Προς το περιεχόμενο

Βάψιμο αυτοκινήτου

slygeo87

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτό με την επανατοποθέτηση με ψιλό προβλημάτισε γιατί το αυτοκίνητο είναι ήδη 10ετίας...

Το κακό είναι ότι το χρώμα είναι ελεεινό και 'γω γουστάρω μαύρο μέχρι και το σώβρακο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Όχι ρε 'σεις νταξ, ψήνομαι να καβατζώσω γκαφρά και να το βάψω. Σκοπεύω να το κρατήσω και να περάσω αρκετά χρόνια μαζί του. Αλλα και 2 χήνες μου 'κατσε κάπως, μέχρι 1.500 τη παλεύω πιστεύω.

Εξηγήστε λίγο πλιζ, με την επανατοποθέτηση που είπατε θα έχω πρόβλημα τελικά; Το αμάξι αν βαφτεί, θα πάει στην αντιπροσωπεία.

Αν είναι να περάσεις αρκετά χρόνια με το ίδιο, τότε καλά κάνεις που σκέφτεσαι για βάψιμο.Το δικό μου το έχω βάψει εξωτερικά 3 φορές μέσα σε 14 χρόνια.

Αν δεν έχει σάπια πατώματα ή φρυδάκια, καλύτερα να μην γδυθεί, για να γλυτώσεις χρήματα και.. αγωνία!

Βέβαια θα ήταν καλή ιδέα να του πέρναγες και μια περιποιημένη μόνωση (μόνος σου, μην περιμένεις οι βαριεστημένοι φαναρτζήδες να καταπιαστούν με κάτι τέτοιο)

Το ταμπλό όντως είναι μανούρα τρελή (δυό μέρες+ πάλευαν το δικό μου για αλλαγή ψυγείου, ενώ δίπλα ένα yaris ανεβοκατέβαζε μηχανή σε μισή ώρα..)

Το αν θα του μείνουν κουσούρια όμως, κανένας δεν μπορεί να στο εγγυηθεί, εκτός αν προσέχοντας μην θίξεις τον εγωισμό του ηλεκτρολόγου, τον ρωτήσεις αν αυτοκίνητα όπως το δικό σου έχουν πρόβλημα στο βάλε-βγάλε.

Τίποτα το πας το αφήνεις στο φαναρτζή, και τους λες ταμπλό και τα σχετικά να τα βρώ όπως ήταν.Μη δώσεις προκαταβολικά όλα τα λεφτά, θα σε σκίσει. Απλά αν τρίζει κτλ, δεν τον εξοφλείς μέχρι να στο φτιάξει όπως πρέπει. Ο καλύτερος φαναρτζής πάντως, είναι αυτός που σε ξέρει (πχ, φίλος) κ ξέρει πόσο πονάς τον "κουβά" σου.

• 1 μήνα μετά...

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα. Το μικρό μου C2 έχει βομβαρδισμένη οροφή. Τα πουλάκια της γειτονιάς παίζουν battlefield : shit company 2 και η βασική τους πίστα είναι το αμάξι μου :P Όταν λέμε βομβαρδισμένη εννοούμε κανονικό πεδίο μάχης, σκατά και απόσκατα. Εντάξει όταν είμαι σε όμοιο ύψος δεν πολυφαίνεται αλλά όταν το βλέπω από το μπαλκόνι, ειδικά όταν είναι πλημένο παθαίνω ζημιά :/ Είναι και μαύρο και πραγματικά κάνει ΜΠΑΜ. Να φανταστείτε ότι στα 5 χρόνια που το έχω, το πλένω κάθε εβδομάδα και αν πάρει το μάτι μου μια κουτσουλιά κατεβαίνω και την καθαρίζω. Το πήγα σε ένα cheap shop way και το έκαναν ακόμα χειρότερο, τσάμπα λεφτά πραγματικά. Έσχατη λύση η βαφή. Δεν με ενδιαφέρει να το βάψω όλο - δεν θα με χάλαγε tbh αλλά δεν σκάω φράγκα 2 χιλιάρικα για αμάξι 5ετίας -, επιθυμώ όμως να ρίξω ένα βάψιμο μόνο στην οροφή γιατί το θέαμα της κάθε φορά με σκοτώνει στην κυριολεξία. Πόσο να πηγαίνει σε κόστος περίπου η βαφή της οροφής?

Ειναι ενας τυπας που εχει αλαξει χρωμα σε μια BMW με αυτοκολλητο, παντου σε ολο το αμαξι...να αξιζει να κανεις κατι τετοιο ? :rolleyes: Η μηπως ειναι αυτη η λυση των 2 χιλιαρικων που ειπες? Δε τα ξερω και παρα πολυ καλα απο τροπους βαφης κλπ...

Κανά 150άρι.

Βάζε <<καπέλο>> αφού έχεις τέτοιο πρόβλημα.

Μακάρι να ναι τόσα.

Με το καπέλο εννοείς κουκούλα φαντάζομαι? Να ήταν τόσο απλό :rolleyes:, βάλε βγάλε ξανά μανά βάλε και ξανά μανά βγάλε....άπαπα δεν είμαι εγώ για τέτοια (αν ο βαφέας μου πει πάνω από 150 ωστόσο θα ΓΙΝΩ, γιατί δεν είμαστε για τέτοια έξοδα, τέτοιες περιόδους :P)

αφου βαφεις την οροφη καντου κανα τετοιο http://www.themecars4u.com/GeneralLeeTopV1.JPG :P

Χωρις πλακα ομως μπορει να του πηγαινει κανα διαφορετικο χρωμα/ σχεδιο με αυτοκολητο or something

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...