stavroulis1985 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Ερωτηση, Εβαλα το game σε pc φιλου και στην πρωτη οθονη κολαει και κρασαρει το .exe Τι μπορει να φταιει. οι drivers της καρτας ειναι οκ η καρτα ειναι η GTX 275 drivers του dirext ok ... :mellow: EDIT: το εφτιαξε με επανεγκατασταση του microsoft visual c++ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα... Έχω το εν θέματι αναφερόμενο παιχνίδι εγκατεστημένο εδώ και καιρό στο pc μου αλλά είχα καιρό να παίξω. Το ανοίγω σήμερα και κάνει ένα Update. Με το που τελειώνει το update και το τρέχω, φτάνω στο πρωτο splash sceen και το παιχνίδι αργεί υπερβολικά να ξεκινήσει. Μετά από λίγο πετάει το σύστημα blue screen και τέλος. Έχω ανοίξει το παιχνίδι 200 φορές και τρώω συνέχεια BSOD, πως διάολο γίνεται αυτό? Έχω δοκιμάσει και DX9 και DX11 και συμβαίνει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Το περιέργο είναι ότι: Α) Πριν κάνα 5μηνο που είχα ξαναπαίξει το παιχνίδι έπαιζε κανονικά Β) Έχω εγκατεστημένα 300 παιχνίδια (μεταξύ αυτών μερικά απαιτιτηκά όωπς farycry 3, crysis, battlefield 3) και το pc δεν έχει πετάξει ΠΟΤΕ bsod. Το σύστημά μου είναι το εξής: cpu: AMD FX8150 ram: 16gb DDR3 1600 dual channel gpu: AMD Radeon 5850 mobo: Gigabyte 990XA-UD3 OS: Win 7 x64 Τι μπορώ να κάνω μπας και τρέξει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. EDIT: Μύνημα μετά το BSOD Υπογραφή προβλήματος: Όνομα συμβάντος προβλήματος: BlueScreen Έκδοση λειτουργικού συστήματος: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Αναγνωριστικό τοπικών ρυθμίσεων: 1032 Πρόσθετες πληροφορίες για το πρόβλημα: BCCode: 124 BCP1: 0000000000000000 BCP2: FFFFFA800DA4E8F8 BCP3: 0000000000000000 BCP4: 0000000000000000 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Αρχεία για την περιγραφή του προβλήματος: C:\Windows\Minidump\122712-14960-01.dmp C:\Windows\Temp\WER-16536-0.sysdata.xml Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Ρε παίδες μια ερώτηση, είδα τώρα ότι στο steam ενώ είχα το "Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai" πλέον ο τίτλος που αναφέρει ότι έχω είναι "Total War: Shogun 2" 'εγινε τίποτα και το έδωσαν ολόκληρο το shogun 2 unlocked ή αν το ξανακάνω install θα φτιάξει το τίτλος (20gb θέλει για install και βαριέμαι atm να το κάνω). Αν ξέρει κανείς τίποτα καλό θα ήταν να μου πει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δεν έχει κάποιο θέμα το παιχνίδι, απλά το steam το εμφανίζει έτσι. Κι εγώ όταν το είχα πάρει έτσι μου το έβγαζε και τρόμαξα προς στιγμήν αλλά μετά ρώτησα εδώ και μου είπαν πως έτσι το έχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Απ'όταν έγινε uninstall άλλαξε γι'αυτό προβληματίστηκα, anyway nice to know Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 TΕίσαι σίγουρος ότι πιο πριν το εμφάνιζε ως "Total War : Fall of the Samurai" ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Yeap, και να κάτσω να κατεβάσω 20gb για να σιγουρευτώ απλά δεν παίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Τι να σου πω, εμένα από την αρχή σκέτο μου το έβγαζε και ρώτησα εδώ μέσα και μου είπαν ότι έτσι είναι. Ελπίζω, όντως, να είναι έτσι γιατί ακόμα δεν έχω βρει το χρόνο να το ανοίξω να δω αν είναι πραγματικά το Fall of the Samurai Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Το realm divide είναι πολύ δύσκολο. Ξέρει κανείς πώς κάνω συμμαχίες πριν το realm; Γιατί και τότε, κάνω πολέμους και όλοι με μισούν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miike Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Πάρε μερικές ιδέες http://forums.totalwar.com/showthread.php/15573-The-Guide-to-Surviving-Realm-Divide Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα