tzinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 εδω και λιγη ωρα βλεπω βιντεακια αλφ στο youtube lol. μαλλον θα ψαξω να βρω τα επεισοδεια, λετε να ειναι ευκολο?
SteveAngello Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Ωχ.....δραμα?Αυτο θα πεις? Κωμικη σειρα δεν την λες παντως.Πιο πολυ γελας με το Dexter αμα το παμε ετσι.Λαθος?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 καλά ούτε το Boston Legal θεωρείται κωμική σειρά αλλά πέφτει άπειρο γέλιο...
Deponakias Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δεν εχει αναφερει κανεις τον Mr.been Δεν εχω δει ολα τα επεισοδια αλλα οσα εχω δει ο ανθρωπος ειναι κορυφη... Συμπληρωνω με Friends,tbbt ισως και himym μονο και μονο για τον barney που τα σπαει κανονικα
blu-ray Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 1. Friends 2. Two and half men 3. Scrubs 4. The IT Crowd 5. How i met your mother Top για μένα είναι το Californication αλλα δεν είναι μόνο κωμική! Ακούω καλά λόγια για το arrested development οπότε θα το παραγγείλω απο τον θείο.
dekulinkgr Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Για μενα καλυτερες σειρες το just shoot me http://www.imdb.com/title/tt0118364/μαζι με Friends.Βεβαια ειναι και το South Park που εχει προσφερει απειρο γελιο.
damian1977 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Κωμικη σειρα δεν την λες παντως.Πιο πολυ γελας με το Dexter αμα το παμε ετσι.Λαθος? Λαθος!!!!!!!
nikos21aek Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Εγώ σταμάτησα οριστικά το how i met your mother.Του χρόνου πάω άφοβα σε The IT Crowd για αντικαταστάτη δηλαδή;To προτείνετε πάρα πολλοί.
blu-ray Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Εγώ σταμάτησα οριστικά το how i met your mother.Του χρόνου πάω άφοβα σε The IT Crowd για αντικαταστάτη δηλαδή;To προτείνετε πάρα πολλοί. Ναι η αλήθεια είναι οτι τελευταία έχει πέσει. Βασικά οι τρεις πρώτες σεσονς άξιζαν αλλα βλέπεται και τώρα μια χαρά.
yannis27gr Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Θέλω πμ για τον Αλφ!! Είδα το βίντεο του Κας και θυμήθηκα την εφηβεία. Πολύ γέλιο ο εξωγήινος!!!
frenzy Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Στο cheers εφευρέθηκε το σχέση-χωρισμός-επανασύνδεση ως κωμικό μοτίβο που τώρα το βλέπουμε παντού (friends, BBT, HIMYM κλπ)
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 A και ενα ακομα που ειχα ξεχασει να αναφερω, Malcolm In The Middle. Οριακα εκτος πενταδας.
Chrisxxx Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Off topic: Ρε σεις, αλήθεια ειναι τοσο καλη αυτη? Την εχω ακούσει πολλές φορές και λεω να την αρχίσω. Σε τι στιλ ειναι περίπου? sorry gia to off Ειναι καλη αλλα επαναλαμβανεται και μετα απο 7 σεζον φανταζει κουραστικη. Το σεναριο εχει ως εξης ο πετυχημενος αδερφος που ερχονται ολα τελεια και εχει σπιτι στην παραλια και διαφορετικη γκομενα καθε μερα, ο αποτυχημενος αδερφος που του φορτώνεται, ο γιος του αποτυχημενου αδερφου που ειναι ο κλασικος χοντρος λουζερ στο σχολείο αλλα είναι κορυφη το παιδακι που παιζει τον τζεικ. Κλασικα δημιουργούνται κωμικες καταστασεις αναμεσα τους ενώ στο κόλπο μπαινουν η οικονομος που τους εκμεταλεύεται και η μανα τους που τη μισουν.. Οντοπικ: Married with children, Fwiends, South park, 2and a half men, family guy. Ελληνικες: 50-50, Απαραδεκτοι, Της Ελλαδος τα παιδια. * Τι γνωμη εχετε για τη σειρα που παιζει ο Mr.Bean με τον House???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα