leftermann Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 στα σιδηρικά-χρώματα. Είναι σωληνάρια στο μέγεθος της οδοντόπαστας πχ. Έχει διάφανη, άσπρη και μαύρη, δεν ξέρω για άλλα χρώματα.
Radiatedsoul Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Και γιατι να παρεις μικρο σωληναριο. Η κανονικη σιλικονη κοστιζει μαζι με το πιστολι 4 ευρω, και εχεις και βαζεις οσο θες. Τη μικρη θα την πληρωσεις και περισσοτερο, γιατι μπορει να ειναι και καλα "για ειδικες χρησεις", μλκιες δηλαδη για να στην πουλησουν ακριβοτερα
gang Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Και γιατι να παρεις μικρο σωληναριο. Η κανονικη σιλικονη κοστιζει μαζι με το πιστολι 4 ευρω, και εχεις και βαζεις οσο θες.Τη μικρη θα την πληρωσεις και περισσοτερο, γιατι μπορει να ειναι και καλα "για ειδικες χρησεις", μλκιες δηλαδη για να στην πουλησουν ακριβοτερα ε καλά βλέπεις και συγκρίνεις εννοείτε δεν πας έτσι τυφλά και ζητάς..
Oscar_Mike Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 να προσέξεις η επιφάνεια που θα βάλεις τη σιλικόνη να είναι καλά σκουπισμένη (χωρίς νερά και λίπη) γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να πιάσει, όντως κανονική σιλικόνη και πιστόλι συμφέρει καλύτερα, θα σου περισσέψει και αρκετή να βάλεις και στο παπί ναουμ! το θέμα είναι τι θα πάρεις, την άσπρη (ακριλικός στόκος) ή την άλλη την διαφανη??? δεν ξέρω τι είναι καλύτερο για την περίπτωση σου, ρωτα και στο χρωματοπωλείο. (πρόσεξε στο πιστόλι ότι έχει κ μια δεύτερη σκανδάλη που πρέπει να πατήσεις αφού τελειώσεις, διαφορετικά η σιλικόνη θα συνεχίσει να βγαίνει απ το σωληνάριο -με αργούς ρυθμούς- και μπορεί να το πάρεις χαμπάρι και να λερωθείς)
orck Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Ο ακρυλικος στοκος ειναι κατι εντελως διαφορετικο με την σιλικονη, το μονο κοινο που εχουν ειναι οτι πωλουνται στα ιδια φυσιγγια. Ολα τα πιστολια εχουν την σκανδαλη για να τραβηξεις πισω το μεταλικο εμβολο για να μειωσεις την πιεση και να σταματησει να τρεχει σιλικονη. Υπαρχουν μυτες με βιδωτο καπακι κατι που βολευει για εμας τους γιαλατζι μαστορες που εχουμε μια σιλικονη 5 χρονια . Επισης η σιλικονη πρεπει να ειναι αντιμουχλικη Τελος να πω οτι αμφισβητω την ιδεα της σιλικονης. Στο συγκεκριμενο σημειο δεν χρειαζεται κατι τετοιο. Η λυση ειναι αντικατασταση του χαλασμενου εξαρτηματος και οχι πασαλειμα με σιλικονη.
freedubus Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Ο τσάκωνας ήρθε και το σφράγισε με εποξικό στόκο και ένα άλλο στόκο που έγραφε pipe cement στην ετικέτα, άλλαξε τσιμούχες, το μπούκωσε με τεφλόν παντού, δε στάζει τίποτα πιά. 'Εβαλε και τεφλόν στην κλωτσημένη βίδα για να σφίξει. Για σιλικόνη τον ρώτησα και μου είπε δε λέει γιατί χαλάει σε 1 χρόνο (άντε 3 χρόνια το πολύ αν βάλεις την καλύτερη που παίζει) και πάλι τα ίδια. Επίσης άλλαξε και κάτι τσιμούχες στη βρύση του μπάνιου. 20 ευρώ μου πήρε + 2 μπύρες που ήπιαμε, 22. Μου σφουγγάρισε και το πάτωμα που έκανε χάλια. Δε με χάλασε.
orck Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Ο εποξικος στοκος μηπως ηταν Made in israel; Εαν ναι εισαι απαραδεκτος που δεχθηκες να μπει προιον Ισραηλ σπιτι σου.
Oscar_Mike Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 καλά 'ξηγήθηκε ο τσάκωνας! τώρα με τον εποξικό μπορείς να στείλεις τον νεροχύτη σε τροχιά γύρο από τον ήλιο και να μην πάθει τίποτα! και την έβγαλες και σχετικά φτηνά!
orck Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Ωραιος. Αληθεια τι μπυρα κερασες τον μαστορα; Ελπιζω να ξερεις οτι τους μαστορους τους κερναμε μονο Amstel, δεν ξερω γιατι αλλα οσοι ασχολουνται με χειρωνακτικες εργασιες πινουν Amstel. Για το λογου το αληθες πηγαινε σε μια οικοδομη και δες τι μπουκαλια εχει εκει, ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΜΠΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ.
Morticia Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Ο τσάκωνας ήρθε και το σφράγισε με εποξικό στόκο και ένα άλλο στόκο που έγραφε pipe cement στην ετικέτα, άλλαξε τσιμούχες, το μπούκωσε με τεφλόν παντού, δε στάζει τίποτα πιά. 'Εβαλε και τεφλόν στην κλωτσημένη βίδα για να σφίξει. Για σιλικόνη τον ρώτησα και μου είπε δε λέει γιατί χαλάει σε 1 χρόνο (άντε 3 χρόνια το πολύ αν βάλεις την καλύτερη που παίζει) και πάλι τα ίδια. Επίσης άλλαξε και κάτι τσιμούχες στη βρύση του μπάνιου. 20 ευρώ μου πήρε + 2 μπύρες που ήπιαμε, 22. Μου σφουγγάρισε και το πάτωμα που έκανε χάλια. Δε με χάλασε. Έτσι, όλοι από κάπου ξεκινάνε την επόμενη φορά θα ξέρεις τι να κάνεις Μόνο 20? Έπεσαν οι τιμές!
freedubus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Πίστεψέ με ανέχτηκα πολλά για να με συμπαθήσει και να μου πάρει μόνο 20.
Morticia Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Πίστεψέ με ανέχτηκα πολλά για να με συμπαθήσει και να μου πάρει μόνο 20. Όπως? Και κάτι ακόμα, μόνος του αποφάσισε να σφουγγαρίσει ή έβηξες συνθηματικά ?
freedubus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Ε με φλόμωσε στη μλκία ο τύπος, και τι δε μου είπε.. Φυσικά και τα καθάρισε όλα μόνος του, ο σωστός μάστορης πάντα καθαρίζει μετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.