Προς το περιεχόμενο

Βάψιμο αυτοκινήτου

slygeo87

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν τα πας για ολικό βάψιμο και είναι 10ετιας πες του να σου το τρίψει και με πίσα απο κάτω το σασί...;)

Ερώτηση τώρα...έχω μια αεροτομή...πόσο πάει το μαλί για να τη βάψω?...έχω ξεθωριασμένο μεταλικό χρυσαφί χρώμα στο αμάξι..:rolleyes:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Εγώ θελω να βαψω το καπο της μηχανής.. Ποσο θα κοστίσει;

Θελω να το βαψω διοτι για καποιο λογο πάνω του φαινονται πολλες ασπρες γρατζουνιές.Αλλα το προβλημα ειναι εκει μονο.

Δεν ξερω απο τι είναι

Δεν είναι η κλασική κουκούλα αυτό που αποκάλεσα <<καπέλο>>.

Είναι μισή και καλύπτει μόνο οροφή και γύρω-γύρω τα παράθυρα.

Χμμμ ενδιαφέρον. Θα το κοιτάξω αφότου το βάψω, έτσι κι αλλιώς τώρα είναι battlefield, δεν έχω να "σώσω" κάτι. Θα πάω μέσα στην βδομάδα, πιθανόν και αύριο να κοιτάξω για το βάψιμο να ξεμπερδεύω.

Πιθανον απο γατες να ειναι....

Αλλα τι να κάνω για αυτό;

Aν δεν ειναι βαθιες οι γρατσουνιες με αλοιφες και αλοιφαδορο μαλλον θα φυγουν και μετα ενα κερωμα και εισαι κομπλε. εχει μαγαζια που σου κανουν ολο το αμαξι με 60-100ε τρψιμο-αλοιφες-κερωμα..

μπορεις να δοκιμασεις και μονος σου με κατι κερια με χρωμα που κυκλοφορουν (εχει το πρακτικερ)

Το πήγα πριν από λίγο στο βαφείο. 200 ευρώ η οροφή και 100 ευρώ το καπό, σύνολο 3 κατοστάρικα. Πέμπτη μεσημέρι θα πάω να το πάρω \0/ Επιτέλους θα ξενοιάσω. Η μόνη μαλακία είναι πως δεν το έβγαλα μια photo με τις στάμπες να την ανεβάσω να γελάσετε (εμένα το γέλιο από αυτήν την ιστορία μου έχει κοπεί εδώ και καιρό :-().....δεν φαντάστηκα ωστόσο πως θα μου πει να το αφήσω εκεί αμέσως.

Αnyway bassstarletάκο :-D, μπορείς να μου δώσεις ένα link γι αυτό το "καπέλο" που ανέφερες να ξέρω δηλαδή τι περίπου να ψάξω από την Πέμπτη.

Το πήγα πριν από λίγο στο βαφείο. 200 ευρώ η οροφή και 100 ευρώ το καπό, σύνολο 3 κατοστάρικα. Πέμπτη μεσημέρι θα πάω να το πάρω \0/ Επιτέλους θα ξενοιάσω. Η μόνη μαλακία είναι πως δεν το έβγαλα μια photo με τις στάμπες να την ανεβάσω να γελάσετε (εμένα το γέλιο από αυτήν την ιστορία μου έχει κοπεί εδώ και καιρό :-().....δεν φαντάστηκα ωστόσο πως θα μου πει να το αφήσω εκεί αμέσως.

Αnyway bassstarletάκο :-D, μπορείς να μου δώσεις ένα link γι αυτό το "καπέλο" που ανέφερες να ξέρω δηλαδή τι περίπου να ψάξω από την Πέμπτη.

Πάρε κι ένα κυνηγετικό όπλο καλού κακού κι ένα γκαζάκι για ξεπουπούλιασμα...

Πάρε κι ένα κυνηγετικό όπλο καλού κακού κι ένα γκαζάκι για ξεπουπούλιασμα...

Χεχε, εντάξει ρε συ, μπορεί να χαλιέμαι και να σκορπάω χρήματα που κάλλιστα θα μπορούσα να είχα χρησιμοποιήσει σε άλλες ανάγκες, αλλά και τα πουλάκια τι να κάνουν τα καημένα :-D? Το βασικό πρόβλημα είναι ότι εκεί που παρκάρουμε από πάνω βρίσκονται καλώδια της ΔΕΗ, όπου μάλλον λειτουργούν ως γκιογκιό για τα πτηνά :lol: Να τα βάλουμε αλλού δεν παίζει μιας και χώρος ούτε για δείγμα στην γειτονιά.

- Μακριά από μαύρο χρώμα

- Μακριά από cheap shop way

Αυτό είναι το μάθημα μου

Link δεν έχω, αλλά 2 τέτοια έχω αγοράσει στο παρελθόν από πολυκατάστημα, ενώ την τελευταία για το yaris την έκανα παραγγελία και μου στοίχησε 60 ευρά.

Ερωτηση και εγω...Μην ανοιγουμε καινουργιο θεμα οσον αφορα αβψιματα.

Τα πουλακια κανουν και σε μενα που και που μαχες.ΕΠΙΣΗΣ επειδη το αμαξι ειναι ολοκαινουργιο καπου καποιος καποια στιγμη τη πορτα του συνοδηγου την αγγιξε...Εφυγε το κερωμα-το περλαρισμα-το βερνικι.

Το χρωμα κατω ειναι οκ(ετσι μου ειπε το παιδι που εβαλε την κρεμα).Απο μακρια ειναι οκ...Βασικα και απο κοντα οκ ειναι αλλα νταξ αμα το ξες το βλεπεις.

Μπορουμε να κανουμε κατι.Αν το παμε στην οπελ που εχουμε εγγυηση χρωματος για 10ετια παιζει να βοηθησουν οπως και με τα κακακια απο τα πουλακια;

Link δεν έχω, αλλά 2 τέτοια έχω αγοράσει στο παρελθόν από πολυκατάστημα, ενώ την τελευταία για το yaris την έκανα παραγγελία και μου στοίχησε 60 ευρά.

Η λέξη "καπέλο" είναι bassstarletική ή όντως έτσι ονομάζεται? Να ξέρω πως να το αναζητήσω....μην πάω και πω καπέλο και μου δίνουν κανένα για το κεφάλι μου lol.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...