Προς το περιεχόμενο

Πως αλλαζει η γλωσσα στα window home edition ?

XtremeGamer-Pc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ! Εχω ενα προβλημα με το νεο μου λαπτοπ,φορτωνω τα windows κανονικα στην αρχη μου ζηταει επιλογη γλωσσας επιλεγο ελληνικα και εχει και αλλες 2 μπαρες που λεει να επιλεξω γλωσσα και τα βαζω ολα ελληνικα,μετα δεν μου ζηταει τπτ αλλο παρα μονο να βαλω ενα ονομα και τπτ αλλο,επειτε μου ζηταει ωρα κτλπ και τελος μπαινει στα στο περιβαλλον των windows home edition και παω στην εναρξη και μου τα βγαζει ολα αγγλικα δλδ start-program files κτλπ τι γινεται αφου εχω επιλεξει ελληνικη γλωσσα γιατι εξακολουθει να μου βγαζει αγγλικα δεν μπορω να το καταλαβω αυτο οταν παω να γραψω στο office μπορω να γραψω ελληνικα κανονικα και σε μερικα εικονιδια οταν κανω εγκατασταση ενα προγραμμα μου γραφει ελληνικες οδηγιες τι γινεται ? HELP PLZZZZ !!!!:shock:

Δημοσ.

Yπάρχουν ελληνικές εκδόσεις windows και αγγλικές.

Προφανώς κάνεις εγκατάσταση αγγλική, αν θες ελληνική, πρέπει να αγοράσεις μία ελληνική.

Η επιλογή γλώσσας στην εγκατάσταση αφορά την υποστήριξη, όχι την γλώσσα των menu κλπ.

Δημοσ.

Nα υποθεσω οτι το λαπτοπ τρεχει windows 7 (διοτι δεν το αναφερεις), τι εκδοση λειτουργικου εχει; 32bit ή 64bit;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...