Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
A και ενα ακομα που ειχα ξεχασει να αναφερω, Malcolm In The Middle. Οριακα εκτος πενταδας.

+1 και αυτο. Ο πατερας ηταν ΟΛΑ τα ευρω.

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω γιατι δεν μπορω να καταλαβω γιατι βρισκετε το himym στα τοπ 5? Ναι, ξεκινησε πολυ καλα, αλλα ουτε στης αρχικες σεζον δεν το θεωρησα τοπ κωμωδια..

Δημοσ.
Εγω γιατι δεν μπορω να καταλαβω γιατι βρισκετε το himym στα τοπ 5? Ναι, ξεκινησε πολυ καλα, αλλα ουτε στης αρχικες σεζον δεν το θεωρησα τοπ κωμωδια..

συμφωνώ απολυτως. Πραγματικα αν και το βλεπω ολα τα επισοδεια ειναι ΟΛΟΙΔΙΑ. Βλεπεται ευχαριστα αλλα μεχρι εκει.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Simpsons

Friends

Scrubs

Spaced

Flying Circus

Αυτά, νομίζω. :-)

Δημοσ.

Friends και Big Bang theory από μένα όχι μόνο για το πανεξυπνο χιούμορ αλλά και την πλοκή τους.

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Δημοσ.

Sorry αλλα τι πλοκη μπορει να εχει μια κωμωδια τετοιου ειδους(sitcom) και δη οι συγκεκριμενες που ανεφερες?

Επισκέπτης
Δημοσ.
Sorry αλλα τι πλοκη μπορει να εχει μια κωμωδια τετοιου ειδους(sitcom) και δη οι συγκεκριμενες που ανεφερες?

Ε, τα γνωστά. Τα φτιάχνουν, τα χαλάνε, παντρεύονται, κάνουν παιδιά. Όπως πάντα. :-)

ooo μπράβο Manuel, +100000 για το SPACED, απίστευτη σειρά !!!

Κάποιος έπρεπε να την αναφέρει, έτσι δεν είναι; :-)

Υποπτεύομαι ότι θα λατρέψω το Flight of the Concords. Είδομεν.

Δημοσ.
Friends και Big Bang theory από μένα όχι μόνο για το πανεξυπνο χιούμορ αλλά και την πλοκή τους.

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

εβαλες "big bang theory" και "πανεξυπνο χιουμορ" στην ιδια προταση ??? :shock:

Δημοσ.

εγω εχω δει californication, how I met your mother και το σουκου ξεκινησα το it crowd, ειδα ολο το σιζον 1, αλλα δεν μ'αρεσε καθολου, μεγαλη σαχλα,

τα αλλα δυο αρκετα καλα, μ'αυτη την σειρα,

παντως η κωμωδια γενικα εχει χαλασει (το ιδιο κ στις ταινιες κ στις σειρες),

δλδ θεωρω με διαφορα καλυτερες τις παλιοτερες mr bean, benny hill, married with children, simpsons

Δημοσ.

Ε, τα γνωστά. Τα φτιάχνουν, τα χαλάνε, παντρεύονται, κάνουν παιδιά. Όπως πάντα. :-)

"Αrrested Develοpment"

Δημοσ.

Κάποιος έπρεπε να την αναφέρει, έτσι δεν είναι; :-)

Υποπτεύομαι ότι θα λατρέψω το Flight of the Concords. Είδομεν.

please please please, αρχισε το. Του κανω ανελεητο προμοσιον αλλα δεν το ξερουν πολλοι. Θελω συμετοχη στο τοπικ του. Εγω θα το ξαναρχισω τωρα που τελειωνουν πολλες σειρες.

Για τον αλφ τον εξωγιηνο που αναφεραμε, εχω αρχισει να το ξαναβλεπω και παρολο που θυμομουν οτι μου αρεσε, δεν περιμενα να μου αρεσει τωρα μετα απο 20 χρονια. Μιλαμε ο τυπος ειναι ο ορισμος του σαρκασμου και της ειρωνειας, μονο παιδικο δεν το λες το σοου. Και πολυ καλοι διαλογοι, γεματη ειρωνεια και μπλακ χιουμορ. Τελικα το ειχα απο μικρος το συγκεκριμενο γουστο λοοολ.

καλα father ted δεν εχει δει κανεις? με τους παπαδες σε ενα απομερο χωριο στην ιρλανδια? πολυ γελιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...