Προς το περιεχόμενο

Prescottης 75 C

ΠάρηςΓ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με το που το ανοίγω πάει 70 περιπου και με απλο φορτωμα windows φτάνει 75 βαθμούς.

Ο υπολογιστής αυτος δεν ειναι δικος μου αλλα τον πηρα για να δω τι εχει και εσβηνε...

Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι τον ειχαν στειλει σε τεχνικό και τους αλλαξε το τροφοδοτικό! και δε ξερω πως δουλεψε και τοτε αφου εκανε ακριβως το ιδιο.

Το ανεμηστηράκι δεν το είχε καθαρίσει καν !Το καθάρισα και καταφερα να το κανω να δουλεψει ενω πριν εσβηνε μετα απο 3-4 δευτερολεπτα.

Επειδη θα κανω νεα συνθεση για μενα σκεφτομαι να του βαλω πάστα επειδη δεν εχει μεινει σχεδον τιποτα..Ουτε πριν ειχε δλδ.

Να παρω την artic; Ειναι καλή πάστα; Επισης θα δω διαφορά η το 75 θα γινει 73;

Δημοσ.

Αν όπως λες πριν δεν είχε μείνει σχεδόν τίποτα κι αυτό που είχε μείνει ήταν θεόστεγνο, όλο και κάτι θα κερδίσεις.

Τουλάχιστον η λογική λέει ότι θα γίνει operable :Ρ

Δημοσ.

Μεταξύ καλής πάστας και του καλαθιού, μικρή διαφορά θα δεις.

Μεταξύ καλής πάστας και καθόλου πάστας που έχει τώρα, θα δεις μία διαφορά της τάξης των ~30C.

Δημοσ.
Μεταξύ καλής πάστας και καθόλου πάστας που έχει τώρα, θα δεις μία διαφορά της τάξης των ~30C.

Οbviοus exaggeration, isn't it? :Ρ

Δημοσ.

Ειχα το ιδιο προβλημα με Prescott και συνεχομενες παννεκκινησεις επειδη μου ειχε σπασει η ψυχτρα(το πλαστικο κλιψακι) και ουσιαστηκα η μια γωνια ηταν στον αερα για κοιτα το λιγο.

Τωρα,καθολου παστα και κανονικα ενας επεξεργαστης με οποιαδηποτε παστα λογικο μου φαινεται να πεσει τοσους βαθμους...

Υπερβολη θα ηταν αμα λεγαμε οτι δεν χρειαζεται η παστα και μπουταρει και κανονικα το pc χωρις αυτη ;)

Δημοσ.
Υπερβολη θα ηταν αμα λεγαμε οτι δεν χρειαζεται η παστα και μπουταρει και κανονικα το pc χωρις αυτη ;)

Κι όμως, είναι εφικτό, αν μιλάμε για κρύο επεξεργαστή ή για καλή ψύξη ή για πολύ χαμηλή θερμοκρασία περιβάλλοντος ή συνδυασμό αυτών ;)

Σίγουρα όχι για Prescott πάραυτα :Ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...