Προς το περιεχόμενο

mini itx τουμπανο ή mac mini;

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με ένα πιτσί θα πρέπει να αγοράσεις τα παραθύρια-το antivirus- τσάκ! ήρθες στα ίδια λεφτά . εκτός και αν δουλέψεις linux. οπότε πάσο

Δημοσ.

Ναι δεν είναι το θέμα τα λεφτά.Τα υπόλοιπα είναι το θέμα.Νομίζω ότι τα παραθύρια τα έχει ήδη αλλά δεν είναι τα λεφτά κυρίως το θέμα.Και μάλλον για το mac mini τον κόβω απλά σκέψεις κάνουμε τώρα για να πάρει με λιγότερα χρήματα(που δεν νομίζω να τον απασχολεί και τόσο) ένα πολύ ισχυρότερο και πιο πλήρες pc.

pc για το σπίτι θέλει να αγοράσει με λίγα λόγια και αν μπορέσει(που θα μπορέσει :-D) να ξεφορτωθεί μια και καλή και την κουμούτσα τον πύργο στο γραφείο,να μην χρειάζεται μεταφορές σε εξωτερικούς για να συνεχίσει κάτι στο σπίτι και να έχει και ένα htpc στο σαλόνι του.

Δημοσ.
Μια χαρά κάνει και το mac το θέμα είναι πως με 600€ παίρνεις ένα με c2d στα 2,26 2gb ram και 500gb σκληρό και αν του βάλεις άλλα 2gb ή 500άρη σκληρό ανεβαίνει η τιμή 150 150..προς τα πάνω..Φίλε S2Katana τα 4gb και τον 500άρη μόνος σου τα έβαλες ή τα πρόσθεσες στην παραγγελία;

Nαι φίλε, μόνος μου.

Το Μίνι το πήρα μεταχειρισμένο 1 μήνα στα 400 ευρώ, έβαλα τον 500άρη από το ΜΒ Pro μου και παρήγγειλα 4gb RAM από την crucial, με 90 ευρώ. Η αλήθεια είναι ότι τα χρειαζόταν τα 4gb. Το έχω στο δικηγορικό γραφείο μου, δεν ζεσταίνεται, δεν κάνει φασαρία, δεν κολλάει, μέχρι και movie editing εχω κάνει και είναι οριακά πιο αργό από το MB Pro μου.

Δημοσ.

Nα εριχνες καμια ματια και σε κανενα λαπτοπ?Στα 600-700 βρισκεις αξιοπρεπεστατα+ δεν χρειαζετε να ψαχνεσαι για λειτουργικο(+~120)...

Δημοσ.

Ναι το σκεφτήκαμε και αυτό.Τελικά το κυρίαρχο κριτήριο για την επιλογή θα είναι το βάρος.Αν βγαίνουν αρκετά πιο βαριά από λάπτοπ τα mini itx σίγουρα σε λάπτοπ θα πάμε.

Δημοσ.

Στην αρχικη σου συνθεση νομιζω πως λειπει η καρτα γραφικων..

Γραψε λαθος, ξεχαστηκα με την ενσωματωμενη gpu των i3..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...