Προς το περιεχόμενο

Total War: Shogun 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Με λιγα λογια ενω φτιαχνω στρατια κατω απο τα ονοματα τον units ,εχει ενα ωραιοτατο 0,και οχι μονο σε εμενα αλλα και στους εχθρους παλι 0 ειναι ,με αποτελεσμα καθε φορα να πεθαινουμε και οι δυο μαζι

Φαίνεται ότι δεν σας πάνε οι στρατιώτες κι έτσι κάνετε συγχρονισμένο seppuku με τον αντίπαλο. :P

• Απαντ. 309
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδή όσοι έχουν αγοράσει την 1.00 έκδοση και για κάποιο λόγο κάνουν uninstall μετά τον π@#$!ο, έτσι? Θα θέλουν οπωσδήποτε Internet και σύνδεση της προκοπής για να κατεβάσουν 2+ GB...

Για κάτι τέτοια δεν το γουστάρω το steam. Ξέρει κανεις αν το patch έχει βγει σε ξεχωριστό download και αν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα με το steam?

Δημοσ.

Το steam τι σχέση έχει ρε φίλος, ισα ισα γίνετε αυτόματα το update και με πολύ καλή ταχύτητα μάλιστα, από εκεί και πέρα στο retail κουτί λέει "required internet connection", πιο το πρόβλημα? Μην βάλεις το patch στην τελική ;)

• Super Moderators
Δημοσ.

Με βλέπω να το αφήνω τη νύχτα να κατεβάζει, κομματάκι μεγάλο το patch. (Εντωμεταξύ κάτι μικρό κατέβασε και στο Napoleon, ξέρει κανείς τι αφορούσε αυτό;)

Δημοσ.

Λίγο που έπαιξα σε DX11 με όλα τα έξτρα ενεργοποιημένα και 2x MSAA δε παρατήρησα σημαντική πτώση στις επιδόσεις. Άμα έχω όρεξη αργότερα μπορεί να τρέξω και κάνα benchmark.

Δημοσ.

Λίγο που έπαιξα σε DX11 με όλα τα έξτρα ενεργοποιημένα και 2x MSAA δε παρατήρησα σημαντική πτώση στις επιδόσεις. Άμα έχω όρεξη αργότερα μπορεί να τρέξω και κάνα benchmark.

Με ποιά κάρτα?

Δημοσ.

Ρεπ παιδια δεν μπορω να καταλαβω.Οσο μεγαλυτερο στρατο φτιαχνεις τοσο περισσοτερ φαγητο θελεις?Αν ναι γιατι οταν κανω disband τον στρατο μου το food δεν ανεβαινει καθολου???Επισης ενω τα πηγαινω μια χαρα,αναβαθμιζω synexvw tiw perioxew mou,μετα εχω προβλημα με το φαγητο.Εχω παρει την τερμα αριστερα[που ειναι στην γωνια],εχω παρει ολα τα provinces στο νησι[8 στο συνολο],αλλα μετα εχω τρομερα προβληματα στο φαγητο.Στα χρηματα μια χαρα ειμαι μιας και βγαζω περιπου 8000 per turn.Τι πρεπει να κανω για να μην μεινω απο φαγητο?Ο στρατος μου γαι 8 provinces δεν ειναι και τοσος μεγαλος[περιπου 3000 ολοι μαζι],απλα μετα εχω προβλημα με το φαγητο,ερχονται οι rebels και μου παιρνουν τα fortress μου και μονο τοτε βλεπω το food να ανεβαινει[οταν χανω δηλαδη province.Μηπως δεν πρεπει να παιρνω τοσα πολλα province?

• Super Moderators
Δημοσ.

Όταν αναβαθμίζεις μια πόλη (καλύτερο επίπεδο κάστρου) ανεβαίνει η κατανάλωση τροφής -οπότε θέλεις αντίστοιχη αναβάθμιση των υποδομών που παράγουν τροφή ώστε να ισοσκελίζεται η αύξηση στην κατανάλωση τροφής από την πόλη (γι' αυτό και όταν χάνεις την επαρχία/castle/fortress κτλ. βλέπεις αλλαγή στην κατανάλωση τροφής).

Δημοσ.

Οποτε μην την αναβαθμιζω.Αποτι ειδα εχω κανει μαλακια και εχω φτιαξει πολλα merchant guild [περιπου σε 5 provinces],εκει πρεπει να εχει γινει η μαλακια.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτό που έχω διαπιστώσει σε πρώιμο σχετικά στάδιο (δεν έχω προχωρήσει campaign πολύ) είναι ότι το θέμα με την τροφή είναι ένας μηχανισμός που σε εμποδίζει να γεμίζεις με top-tier κάστρα παντού, δίνει δηλαδή πιο ρεαλιστική κατανομή καλών κάστρων και σε υποχρεώνει να επενδύεις και να χτίζεις πιο σταδιακά (φάρμες για τροφή ώστε να φτιάξεις κάστρα, λιμάνια-ορυχεία-υλοτομία κτλ. για χρήματα-στρατό) και να προσπαθείς να ισορροπήσεις την ανάπτυξή σου.

Με mouseover στα αντίστοιχα icons βλέπεις τις αλλαγές σε παραγωγή και κατανάλωση τροφής, οπότε κρίνεις πού έχεις περιθώρια να βελτιώσεις την παραγωγή ώστε να φτιάξεις καλύτερο κάστρο, για να έχεις καλύτερες μονάδες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...