santana99 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Καλημέρα παιδιά. Για το καλοκαιράκι θέλω να βάλω κάπως στο λάπτοπ μου να έχω για ένα 2μηνο φορητό ιντερνετ.....(αν λέγεται έτσι). Θέλω δηλαδή να ταξιδέψω εντός ελλάδας και να έχω ιντερνετ. Από όσο έχω προσέξει το λάπτοπ μου δεν έχει θύρα PCMCIA οπότε σκέφτομαι κάτι σε usb? Πως μπορώ γενικά να το ψάξω στο ιντερνετ από διάφορες εταιρίες.....χωρίς να έχουν όμως 12μηνο συμβόλαιο... Δεν θέλω να κατεβάζω τραγούδια ούτε να βλέπω βιντεο στο youtube κανα ινσομνια κανα fb και τέτοια σιτε... Μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο?
poulinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 αν θυμαμαι καλα υπαρχουν κατι προπληρωμενα πακετα αλλα δεν ξερω κατι παραπανω.
santana99 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 αν θυμαμαι καλα υπαρχουν κατι προπληρωμενα πακετα αλλα δεν ξερω κατι παραπανω. ε τότε γιατί γράφεις :p:p βασικά πάνε με καρτούλα σιμ αυτα?
poulinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 οσο ξερω ναι.γραφω να πω μια γνωμη.δεν το εχω ψαξει το θεμα.
christos.p25 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=8638 μην περιμένεις όμως ταχύτητες τρελές, ένα sd video στο youtube θα μπορείς να το δεις πάντως.
poulinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 και ενημερωτικα.αμα δεν πιανεις σημα 3g εκει που εισαι τοτε καλυτερα μην το παρεις.θα σουρνεται με gprs.
santana99 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 οσο ξερω ναι.γραφω να πω μια γνωμη.δεν το εχω ψαξει το θεμα. ναι για πλάκα το είπα http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=8638 μην περιμένεις όμως ταχύτητες τρελές, ένα sd video στο youtube θα μπορείς να το δεις πάντως. και πως πάει σε αυτό η χρέωση? λέει 10 μέρες free μετά όμως τι κάνω? και ενημερωτικα.αμα δεν πιανεις σημα 3g εκει που εισαι τοτε καλυτερα μην το παρεις.θα σουρνεται με gprs. πως μπορώ να δω αν θα έχω σήμα ή όχι?
antonl Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 [...]πως μπορώ να δω αν θα έχω σήμα ή όχι? Ένας τρόπος είναι μέσω κάποιου (σχετικά σύγχρονου υποθέτω) κινητού. Καν 2 Nokia που χω, λένε στην αρχική οθόνη αν υπάρχει σήμα 3G, 3.5G ή τίποτα απ αυτά.
santana99 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 θα παω διακοπές σε ένα μέρος....ρωτάω από πριν πως μπορώ να ξέρω αν θα έχει 3g καλό? καλα κατοικημένο χωριό - κωμόπολη είναι δεν πάω σε σπηλιά 8χιλιόμετρα κάτω από το έδαφος
antonl Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Έχω την εντύπωση πως ο μόνος τρόπος για να το μάθεις με σιγουριά είναι να στο επιβεβαιώσει κάποιος που ήδη κάνει χρήση του στην περιοχή που σ ενδιαφέρει (ή που έχει κάποιο αντίστοιχο κινητό). Δε νομίζω να υπάρχουν σχετικοί χάρτες.
poulinos Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 ναι για πλάκα το είπα και πως πάει σε αυτό η χρέωση? λέει 10 μέρες free μετά όμως τι κάνω? πως μπορώ να δω αν θα έχω σήμα ή όχι? μετα δεν ξερω τι κανεις.ριξτους μια ερωτηση. θα παω διακοπές σε ένα μέρος....ρωτάω από πριν πως μπορώ να ξέρω αν θα έχει 3g καλό? καλα κατοικημένο χωριό - κωμόπολη είναι δεν πάω σε σπηλιά 8χιλιόμετρα κάτω από το έδαφος μπορει η μια κεραια να παιζει 3g η αλλη οχι οποτε λιγο σχετικο ειναι.μπορεις παλι να τους ρωτησεις και να σου πουν αν εχουν 3g εκει.απλα μεσα σε σπιτι και 3g ειναι δυσκολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.