kanesaxo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Kαι συνεχιζεις... Ο Τ Α Ν θα διαβασεις προσεκτικοτερα,γιατι συνεχιζεις να μην διαβαζεις,θα δεις ΠΩΣ δεν με ενδιεφερε η χωρητικότητα., παρα μονο η ταχυτητα,κι η αυτονομια. Λες να μη ξερω να κάνω μια διαιρεση και να μην το σκεφτηκα πριν απο σενα για μενα για κοστος του καθε GB? Σε χαρακτηρισα γραφικό,γιατι τετοια απάντηση αρμοζε στο αρχικο ποστ σου. Για να επανελθω στους αρχικους (δικους μου) προβληματισμους,με την προσθηκη ενος dimm 2GB βελτιωθηκε κατα πολυ...Για τον δισκο αναμενω τις απαντησεις των ειδικοτερων με το θεμα trim.
karetsos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 λοιπόν να πω κι εγώ την άποψή μου. έχω ένα παλιό Netbook (eeepc900) το οποίο έχει πάνω δύο ssd (4gb+8gb). εδώ και δύο χρόνια που το δουλέυω μα έχει βολέψει αφάνταστα, παρότι είναι αργό και με μικρή χωρητικότητα. σκεφτόμενος να αγοράσω ένα καινούργιο netbook, βγήκα στα μαγαζιά για έρευνα αγοράς. διαπίστωσ ότι όλα τα netbooks έρχονται πλεον με συμαβτικούς δίσκους. σε ένα μαγαζί λοιπόν είχε ένα netbook το οποίο έπαιζε μια ταινία 480p. το περιεργάζομαι και σε κάποιο σημείο το σηκώνω στα χέρια για να δω το βάρος του... ωπς!! η ταινία πάγωσε στιγμιαία και ξανάρχισε να παίζει μόνο όταν σταμάτησα να το κουνάω. για μένα αυτό είναι απαγορευτικός παράγοντας για ένα netbook. οπότε αν και όταν αγοράσω καινούργιο δεν το σκέφτομαι καν αν θα βάλω ssd, ας είναι και ακριβός, ας είναι και μικρός σε μέγεθος.
antonl Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Πάντως οι SSD με τους οποίους εξοπλίζονται κάποια netbooks =, δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς για τους οποίους μιλάμε (επιδόσεις, κόστος, χωρητικότητα). Πιθανόν να έπεσες σ ελαττωματικό κομμάτι.
karetsos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 μα δεν ειχε ssd μέσα, αυτό λέω. είχε έναν μηχανικό δίσκο.
phanispal Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Σωστά, το δικό μου που του αλλάζω τον αδόξαστο στο κούνημα μερικές φορές, δεν κολλάει. Παρόλ' αυτά, σίγουρα δεν είναι για πολλά (περισσότερα) οι HDDs.
GoldenEye Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Σωστά, το δικό μου που του αλλάζω τον αδόξαστο στο κούνημα μερικές φορές, δεν κολλάει. Παρόλ' αυτά, σίγουρα δεν είναι για πολλά (περισσότερα) οι HDDs. παιζει να ταν τοσιμπα με gsensor ρυθμισμενο στο τερμα που αν το κουνησεις εστω και λιγο σταματαει να λειτουργια για λογους ασφαλειας. σε καμμια περιπτωση μηχανικος δισκος δεν κανει ετσι αν τον κουνησεις. ασχετα με το αν αυτο ειναι καλο για την μακροζωια του.
karetsos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 παιζει να ταν τοσιμπα με gsensor ρυθμισμενο στο τερμα που αν το κουνησεις εστω και λιγο σταματαει να λειτουργια για λογους ασφαλειας. σε καμμια περιπτωση μηχανικος δισκος δεν κανει ετσι αν τον κουνησεις. ασχετα με το αν αυτο ειναι καλο για την μακροζωια του. levono ήταν, και μάλιστα πολύ όμορφο σχεδιαστικά, με δέρμα από την έξω μεριά. άμα είναι να επιλέξω ανάμεσα ή στην μακροζωία του δίσκου ή την σωστή αναπαραγωγή, προτιμώ ssd που τα προσφέρει και τα δύο
phanispal Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Έχω την προσφιλή εντύπωση πως αναφερόταν στο δίσκο..
karetsos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Έχω την προσφιλή εντύπωση πως αναφερόταν στο δίσκο.. ... χμ... μπορεί να έχεις και δίκιο... πάντως δίσκο δεν το άνοιξα να δω τι είχε μέσα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.