Προς το περιεχόμενο

Γρατσουνισμένες ζάντες αλουμινίου -Επιδιόρθωση;

cyber_katsarida

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω γρατσουνίσει σε μερικά σημεία τις ζάντες του αυτοκινήτου μου (στα πεζοδρόμια κατα το παρκάρισμα).

Βασικά οι 2 μπροστά έχουν πρόβλημα. Όχι μεγάλο αλλά χτυπάει λίγο άσχημα. Είναι και καινούργιο το αμάξι :cry:

Υπάρχει κανένας τρόπος να διορθωθεί αυτό;

Όχι με πολύπλοκες διαδικασίες. Συνεργεία και τέτοια...

Αν υπάρχει ίσως κάποια αλοιφή σαν αυτές που βάζουν για τις γρατσουνιές στο χρώμα (αλήθεια αυτές κάνουν δουλειά -άσχετο)

Δημοσ.

Μόνο σε βουλκανιζατέρ με επιδιόρθωση βάψιμο ζαντών. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι έχουν μανία να κολάνε το αμάξι στο πεζοδρόμιο κ να πηδάνε τις ζάντες. Πως τα καταφέρνετε ρε παιδιά; Σχεδόν 8 χρόνια οδηγός μόνο μια φορά στην αρχή με λάθος παρκάρισμα γρατσούνισα ελάχιστα τη μια (ατσάλινη) ζάντα.

Δημοσ.
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι έχουν μανία να κολάνε το αμάξι στο πεζοδρόμιο κ να πηδάνε τις ζάντες. Πως τα καταφέρνετε ρε παιδιά

α)Γιατι στις περισσότερες περιοχές οι δρόμοι δέν μπορούν να υποστηρίξουν παρκαρισμένα οχήματα και απο τις δύο μεριές (οπότε κάθε cm μετράει).

β)Γιατι πολλοί οδηγοί φορτηγών 3,5 τόννων νομίζουν οτι οδηγούν Fiat 500 και προσπαθούν να περάσουν απο τους δρόμους αυτούς (οπότε κάθε χαμένο cm,κοστίζει ένα φτερό και έναν καθρέπτη)

ps. Αν είσαι απο Αθήνα,ρώτα στον Πέτα (Λ.Αθηνών κ' Κηφισού) που κάνει ηλεκτροστατικές βαφές και επιδιορθώσεις τέτοιου τύπου.

Δημοσ.
Μόνο σε βουλκανιζατέρ με επιδιόρθωση βάψιμο ζαντών. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι έχουν μανία να κολάνε το αμάξι στο πεζοδρόμιο κ να πηδάνε τις ζάντες. Πως τα καταφέρνετε ρε παιδιά;

Γιατί πάρα πολλοί παρκάρουν με μπούσουλα το πεζοδρόμιο. Πρώτα κολλάνε την πίσω ρόδα, μετά το κόβουν και το παρκάρισμα έχει ολοκληρωθεί όταν και οι 2 ρόδες/ζάντες εφάπτονται πλήρως στο κράσπεδο.

Δημοσ.
Γιατί πάρα πολλοί παρκάρουν με μπούσουλα το πεζοδρόμιο. Πρώτα κολλάνε την πίσω ρόδα, μετά το κόβουν και το παρκάρισμα έχει ολοκληρωθεί όταν και οι 2 ρόδες/ζάντες εφάπτονται πλήρως στο κράσπεδο.

Κοίτα ο μπούσουλας, εγώ θα έλεγα, πως είναι απλά να το φέρεις παράλληλα. Απο 'κει και πέρα αν παρκάρεις σε στενάκι, με συχνότητα κυκλοφορίας αυτοκινητόδρομου, ε τότε θα ήταν ακόμα καλύτερα να καβάλαγες και το πεζοδρόμιο...

Δημοσ.
Κοίτα ο μπούσουλας, εγώ θα έλεγα, πως είναι απλά να το φέρεις παράλληλα. Απο 'κει και πέρα αν παρκάρεις σε στενάκι, με συχνότητα κυκλοφορίας αυτοκινητόδρομου, ε τότε θα ήταν ακόμα καλύτερα να καβάλαγες και το πεζοδρόμιο...

Not. Γιατί θα περάσω εγώ και θα σου φάω τον καθρέπτη ή το χρώμα έτσι κι αλλιώς :P

Δημοσ.
Not. Γιατί θα περάσω εγώ και θα σου φάω τον καθρέπτη ή το χρώμα έτσι κι αλλιώς :P

Ας μήν γινόμαστε καριοληδες άνευ λόγου και αιτίας!Είπαμε,ξεφούσκωμα και στα 4 λάστιχα (απο τις βαλβίδες).Μεγαλύτερη "ζημιά" θα του κάνεις έτσι...

Δημοσ.
Ας μήν γινόμαστε καριοληδες άνευ λόγου και αιτίας!Είπαμε,ξεφούσκωμα και στα 4 λάστιχα (απο τις βαλβίδες).Μεγαλύτερη "ζημιά" θα του κάνεις έτσι...

Αργεί πολύ το ξεφούσκωμα. Ενω ο καθρέπτης ή η πόρτα μια γερή κλωτσιά κ έχει φύγει :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...