Προς το περιεχόμενο

Βάψιμο αυτοκινήτου

slygeo87

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ξεκαθάρισε πρώτα τι εννοείς...

Τοπικό για καμιά γρατσουνιά/τρακάρισμα; Ολικό; Ολικό για αλλαγή χρώματος;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όταν λες <<ολικό για αλλαγή>> μάλλον εννοείς να μείνει το αυτοκίνητο κουφάρι, ώστε να βαφεί και να αλλάξεις χρώμα, σωστά;

Τότε φοβάμαι πως θα ξεπεράσεις το 2χίλιαρο.

Και λίγα λες...

Για αλλαγή χρώματος ξηλώνεις τα πάντα και η δουλειά κρατάει και καιρό. Γενικά είναι μια διαδικασία που την αποφεύγεις. Αν δε το πήρες εξαρχής στο χρώμα που το ήθελες, κάηκες...

Μπορεί επίσης να αλλάξει μόνο το εξωτερικό σε πέρλα ίδιου χρώματος, οπότε θα αποφύγει το γδύσιμο, αλλά θα φαίνεται η διαφορά στο χώρο της μηχανής και όταν ανοίγουν οι πόρτες.

150-200 πάει μια πόρτα ,οπότε μπορείς να φανταστείς τι γίνεται αν βάλεις και τα υπόλοιπα.

Επίσης πρέπει να δηλώσεις την αλλαγή χρώματος (στο υπουργείο μεταφορών και επικοινωνιών νομίζω).

Ρε παίδες τι 2χίλιαρο; Εγώ στο 1000άρι το υπολόγιζα. Πολλά δεν λέτε;

καθολου πολλα.για το δικο μου 4πορτο sedan,βαψιμο παλι στο ιδιο χρωμα που εχει το αμαξι,ενας φαναρτζης ειχε ζητησει 1500 και ενας αλλος 1700.

οποτε για αλλαγη χρωματος να υπολογιζεις 2000 οπως προειπαν.

Λυσιμο ολα απο μεσα, τριψιμο παλιου χρωματος, περασμα λευκης η γκρι βασης (δεν ειναι απαραιτητο νομιζω να γινει αυτο αλλα καποιοι το κανουν ειδικα αμα θες απο μαυρο να το κανεις κατι ανοικτοχρωμο για παραδειγμα...) χρωμα 2 χερια ολο το αμαξωμα, στεγνωμα και ξανα εγκατασταση ολων... Λογικο δεν ειναι το 2χιλιαρο? ειναι πολυ δουλεια...

Μην το κάνεις. Προκύπτουν προβλήματα από την επανατοποθέτηση μηχανικών μερών, παρμπρίζ και ηλεκτρικών. Στους μάστορες της σειράς. Αν πας τώρα σε γατόνι μάστορα θα στα κάνει όλα κομπλέ αλλά θα πληρώσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...