DeSaad Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Η νέα έκδοση του Windows Live Messenger τα έχει κάνει μαντάρα. Έχουν περιορίσει τόσο πολύ τον αριθμό των ink strokes που πλεον ειναι αχρηστο το tablet μου. Μόνο κάτι stick figures μπορω να κανω, αμα παω για περισσότερη λεπτομέρεια μου λέει Your ink message could not be delivered to all recipients. Παλιότερες εκδόσεις δε μπορώ να βάλω αμα δεν απεγκαταστήσω τη νέα έκδοση, και μαζί και όλες τις επαφές μου. Άσε που πάλι θα κάνει αυτόματα update οπότε θα έχω πάλι το ίδιο πρόβλημα. Ξέρει κανείς άλλο chat που να μπορώ να σχεδιάζω; Δοκίμασα το Pidgin αλλά δεν έχει καν σχεδιαστήριο, ούτε φαίνεται να έχει το aMSN.
isay Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Μπορείς να βάλεις μια παλιότερη έκδοση και να ξεγελάσεις το σύστημα ότι έχεις απο τις τελευταίες οπότε δε θα σου σπάει τα νεύρα να αναβαθμίσεις. Αυτό γίνεται με το resource hacker. Αν σε ενδιαφέρει πες μου να σου βρω το κατάλληλο Link
antonis_man Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Για πες, γιατί με ενδιαφέρει και εμένα. Αν είναι εύκολο μπορείς να πεις και τα βήματα για το πως θα γίνει η δουλειά.
DeSaad Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Μπορείς να βάλεις μια παλιότερη έκδοση και να ξεγελάσεις το σύστημα ότι έχεις απο τις τελευταίες οπότε δε θα σου σπάει τα νεύρα να αναβαθμίσεις. Αυτό γίνεται με το resource hacker. Αν σε ενδιαφέρει πες μου να σου βρω το κατάλληλο Link Aμα είναι θα χρειαστώ και οδηγίες. Στείλε εσυ! Το έχεις δοκιμάσει;
isay Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Aμα είναι θα χρειαστώ και οδηγίες. Στείλε εσυ! Το έχεις δοκιμάσει; Εδώ είναι. Βρίσκεις μια παλιότερη έκδοση του MSN (π.χ. 8), την εγκαθιστάς, ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ τις οδηγίες στο παραπάνω Link και κάνεις τις ανάλογες διαδικασίες Ναι το έχω δοκιμάσει.
antonis_man Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Εδώ είναι. Βρίσκεις μια παλιότερη έκδοση του MSN (π.χ. 8), την εγκαθιστάς, ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ τις οδηγίες στο παραπάνω Link και κάνεις τις ανάλογες διαδικασίες Ναι το έχω δοκιμάσει. Δεν δουλεύει. Βασικά δεν μπορεί να αποθηκεύσει το καινούργιο script. Θα κάνεις έναν οδηγό βήμα-βήμα, έτσι όπως το έκανες και δούλεψε σε εσένα?
isay Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δεν δουλεύει. Βασικά δεν μπορεί να αποθηκεύσει το καινούργιο script.Θα κάνεις έναν οδηγό βήμα-βήμα, έτσι όπως το έκανες και δούλεψε σε εσένα? Βασικά δεν κατάφερες εσύ να το κάνεις να δουλέψει. Οι υπόλοιποι που αναφέρονται στο link (και εγώ μαζί) τα καταφέρανε. Πόσο ποιο βήμα-βήμα να γίνει από τις οδηγίες που αναγράφονται; Με εικονίτσες; Εκείνη την υπόθεση με το Matlab την έλυσες ή ακόμα προσπαθείς να φτιάξεις το γράφημα;
antonis_man Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Ασε, πάει εκείνο, τώρα έχω άλλο νταλκά με το Matlab.
antonis_man Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Λοιπόν, στην εικόνα φαίνεται το μήνυμα που μου βγάζει όταν πατάω "compile script". Το έχω δοκιμάσει και με εγκατεστημένη την παλιά έκδοση και με την τελευταία αλλά τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.