Προς το περιεχόμενο

Νεο PC Case only

gallaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά,

θα χρειαστώ ακόμα μια φορά την βοήθεια σας

Εχω το pc της sig και παω για αγορά ενός νέου. Διαθέτω γύρω στα 700Ε για μητρική, κάρτα γραφικών, επεξεργαστή, και μνήμες και κουτί

Επίσης σκεφτόμουνα για τροφοδοτικό να βάλω αυτό που έχω στο καινούργιο pc και να αγοράσω ένα φθηνό για το παλιό έτσι θα έχω περισσότερα χρήματα για καλύτερο hardware στο καινούργιο.

Τι έχετε να μου προτείνετε?

Αξίζει να περιμένω μεχρι τον Αυγουστο - Σεπτέμβριο για να αγοράσω η και τώρα το ίδιο είναι? Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

Για τι χρήση προορίζεται;

Σωστός ο Nik.. αν τον κλοκάρεις όσο πάει και αλλάξεις κάρτα γραφικών, τουλάχιστον στα παιχνίδια θα δεις μεγάλη διαφορά.

Δημοσ.

Γιατι με μια καρτα θα σωθω? νομιζω καλυτερα να αγορασω καινοργιο... για gaming οχι τυποτα hardcore απλα πραγματα απλα θελω να μπορω να παιξω τα καινοργια παιχνιδια και internet μουσικη ταινιεσ κτλ...

Δημοσ.

Κάρτα γραφικών και Full HD οθόνη asap.

Αν ανεβάσεις τον Ε6400 αρκετά, έχει ακόμα ψωμί μπροστά του. Δυστυχώς η μητρική σου δεν υποστηρίζει κάποιον Ε8400 ή κάποιον 4πύρηνο.

Δημοσ.

α α και βασικα ξεχασα να σας πω. τωρα το ειδα δεν εχω πλεον την mobo tis sig αλλα αυτην Jetway 945GCM2S-A2 και εχω 2 ram οχι 4 ...... :/

Δημοσ.

Πάσο :Ρ

Το θέμα είναι τι κάρτα γραφικών να επιλέξεις.. μια 5850 θα ήταν υπερβολή για τον Ε6400 απ' τη μία, αλλά απ' την άλλη μια 5770 ίσως να 'ναι λίγη σε κάποια παιχνίδια σε 1920*1080.

Δημοσ.
Κάρτα γραφικών και Full HD οθόνη asap.

Αν ανεβάσεις τον Ε6400 αρκετά, έχει ακόμα ψωμί μπροστά του. Δυστυχώς η μητρική σου δεν υποστηρίζει κάποιον Ε8400 ή κάποιον 4πύρηνο.

τον εχω ανεβασει και απο 2,13 δουλευει στα 2,37 ... οχι μεγαλη αλλαγη βεβαια .. πιο πανω δεν παει οτι και να προσπαθησα....

εχεις καποια καλη καρτα γραφικων και οθόνη στον νου σου να μου προτηνεις???

Δημοσ.

Μα άμα δεν έχει τόσες απαιτήσεις πολύ καλή θα του είναι η 5770.

Μια οθόνη full HD,μια 5770 και ένα σετάκι 4gb στα μεταχειρισμένα και έγινες.Πάνω από 350€ δεν θα σου βγεί.Και το καλό είναι ότι αυτά τα λεφτά τα δίνεις για να αναβαθμίσεις οθόνη(που θα σου μείνει) και τα υπόλοιπα δεν πάνε και πουθενά αν αναβαθμίσεις σε 2 χρόνια πχ.Aν σε έβγαλε τόσο καιρό η κάρτα που έχεις θα σε βγάλει πολύ καιρό και η 5770.Μόνο οι ram πιθανώς να πεταχτούν σε πιθανή ολική αναβάθμιση γιαυτό και σου λέω ψάξε στα μεταχειρισμένα.;)

Αν θες τα σκάς και για 80άρη SSD και το pc σου έγινε 5 χρόνια πιο καινούριο από τώρα.

Από σκληρό και ραμ πάσχει αν σου φαίνεται αργό κτλ..ο επεξεργαστής για τη χρήση που θες κυριλέ είναι.Και για τα παιχνίδια πάσχει από κάρτα γραφικών πάλι για τις απαιτήσεις σου κυριλέ είναι ο επεξεργαστής.

Δημοσ.

Σωστός, απλά ίσως να παίζει και εναλλακτική αν τον έδινε ή τον κρατούσε σαν δεύτερο σύστημα και πήγαινε σε 4πύρηνο ξέρω 'γω.

Δημοσ.

Δεν ξερω ακομα το σκεφτομαι... αν ασπουμε με μια καρτα γραφικων και μια οθονη ειμαι οκ... αλλα με προβληματιζει η mobo που ειναι αρχαια και οι μνημεσ ddr2 667 ... :/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...