπρο χρώμα πχ ανοιγεις full screen τη σελιδα του google. αν κοιτάξεις το ασπρο δε θα βλέπεις καθαρό άσπρο αλλα σαν να αλλοιώνει την εικόνα η επιφάνεια της οθόνης.Δηλαδη σαν να βλέπεις λεκεδιασμένο ασπρο σαν να εχει μικροσκοπικους κοκους ασημοσκονης !

Δημοσ.

Σε οφθαλμίατρο πόσο καιρό έχεις να πας;:P

Και πάλι δεν καταλαβαίνω αυτό που λες ματ τι εννοείς.Κοιτα αν κολλήσεις πάντως τη μούρη σου για λίγο στην οθόνη στο άσπρο χρώμα σου ψιλογυρνάει το μάτι γενικά.Μήπως κάθισες και ζαβλακώθηκες μπροστά στην οθόνη για να τσεκάρεις πόσο καθαρό είναι το άσπρο και σου γύρισε το μάτι;Δηλαδή τους βλέπεις και στον τοίχο μετά αυτούς τους ασημόκοκους;

Δημοσ.

Χαχα στο λαπτοπ που ειμαι τωρα ειναι μια χαρα.

Οσο για το ματ εννοω οτι υπάρχουν οθονες με γυαλυστερη επιφάνεια και αλλες με ματ.

Απο οτι βλέπω εσυ στην υπογραφη σου εχεις την οθόνη που αναφέρω....Τεσπα θα ανεβάσω φωτογραφία καποια στιγμη να δεις τι εννοω

Δημοσ.

Όλες οι οθόνες ματ επιφάνεια είναι.Τέλος πάντων ανέβασε καμιά φώτο ναι.Αλλά πρέπει να υπάρχει προβληματάκι με το port σου.Η η οθόνη ή η κάρτα πρέπει να έχει πρόβλημα αν το συνδυάσω και με το άλλο thread για το gta.Προετοιμάσου ψυχολογικά για τη διαδικασία του RMA καλού κακού.

Δημοσ.

Α κατάλαβα τι εννοείς.

Τι να σου πω εγώ σε όσες οθόνες έχω κάτσει δεν έχω δει τέτοιο πράγμα.Σίγουρα υπάρχουν και τέτοιες οθόνες για σταθερούς;Η οθόνη που έχεις πάντως κανονικά το δείχνει το άσπρο.Μπορεί να την έχεις ρυθμισμένη αλλιώς και να μην έχεις συνηθίσει και να σου φαίνεται περίεργο.

monitorcalibrationchart.jpg

Άνοιξε και κοίτα αυτή την εικόνα και παίξε με τη φωτεινότητα και το κοντράστ μέχρι να είναι ευδιάκριτα τα διαφορετικά επίπεδα του λευκού

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...