sculper Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Γεια σας, Θα ήθελα να αυξήσω την ανάλυση σε κάποιες φωτογραφίες (τύποι αρχείων .bmp και .jpg), αλλά δεν ξέρω πως. Θέλω να πάω το resolution στα 600dpi. Υπάρχει κάποιος απλός και εύκολος τρόπος??? Ευχαριστώ πολύ.
isay Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Με όλα τα προγράμματα επεξεργασιας εικόνας ή καλούς viewers Με το (αγαπημένο μου) irfanview στις ρυθμίσεις που αλλάζεις τις διαστάσεις μιας εικόνας, μπορείς να αλλάξεις και το dpi Στα υπόψιν, ότι αλλάζοντας τα dpi σε μια εικόνα που ΗΔΗ έχει χαμηλά dpi, δε σημαίνει ότι θα βελτιωθεί και η ποιότητα της.
micos000 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Με όλα τα προγράμματα επεξεργασιας εικόνας ή καλούς viewers Με το (αγαπημένο μου) irfanview στις ρυθμίσεις που αλλάζεις τις διαστάσεις μιας εικόνας, μπορείς να αλλάξεις και το dpi Στα υπόψιν, ότι αλλάζοντας τα dpi σε μια εικόνα που ΗΔΗ έχει χαμηλά dpi, δε σημαίνει ότι θα βελτιωθεί και η ποιότητα της. +1 για το Irfan View. Είναι φοβερό εργαλείο και δωρεάν. Και το batch convertion/rename από το μενού file είναι αυτό που ζητάς. Και +1 ότι η αύξηση dpi σε καμιά περίπτωση δεν βελτιώνεται η ποιότητα. Επίσης sculper να έχεις υπ' όψιν σου ότι αν ανεβάσεις τα dpi θα μειωθεί αντίστοιχα η ανάλυση των αρχείων.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Εγκατεστησα το προγραμμα αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως αλλαζω το μεγεθος σε μια φωτο...
isay Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Εγκατεστησα το προγραμμα αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως αλλαζω το μεγεθος σε μια φωτο... Πας Image -> Resize/resample ή πατάς CTRL+R Αν πάλι θέλεις να το κάνεις μαζικά πας File ->Batch conversion/rename ή πατάς το Β
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Πας Image -> Resize/resample ή πατάς CTRL+RΑν πάλι θέλεις να το κάνεις μαζικά πας File ->Batch conversion/rename ή πατάς το Β Ευχαριστω πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.