Προς το περιεχόμενο

Εφαρμογές που θα θέλαμε να δούμε στο linux

Aztec

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ανοίγω αυτό το θέμα για να παραθέσουμε τις απόψεις μας για εφαρμογές που θα θέλαμε να δούμε στo linux ή κάποιες που θα θέλαμε να είναι καλύτερης ποιότητας και πληρότητας.

Ποιά είναι η γνώμη σας ?

Εγώ πάντως θα ήθελα να δω το Time Machine των MAC OS X. Πολύ εφετζίδικο κατα την γνώμη μου :-)

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=1BOwL8MuE_Y[/ame]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Εγώ πάντως θα ήθελα να δω το Time Machine των MAC OS X. Πολύ εφετζίδικο κατα την γνώμη μου :-)

Υπάρχει το TimeVault https://launchpad.net/timevault αλλά όχι τα φωτάκια και τα μπλιμπλίκια του TimeMachine δεν τα έχει.

Εγώ αυτό που θα ήθελα στο Linux είναι ένα γραφικό περιβάλλον (DE) πλήρως δημιουργημένο από τις βιβλιοθήκες του Enlightenment project (συμπεριλαμβανομένων και βοηθητικών εφαρμογών, όπως browser, media player κτλ), το οποίο (fortunately) είναι επίσης under (heavy) development.

Εγώ θα ήθελα, ξεκινώντας από τα απλά, μια εφαρμογή messenger ή τη βελτίωση κάποιας ήδη υπάρχουσας, πχ. amsn, emesene, pidgin, empathy κτλ. που να υποστηρίζει πλήρως video κλήσεις.

Εγώ θα ήθελα, ξεκινώντας από τα απλά, μια εφαρμογή messenger ή τη βελτίωση κάποιας ήδη υπάρχουσας, πχ. amsn, emesene, pidgin, empathy κτλ. που να υποστηρίζει πλήρως video κλήσεις.

στο aMSN2 το οποίο είναι complete re-write της εφαρμογής μάλλον θα έχουν λυθεί τέτοια προβλήματα γιατί θα βάλουν το χεράκι τους εκτός από τους developers του πρώτου aMSN και οι developers του Emesene. Οπότε και αυτό το feature είναι στα σκαριά... :-)

στο aMSN2 το οποίο είναι complete re-write της εφαρμογής μάλλον θα έχουν λυθεί τέτοια προβλήματα γιατί θα βάλουν το χεράκι τους εκτός από τους developers του πρώτου aMSN και οι developers του Emesene. Οπότε και αυτό το feature είναι στα σκαριά... :-)

Το 2015!

:P:p:p

...μαζί με το ασφαλιστικό

Εγω θα ηθελα λιγη βελτίωση του tux guitar για να φτάσει όπως το guitar pro 5

και γενικα το συστημα ηχου στο linux να επανασχεδιαστεί γιατι είναι απο τα χειρότερα.

Το έχουν βγάλει για mac από ότι είδα. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το βγάζουν και για linux.Αφού από ότι είδα παρέχουν engine για να μπορείς να φτιάξεις εφαρμογές στο linux ( φαντάζομαι το license ) και μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και απο CLI .

http://abbyy.com/ocr_sdk_linux/

Τόσο δύσκολο ήταν να φτιάξουν ένα gui και για το linux με την underline engine που ήδη έχουν?

Το έχουν βγάλει για mac από ότι είδα. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το βγάζουν και για linux.Αφού από ότι είδα παρέχουν engine για να μπορείς να φτιάξεις εφαρμογές στο linux ( φαντάζομαι το license ) και μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και απο CLI .

http://abbyy.com/ocr_sdk_linux/

Τόσο δύσκολο ήταν να φτιάξουν ένα gui και για το linux με την underline engine που ήδη έχουν?

Γιατί δεν φτιάχνει κάποιος από την κοινότητα και να αφήσει στον τελικό χρήστη την αγορά του backend; Αντιδεοντολογικό για πολλούς λόγους αλλά αφού υπάρχει ζήτηση...

Γιατί δεν φτιάχνει κάποιος από την κοινότητα και να αφήσει στον τελικό χρήστη την αγορά του backend; Αντιδεοντολογικό για πολλούς λόγους αλλά αφού υπάρχει ζήτηση...

Δεν νομίζω ότι αφορά τελικούς χρήστες το προίον αλλά εταιρείες που θέλουν να αναπτύξουν εφαρμογές χρησιμοποιώντας το SDK.

Δεν νομίζω ότι αφορά τελικούς χρήστες το προίον αλλά εταιρείες που θέλουν να αναπτύξουν εφαρμογές χρησιμοποιώντας το SDK.

Ομολογώ ότι δεν έδωσα και πολλή σημασία στο τι είναι. Υπέθεσα ότι δίνουν μια ολοκληρωμένη cli εφαρμογή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...