Προς το περιεχόμενο

eurobank και paypal

diazz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα πριν από λίγες μέρες έβγαλα μια χρεωστική κάρτα τις eurobank Visa

Έκανα εγγραφή στο PayPal με αυτί την κάρτα έβαλα και τον τετραψήφιο κωδικό που ζητήσει και όλα ok αλλά ενώ έχω χρήματα στην κάρτα στο PayPal λέει ότι έχω μονό 1,5€ πρέπει να κανό και κάτι άλλο για να φανούν τα χρήματα?

Ξέρει κάποιος τι γίνεται?

Δημοσ.

ποια αλλα χρηματα??? αυτα που εχεις μεσα στην χρεωστικη??? το paypal λειτουργει σαν μια γεφυρα αναμεσα στην χρεωστικη και στο καθε καταστημα. οποτε το paypal θα ειναι παντα αδειο εκτος και αν σου στειλει κανεις χρηματα. οταν εσυ θες να κανεις μια αγορα με το paypal, το τελευταιο θα ρουφαει στιγμιαια τα λεφτα απο την χρεωστικη για να τα στειλει με την σειρα του στο καταστημα

Δημοσ.
ποια αλλα χρηματα??? αυτα που εχεις μεσα στην χρεωστικη??? το paypal λειτουργει σαν μια γεφυρα αναμεσα στην χρεωστικη και στο καθε καταστημα. οποτε το paypal θα ειναι παντα αδειο εκτος και αν σου στειλει κανεις χρηματα. οταν εσυ θες να κανεις μια αγορα με το paypal, το τελευταιο θα ρουφαει στιγμιαια τα λεφτα απο την χρεωστικη για να τα στειλει με την σειρα του στο καταστημα

Αυτί τι στιγμή έχω 70e μέσα στην χρεωστική αλλά το PayPal λέει 1,5 e γιατί

Δεν έπρεπε κανονικά να λέει όσα έχω μέσα?

Δημοσ.

Το paypal δεν είναι ebanking!

Όπως σου είπε η katsikoula, όταν θες να κάνεις αγορές θα σου τραβάει τα λεφτά το paypal από την κάρτα της eurobank!

Δημοσ.

Το 1,5 Ευρώ στο κράτησε η Pay Pal για να κάνει τη διαδικασία πιστοποίησης της κάρτας σου (πρώτη συναλλαγή). Υπάρχει τρόπος να πάρεις πίσω το 1,5 Ευρώ αλλά δεν έχω ψαχτεί και αν κάποιος το ξέρει και μας τον πει ευκαιρία να τον δοκιμάσουμε.

Καλές αγορές.......

Δημοσ.

Για την ακρίβεια η αρχική χρέωση του 1,5 € γίνεται για πιστοποιηθεί η διεύθυνσή σου.

Η λογική είναι ότι η τράπεζα θα σου στείλει το μηνιαίο λογαριασμό της πιστωτικής στη διεύθυνση που δηλώνεις και εκεί -μεταξύ άλλων- θα φαίνεται η χρέωση του paypal μαζί με ένα τετραψήφιο κωδικό.

Στη συνέχεια μπαίνεις στο site του paypal και επιλέγεις verify account ή κάπως έτσι (δεν το θυμάμαι ακριβώς). Βάζεις τον τετραψήφιο κωδικό και το 1,5 € σου επιστρέφεται.

Γενικά η πιστοποίηση αυτή είναι απαραίτητη ενέργεια, γιατί πολλοί πωλητές (ειδικά σε ebay) πουλάνε μόνο σε verified χρήστες.

Δημοσ.

Από το ebanking της eurobank πας ΚΑΡΤΕΣ---> ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ KAI στις συναλλαγες της κάρτας θα δεις μια συναλλαγή (αγορά) από το paypal με στοιχεία χχχχPAYPAL--*EXPUSE όπου το χχχχ είναι ο τετραψήφιος αριθμός που χρειάζεσαι για να σου επιστραφεί το 1,5 €. Mετά μπαίνεις Paypal και κάνεις αυτά που γράφει απο πάνω ο nzeppos.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...