Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Εxplorer.exe

D_iVo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια...θελω βοηθεια..κατι μηνες τωρα οταν παω να μπο στα εγραφα μου μου πεταει σφαλμα explorer.exe (AppName: explorer.exe AppVer: 6.0.2900.5512 ModName: emzdecmp4_h263.dll

ModVer: 2.14.0.0 Offset: 00002767) ομως αμα μπω απο τον υπολογιστη μου και στα εγραφα μετα δν μου το βγαζει...ενα αλλο τωρα...παω να δημιουργησω στην επιφανεια εναν φακελο...οραια...πεταω αυτα που θελω οραια...οταν κανω rename και παω να μπω μου ξαναβγαζει σφαλμα...(AppName: explorer.exe AppVer: 6.0.2900.5512 ModName: emzdecmp4_h263.dll

ModVer: 2.14.0.0 Offset: 00002767) πειτε μου βρε παιδια επειδη δν θελω να του κανω φορματ πως μπορω να το φτιαξω????

• Moderators
Δημοσ.
καλησπερα παιδια...θελω βοηθεια..κατι μηνες τωρα οταν παω να μπο στα εγραφα μου μου πεταει σφαλμα explorer.exe (AppName: explorer.exe AppVer: 6.0.2900.5512 ModName: emzdecmp4_h263.dll

ModVer: 2.14.0.0 Offset: 00002767) ομως αμα μπω απο τον υπολογιστη μου και στα εγραφα μετα δν μου το βγαζει...ενα αλλο τωρα...παω να δημιουργησω στην επιφανεια εναν φακελο...οραια...πεταω αυτα που θελω οραια...οταν κανω rename και παω να μπω μου ξαναβγαζει σφαλμα...(AppName: explorer.exe AppVer: 6.0.2900.5512 ModName: emzdecmp4_h263.dll

ModVer: 2.14.0.0 Offset: 00002767) πειτε μου βρε παιδια επειδη δν θελω να του κανω φορματ πως μπορω να το φτιαξω????

copy paste απο εδω

When browsing folders with video files in windows explorer, a crash occurs.

Faulting application explorer.exe, version 6.0.2900.3156, faulting module emzdecmp4_h263.dll, version 2.6.1.0, fault address 0x00002827.

If I unregister this file, the problems stops.

IE: regsvr32 /u "C:\Program Files\Common Files\Nokia\Codecs\EmzDecMP4_H263.dll"

Windows XP Pro SP2 (2600.xpsp_sp2_gdr.090206-1233)

PC Suite v7.1.28.1

• Moderators
Δημοσ.
ρε φιλαρακι..δν καταλαβαινω τι θες να πεις με αυτο και τι να κανω???

Να υποθεσω πως δεν ξερεις αγγλικα?Αν χρειαζεσαι μεταφραση στο quote πες μου.

• Moderators
Δημοσ.
καμια σοβαρη απαντησει θα παρω??πως να κανω update δν εχο αφεντικα χπ....

Μηπως σ ενοχλουμε που προσπαθουμε να σε βοηθησουμε κιολας??

Δημοσ.

Μισό λεπτό μόνο να πεταχτούμε να σου αγοράσουμε τα αυθεντικά ΧΡ και να έρθουμε να στα εγκαταστήσουμε κιόλας, για να μην παιδεύεσαι βρε παιδί.

Δημοσ.

dld σου εδωσα τη λυση και με αποκαλεις και μη σοβαρο? Θα σε θυμαμαι μεγαλε στις επομενες αποριες σου και οχι μονο εγω. τι εναι τουτοι ρε σεις?

Δημοσ.

σε 7 μήνες από τότε που γράφτηκε έχει 7 μηνύματα.Ένα μήνυμα το μήνα μέσο όρο.Τι περίμενες?

Πολλοί γράφονται όταν τους παρουσιάζετε κάποιο πρόβλημα και έχουν και την απαίτηση να τους κάνουμε και πι..ες

• Moderators
Δημοσ.
σε 7 μήνες από τότε που γράφτηκε έχει 7 μηνύματα.Ένα μήνυμα το μήνα μέσο όρο.Τι περίμενες?

Παρ ολα αυτα,το συγκεκριμενο δεν εχει καμια σχεση με την συμπεριφορα του.Ας εχει και χ-οσια μηνυματα.Αλλα οταν οπως λες

Πολλοί γράφονται όταν τους παρουσιάζετε κάποιο πρόβλημα και έχουν και την απαίτηση να τους κάνουμε και πι..ες

τοτε ειναι για δουλεμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...