Aztec Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Ανοίγω αυτό το θέμα για να παραθέσουμε τις απόψεις μας για εφαρμογές που θα θέλαμε να δούμε στo linux ή κάποιες που θα θέλαμε να είναι καλύτερης ποιότητας και πληρότητας. Ποιά είναι η γνώμη σας ? Εγώ πάντως θα ήθελα να δω το Time Machine των MAC OS X. Πολύ εφετζίδικο κατα την γνώμη μου [ame]http://www.youtube.com/watch?v=1BOwL8MuE_Y[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redLizard Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Εγώ πάντως θα ήθελα να δω το Time Machine των MAC OS X. Πολύ εφετζίδικο κατα την γνώμη μου Υπάρχει το TimeVault https://launchpad.net/timevault αλλά όχι τα φωτάκια και τα μπλιμπλίκια του TimeMachine δεν τα έχει. Εγώ αυτό που θα ήθελα στο Linux είναι ένα γραφικό περιβάλλον (DE) πλήρως δημιουργημένο από τις βιβλιοθήκες του Enlightenment project (συμπεριλαμβανομένων και βοηθητικών εφαρμογών, όπως browser, media player κτλ), το οποίο (fortunately) είναι επίσης under (heavy) development. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sordnaxela Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Εγώ θα ήθελα, ξεκινώντας από τα απλά, μια εφαρμογή messenger ή τη βελτίωση κάποιας ήδη υπάρχουσας, πχ. amsn, emesene, pidgin, empathy κτλ. που να υποστηρίζει πλήρως video κλήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redLizard Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Εγώ θα ήθελα, ξεκινώντας από τα απλά, μια εφαρμογή messenger ή τη βελτίωση κάποιας ήδη υπάρχουσας, πχ. amsn, emesene, pidgin, empathy κτλ. που να υποστηρίζει πλήρως video κλήσεις. στο aMSN2 το οποίο είναι complete re-write της εφαρμογής μάλλον θα έχουν λυθεί τέτοια προβλήματα γιατί θα βάλουν το χεράκι τους εκτός από τους developers του πρώτου aMSN και οι developers του Emesene. Οπότε και αυτό το feature είναι στα σκαριά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 στο aMSN2 το οποίο είναι complete re-write της εφαρμογής μάλλον θα έχουν λυθεί τέτοια προβλήματα γιατί θα βάλουν το χεράκι τους εκτός από τους developers του πρώτου aMSN και οι developers του Emesene. Οπότε και αυτό το feature είναι στα σκαριά... Το 2015! :p:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redLizard Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Το 2015! :p:p Υπερβάλεις εδώ λέμε για open-source software του στυλ "σήμερα δεν δουλεύει τίποτα και αύριο δουλεύουν τα πάντα" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 ...μαζί με το ασφαλιστικό Εγω θα ηθελα λιγη βελτίωση του tux guitar για να φτάσει όπως το guitar pro 5 και γενικα το συστημα ηχου στο linux να επανασχεδιαστεί γιατι είναι απο τα χειρότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bandura Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Εγω θα ηθελα το Easy Mp3 Downloader ειναι απιστευτο προγραμμα για να κατεβαζεις μεμονομενα τραγουδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALdaperan Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 εγω θα ηθελα το ABBY Finereader μια opensource εκδοχη του κιολας για να ειναι free εφαρμογη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Το έχουν βγάλει για mac από ότι είδα. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το βγάζουν και για linux.Αφού από ότι είδα παρέχουν engine για να μπορείς να φτιάξεις εφαρμογές στο linux ( φαντάζομαι το license ) και μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και απο CLI . http://abbyy.com/ocr_sdk_linux/ Τόσο δύσκολο ήταν να φτιάξουν ένα gui και για το linux με την underline engine που ήδη έχουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Το έχουν βγάλει για mac από ότι είδα. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το βγάζουν και για linux.Αφού από ότι είδα παρέχουν engine για να μπορείς να φτιάξεις εφαρμογές στο linux ( φαντάζομαι το license ) και μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και απο CLI . http://abbyy.com/ocr_sdk_linux/ Τόσο δύσκολο ήταν να φτιάξουν ένα gui και για το linux με την underline engine που ήδη έχουν? Γιατί δεν φτιάχνει κάποιος από την κοινότητα και να αφήσει στον τελικό χρήστη την αγορά του backend; Αντιδεοντολογικό για πολλούς λόγους αλλά αφού υπάρχει ζήτηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALdaperan Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 γι αυτο λεω οτι τα windows ειναι αναντικαταστατα σε καποιες εργασιες ... εχω το virtualbox μονο και μονο για το ABBY finereader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Γιατί δεν φτιάχνει κάποιος από την κοινότητα και να αφήσει στον τελικό χρήστη την αγορά του backend; Αντιδεοντολογικό για πολλούς λόγους αλλά αφού υπάρχει ζήτηση... Δεν νομίζω ότι αφορά τελικούς χρήστες το προίον αλλά εταιρείες που θέλουν να αναπτύξουν εφαρμογές χρησιμοποιώντας το SDK. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Εγώ πάλι θέλω το Photoshop. Όνειρο θερινής νυκτός, αλλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δεν νομίζω ότι αφορά τελικούς χρήστες το προίον αλλά εταιρείες που θέλουν να αναπτύξουν εφαρμογές χρησιμοποιώντας το SDK. Ομολογώ ότι δεν έδωσα και πολλή σημασία στο τι είναι. Υπέθεσα ότι δίνουν μια ολοκληρωμένη cli εφαρμογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.